آخرین مطالب

مدیرکل بهزیستی استان مازندران خبر داد؛ اجرای طرح «دوستدار کودک» در چهارشهر مازندران سیاست و جامعه

مدیرکل بهزیستی استان مازندران خبر داد؛ اجرای طرح «دوستدار کودک» در چهارشهر مازندران

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار  فجر شمال  : «فرزاد گوهردهی» امروز(23تیر) در نشست با نماینده ولی فقیه درمازندران به‌مناسبت سالگرد تاسیس بهزیستی، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهید فیاض بخش که بانی تاسیس این نهاد است، اظهار کرد: همانطور که می‌دانید این سازمان مولود انقلاب است و در راستای تحقق اهداف انقلاب گام برمی‌دارد.

 

مدیرکل بهزیستی استان مازندران افزود: این نهاد در استان مازندران هم مددجویان و توان‌خواهان معلول و کم‌توان را تحت پوشش قرار داده است،  بهزیستی از پنج معاونت تشکیل شده که شامل معاونت پشتیبانی، تخصصی، توانبخشی، آی تی و غیره است‌.

 

گوهردهی یادآور شد: در حوزه توانبخشی حدود 61 هزار مددجو تحت پوشش داریم، این عدد نسبت به هشت سال قبل که حدود 41 هزار نفر بود رشد 20 هزار نفری داشته است.

 

مدیرکل بهزیستی مازندران ادامه داد: در حوزه معلولان نگران افزایش آمار هستیم، اما از اینکه توانستیم تعداد بیشتری از توان‌خواهان را تحت پوشش قرار دهیم خوشحالیم، این افراد خدمات مستمر و غیرمستمر را از ما دریافت می‌کنند و ما شاهد یک رشد 48 درصدی در حوزه توانخواهان کم‌توان و ناتوان داشتیم و خدماتی به آن‌ها ارائه می‌دهیم.

 

این مسئول با اشاره به یک اتفاق مبارک در بهزیستی، افزود: امسال با درایت ریاست سازمان و حمایت مجلس شورای اسلامی، شاهد افزایش مستمری مددجویان تحت پوشش این نهاد بوده است که مستمری‌ها براساس وسع خانوار در حوزه توانبخشی و اجتناعی ارائه می‌شود.

 

وی اعلام کرد: مستمری خانواده‌ها با رشد چشمگیر از 560 تا هزار درصد همراه بود به‌طوری که الان خانواده‌های زیر چهار نفر 350 هزار تومان بود و بیش از این تعداد مبلغ یک میلیون و 100 هزار تومان را دریافت می‌کنند، مستمری‌ای که در سال 1399 به مددجویان پرداخت کردیم در مجموع 2 هزار میلیارد ریال است که نسبت به هشت سال قبل رشد 2 هزار و 247 درصدی داشته که مبلغ قابل اعتنایی است.

 

گوهردهی در ادامه اضافه کرد: مطلب دیگر بحث افزایش مراکز ارائه خدمت به توان‌خواهان بود، ما در سال 1392، دارای 66 مرکز روزانه و 15 مرکز شبانه‌روزی داشتیم امروز 88 مرکز روزانه و 29 مرکز شبانه‌روزی داریم که از ما ماهیانه 240 میلیارد ریال یارانه دریافت می‌کنند که با رشد 55 درصدی همراه بود.

 

مدیرکل بهزیستی مازندران اذعان کرد: رویکرد ما این است که توان‌خواهانمان را در خانه و خانواده نگهداری کنیم و به مراکز شبانه‌روزی واگذار نکنیم، چرا که امکان رسیدگی در بستر خانواده بیشتر برایشان فراهم است، خوشبختانه در مازندران اولین استانی بودیم که دو خانه حمایتی را در سال ماقبل افتتاح کردیم، در حوزه سالمندی دو خانه، در حوزه بیماری مزمن یک خانه، حوزه افراد دارای معلولیت ذهنی یک خانه و در حوزه دیگر دو خانه حمایتی در همین هفته افتتاح خواهد شد.

 

این مسئول با اشاره به فعالیت‌ها در حوزه اجتماعی، یادآور شد: فرزندان خانواده‌ها در فضای خانه حمایتی با رویکرد کوچک‌سازی به تعداد هشت نفر نگهداری می‌شوند، طرح دوست‌دار کودک و حمایت از کودکان کار نیز در چهار شهر ساری، آمل، بابل و تنکابن مازندران استارت خورد با هدف اینکه بگوییم که جای فرزندان در خانواده است اگر در خیابان حضور پیدا کردند صرفا جهت کمک به معیشت خانواده است و وجهه بدی ندارد.

 

وی ادامه داد: در حوزه توانمندسازی در سه بخش در حال ارائه خدمت هستیم، بحث مسکن، اشتغال و تحصیل فرزندان فعالیت داریم، ما سال گذشته هزار و 240 واحد مسکونی را به مددجویان تحت پوشش با رشد 360 درصدی واگذار کردیم، امروز هم شاهد واگذاری 90 واحد مسکونی به‌طور همزمان با کشور که در مجموع تحویل 2 هزار و 75 واحد مسکونی به مددجویان تحت پوشش بود در مازندران به ارزش ریالی بالغ بر 40 میلیارد ریال انجام شد.

 

گوهردهی یادآور شد: سال گذشته در بخش اشتغال هم 106 درصد منابع اعتباری که به استان اختصاص پیدا کرده بود محقق شد که 6 درصد بیشتر از مقدار موردنظر بود، یک میلیارد تومان ماهیانه کمک هزینه تحصیلی مددجویان در حوزه دانشجویی است امیدواریم بتوانیم این رقم را افزایش بدهیم، در سال گذشته جمع‌آوری معتادان متجاهر انجام شد، در همین طرح نوروزی 150 مورد از آن‌ها در دو ماهه اول سال در مراکز ماده 16 جمع‌آوری شدند، امیدواریم نسبت به ارائه خدمات بیش از پیش به جامعه هدف که شایسته خدمات بیشتری هستند اقدام کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.

نخستین دوره آموزش جامع مددکاران خانواده کمیته امداد مازندران در فریدونکنار برگزار شد

از سنگرمسجد تا میدان خدمت درسیمرغ کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

همکاری‌های ایران و مینسک تقویت می‌شود

مشاور رییس دانشگاه مازندران در امور زنان و خانواده منصوب شد

تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها جهت مدیریت هوشمند فضای مجازی

عکس ا اقامه نماز نماینده ولی فقیه در مازندران بر پیکر مادر شهید والامقام سردار سیدعلی دوامی

15 تا از بهترین میوه ها برای سلامت بدن: توت فرنگی

خدمت به جامعه هدف بهزیستی فرصتی بی‌نظیر است

روایتی از خانواده شهید محمدرضا ذاکریان در «عصر خانواده» شبکه دو سیما

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه درمازندران در پی درگذشت مادر سردار شهید «سیدعلی دوامی»

حضور فرماندار سیمرغ و رییس اداره بهزیستی در منزل بانوی سرپرست خانوار به مناسبت هفته بهزیستی