آخرین مطالب

مشکل مهم در مازندران حمله قاچاقچیان چوب به جنگل‌های هیرکانی است که کسی در این بخش پاسخگو نیست.

مشکل مهم در مازندران حمله قاچاقچیان چوب به جنگل‌های هیرکانی است که کسی در این بخش پاسخگو نیست.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه در مصلی ساری با تاکید بر رعایت تقوا توسط مردم، اظهار کرد: رعایت تقوا در این شرایط مهم منطقه‌ای و جهانی در همه حوزه‌ها ضروری است.

وی با بیان اینکه تقوا بهترین میراث بزرگان است، افزود: امام جواد (ع) جوان‌ترین امام ما ملقب به "تقی" بود، این نشان می‌دهد که نسل جوان باید تقوا پیشه کنند چون به‌خاطر قوت غرائض و شهوات در معرض برخی از آسیب‌ها به‌صورت جدی‌تری هستند.

محمدی لائینی با اشاره به فرازی خطبه‌های حضرت علی (ع) در خصوص تغییر و داستان پرماجرای قرآن با اهتمام به قرآن، دگرگونی دنیا و ماجرای تصریح کرد: دنیا دائم یک‌دست نیست، گاهی غم دارد گاهی شادی، درونش، فقر، غنا، سختی و راحتی و دلخوشی همه را با هم دارد، مهم بعد از دنیا است.

امام جمعه ساری در ادامه بیان کرد: امام علی (ع) برای زندگی بعد از دنیا چهار ویژگی را بیان کرد؛ اول؛ مرگ، دوم؛ خوف بعد مرگ، سوم؛ قرار گرفتن در پیشگاه یک قاضی و داور عادل و چهارم اینکه هر کسی هر آنچه انجام داد همان را می‌بیند، در پایان هم حضرت آیه 31 سوره نجم را قرائت می‌کند و تاکید دارد پایان انجام کار خوب دریافت پاداش و آخر انجام کار بد جزا است.

این مسؤول با اشاره به حدیثی از امام جواد (ع)  گفت: یکشنبه آینده سالروز شهادت این حضرت است، از نظر ایشان در مقابل خدا باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که گویی هر لحظه در مقابل چشم علم و بصیرت او قرار داریم، حضرت در 25 سالگی در روز یازدهم مرداد سال 214 شمسی در اوج گرما با زهری که همسرش به او داد پس از تحمل مسمومیت به شهادت رسید، احترام‌گذاری به روز شهادت حضرت در فضای مجازی و رسانه ملی بر ما لازم و ضروری است.

وی یادآور شد: یکشنبه آینده بیستم تیر ماه به‌عنوان روز جمعیت و دوشنبه بیست و یکم تیر ماه سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) است، که در جامعه امروز در هر دو مورد مشکل داریم، جمعیت ما به سمت پیری پیش می‌رود و شاهد افزایش سن ازدواج در بین جوانان هستیم، کم کردن توقع جوانان قبل از ازدواج و  شروع کردن از نقطه صفر باید مورد توجه قرار بگیرد،‌زنگ خطر بعدی عدم فرزندآوری یا قناعت به یک یا دو فرزند است.

محمدی لائینی با بیان اینکه امروزه در حوزه جرم‌شناسی بخشی از طلاق‌ها، قتل‌ها، مشاجرات و پرونده‌سازی‌ها معلول رعایت نکردن مسئله حجاب، عفاف و حریم محرم و نامحرم است، اضافه کرد: روز دوشنبه آینده همچنین روز عفاف و حجاب است که در تامین امنیت روانی و پایداری امنیت اجتماعی نقش موثری دارد، دشمنان ما در این زمینه با برنامه وارد عمل شده و ترویج بی‌بندوباری می‌کند ولی ما در این باره ساده‌اندیش هستیم، به فرموده امام راحل نقش اجتماعی و ترقی بانوان در جامعه یک مسئله است، رعایت نکردن حجاب و عفاف و شئونات در جامعه اسلامی مسئله دیگر!

نماینده ولی فقیه در مازندران به مشکل خاموشی‌های اخیر اشاره و بر تدبیر و چاره‌اندیشی توسط مسوولان، تاکید کرد و گفت: قطعی برق این روزها معضل شده، مدیران در کنار تلاش، تدبیر در تصمیم‌گیری را سرلوحه امور قرار دهند، وقتی ظرفیت تولید وجود داشت کار انجام نشد نتیجه‌اش می‌شود کمبود و بحران، در همه حوزه‌ها وضع همین است.

این مسؤول با اشاره به افزایش سه برابری نهاده‌های دامی به‌خصوص "کاه و یونجه"، ادامه داد: برای دامداران نمی‌صرفد با این اوضاع منابع نهاده دامی وجود دارد ولی بخشی از مشکلات در ترخیص و بخشی در صادرات وجود دارد تا جایی که دست دامداران ما در این گرانی‌ها کوتاه ماند.

وی با اشاره به بی‌تدبیری و اقداماتی که مشکل ایجاد می‌کند، یادآور شد: سازمان جنگل‌ها به کارخانه چوب و کاغذ 300 هزار متر مکعب چوب یا معادلش پول بدهی دارد، چوب هم دارد اما حاضر نیست بدهی خود را پرداخت کند تا کارخانه سرپا شود، از طرفی آموزش و پرورش سالیانه نیاز به چاپ ده‌ها میلیون کتاب دارد ولی کاغذ کارخانه چوب در حال پوسیدن است آقایان کاغذ  وارد می‌کنند‌، این‌ها نمونه روشنی از زروگویی و بی‌تدبیری است. 

محمدی لائینی با اشاره به مشکل عدم صدور اجازه مبنی بر ورود مواد خام و صدور تولیدات در کارخانجات بندرامیرآباد گفت: این کارخانه‌ها در حال تعطیلی است، اگر قرار بود اجازه واردات مواد اولیه ندهند چرا با این همه مشکلات در بندر کارخانه تاسیس شد؟ مشکل بعدی حمله قاچاقچیان چوب به جنگل‌های هیرکانی است که کسی پاسخگو نیست، همچنین معضل کرونا باری دیگر اوج گرفت، رعایت فواصل اجتماعی و زدن ماسک ضرورت دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مراسم عزاداری سالروز شهادت جانسوز ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام

هر شهید حمایت از یک کودک یتیم)

فرازی از وصیت نامه شهید گرانقدر: از شما می خواهم حجاب و عفت تان را حفظ کنید

مراسم به مناسبت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام

کاهش محسوس دما در مازندران

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران