آخرین مطالب

دغدغه واردات برنج ؛محور نشست مجمع نمایندگان مازندران کشاورزی و اقتصادی

دغدغه واردات برنج ؛محور نشست مجمع نمایندگان مازندران

  بزرگنمایی:

نشست بررسی مشکلات بخش های مختلف مازندران از جمله کمبود آب شرب و کشاورزی ، دغدغه کشاورزان از قیمت و بازرگانی برنج،محدودیت های کشت دوم برنج ،طرح های منابع آبی و پسماند امروز پنجشنبه با حضور نماینده ولی فقیه در استان ،رییس برنامه و بودجه و مجمع نمایندگان استان در مجلس برگزار شد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :جلوگیری از واردات و توزیع برنج خارجی در زمان برداشت و توجه به تعیین کارشناسی کف قیمت برنج بر اساس هزینه های کشت و کار و نرخ تورم به عنوان مهمترین محور در نشست مجمع نمایندگان مازندران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم نکا ، بهشهر و گلوگاه در این نشست گفت: در حالی که کشاورزان برنجکار استان با دغدغه کم آبی و مشکلات هزینه ای در حال برداشت محصولشان هستند، شاهد زمزمه های واردات و توزیع برنج های خارجی هستیم.

غلامرضا شریعتی با تاکید بر این که امروز دغدغه جدی برنجکاران قیمت و فروش محصولش است و نیاز به حمایت جدی دارد، ادامه داد: برای حفظ زمین و تولید برنج به عنوان یک محصول استراتژیک که مازندران بیش زا 40 درصد تولید کشور را بر عهده دارد ، باید یه عنوان یک مساله ملی به آن توجه شود.

وی ادامه داد: توجه به اراضی کشاورزی به ویژه عملیات زهکشی اراضی از مهمترین دغدغه کشاورزان خطه شمال به ویژه مازندران بریا کشت دوم است ، هدف اصلی کشت دوم ایجاد درآمد مکفی برای کشاورزان و البته افزایش تولیدات کشاورزی است.

شریعتی تصریح کرد: مهار آب های سطحی و مشکلات کمبود آب در زمان کشاورزی همچنان دغدغه اصلی کشاورزان است و همواره چالش کمبود اعتبار برای ساخت سد و تکمیل طرح های شبکه های آبیاری برای استان مطرح بوده و است و مجمع نمایندگان با جدیت تمام پیگیر این موضوعات هستند.

نماینده مردم نکا ، بهشهر و گلوگاه در شرق مازندران مشکل دیگر استان را  محورهای مواصلاتی و کندی تکمیل طرح های جاده ای بین شهرستانی به ویژه کنار گذرها عنوان کرد و گفت: امروز افزایش تردد خودرویی سبک علاوه بر مشکلات ترافیکی حمل و نقل محصولات مختلف کشاورزی با خرودرهای سنگین را نیز دچار چالش کرده است.

شریعتی ادامه داد: امروز قفل شدن محورهای فرعی و اصلی استان به همه روزهای های سال رسیده است و این مشکلات در تعطیلات چندین برابر می شود.

نماینده  مردم ساری و میاندرود نیز در این نشست نسبت به افزایش زمین فروشی کشاورزی در مازندران هشدار داد و گفت: تکلیف کشاورز باید با حل مشکلات تامین نهاده ها کشاورزی ،تعین قیمت مناسب محصولات کشاورزی بر پایه هزینه های تولید و نرح تورم مشخص شود.

منصور علی زارعی افزود: این که امروز زمین های کشاورزی مازندران در بدترین نقطه استان با افزایش چندین برابری قیمت  مشتری دارد و این امر کشاورزان را دچار وسوسه فروش زمین کرده است . 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به مشکلات دامداران استان اشاره کرد و اظهار داشت: در حالی  بیش از 350  هزار تن انواع  نهاد ه های دامی و کشاورزی در گمرگ استان دپو شده است که استان در تولید گوشت سفید با مشکل جدی کمبود نهاده ها مواجه هستند.ا داریم .

مازندران 460 هزار هکتار زمین های کشاورزی دارد که سالانه بیش از هفت هزار و 500 تن انواع محصولات کشاورزی در این استان تولید می شود که مهمترین آن تولید سالانه یک میلیون و 500هزار تن شلتوک برابر با 42 درصد برنج مورد نیاز کشور است.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران در این نشست با اظهار این که کارآمدی ولایت غدیر و دین اسلامی  در نظام جمهوری اسلامی  باید به درستی عملی شود، ، گفت:  در غیر این صورت همه کارآمدی های ولایت غدیر  مورد هجمه دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی قرار می گیرد.

حجت اسلام والسملین محمد باقر محمدی لائینی افزود: باید بدانیم موفقیت و عدم موفقیت ما در نظام جمهوری اسلامی از اهمیت خاصی برخورد دار است.

وی ادامه داد: ناکارآمدی ما در نظام جمهوری سالامی عامل زیر سلطه رفتن رویکرد انقلاب می شود و کارآمدی ما حق ما را در نظام جمهوری اسلامی با الگوی ولایت غدیر ، استقلال کشور را  تضمین می کند.

امام جمعه شهرستان ساری اظهار داشت: موفقت و  کارآمدی امروز ما ، غدیر دیگری در بستر اعتقادی رقم می زند و گذشته این کشور را که زورگویی بوده است را نیز نفی می کند.

محمدی لائینی گفت: نمایندگان استان مازندران با توجه به شرایط و موقعیت و ظرفیت استان می توانند ریل گذاری خوبی را داشته  باشند امروز  در بخش تولید  خلاء و نواقص قوانین زیادی را داریم.

وی گفت: مجلس به مقوله نظارت باید با جدیت وارد شود و امروز از اهمیت خاصی برخوردار است .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم