آخرین مطالب

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اعلام کرد ایجاد 10 هزار صندوق خرد روستایی در کشور تا پایان 1400 سیاست و جامعه

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اعلام کرد ایجاد 10 هزار صندوق خرد روستایی در کشور تا پایان 1400

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :اصغر نورالله زاده در مراسم افتتاح طرح‌های تولیدی روستای رمنت بابل اظهار کرد: 220 میلیارد ریال اعتبار طی چهار سال اخیر در قالب طرح هر روستا یک محصول و در راستای رونق کارآفرینی به روستا‌های کشور پرداخت شد.

وی بیان کرد: تفاهم‌نامه چهارجانبه تامین تسهیلات مورد نیاز برای توسعه کشت گیاهان دارویی اواخر سال 1399 میان وزارت جهاد کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه، بسیج سازندگی و صندوق کارآفرینی امید منعقد شده است و گام بسیار بلندی در جهت رفع چالش های تولید گیاهان دارویی برداشته است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید بیان کرد: اعتبار ویژه‌ای از محل منابع صندوق به سازمان برنامه و بودجه و جهاد کشاورزی در بخش گیاهان دارویی اختصاص یافته است که استان می‌تواند از آن استفاده کند.

نورالله‌زاده افزود: با توجه به اینکه استان مازندران از ظرفیت تولید گیاهان دارویی برخوردار است، می‌توان از این اعتبار در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی و صنایع وابسته به آن استفاده کرد.

وی ادامه داد: برای حمایت از کسب و کار‌ها، اصلاح اساسنامه صندوق کارآفرینی در هیات دولت تصویب شد و به تایید شورای نگهبان رسید بر این اساس صندوق کارآفرینی به عنوان نماد توسعه‌ای عمل می‌کند و به لایه‌های بالاتر از کسب و کار‌ها می‌پردازد.

این مسئول با بیان اینکه صندوق چند منظوره ذیل صندوق کارآفرینی امید ایجاد شده است تا از این به بعد بحث‌های تامین مالی از این صندوق چند شعبه‌ای انجام شود، اضافه کرد: برای کسب و کار‌های خانگی متولی خاصی در کشور وجود نداشت بر این اساس با اجازه دولت، این صندوق متولی کمک به این کسب و کار‌ها شد تا خدماتی، چون کمک به بازاررسانی محصولات، تامین مواد اولیه و اتصال این کار‌ها با یکدیگر صورت گیرد و جهش خوبی در حوزه کسب و کار‌های خانگی و روستایی در کشور ایجاد شود.

وی ادامه داد: با اصلاح اساسنامه، صندوق کارآفرینی می‌تواند به مراکز شتاب دهی، نوآوری و کارآفرینی برای سرمایه گذاری و تامین مالی وارد شود و با مشارکت واحد‌ها و بخش‌های خصوصی موتور محرک توسعه کارآفرینی در مناطق مختلف روشن شود.

نوراله زاده افزود: اصلاح اساسنامه می‌تواند فعالیت‌های تکمیلی در حوزه کارآفرینی و کسب و کار‌های خرد و کوچک را ایجاد کند بطوریکه با هماهنگی دانشگاه‌ها و مراکز نوآوری صندوق‌های محصولی ایجاد و سرمایه گذاری می‌کنیم بطور مثال در حوزه چرم ما مزیت‌های رقابتی خوبی داریم و در این حوزه با هماهنگی ذینفعان اقدام به ایجاد صندوق محصولی چرم کردیم تا تامین مالی از این صندوق صورت گیرد. همچنین در حوزه‌های کشاورزی نیز قابلیت ایجاد صندوق‌های محصولی وجود دارد تا محصول از ابتدای کشت تا انتها برای تامین مالی از این صندوق استفاده کنند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: 5 هزار صندوق خرد روستایی در کشور ایجاد کرده ایم که تا پایان سال به 10 هزار صندوق افزایش می‌دهیم.

 وی افزود: در تلاش هستیم تا برای محصولات استراتژیکی، چون صنایع دستی و فرش صندوق‌های تامین مالی ایجاد کنیم تا تامین مالی این محصولات از تولید تا توزیع در این صندوق‌ها انجام شود.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: بنیاد خیریه‌ای با مجوز وزارت کشور ذیل صندوق کارآفرینی امید تشکیل شده است که اقدام به کارآفرینی و توانمندسازی افراد در مناطق مختلف کشور را انجام می‌دهد و با آموزش‌ها و مهارت‌های که نیاز است روستاییان فرا بگیرند آن‌ها را توانمند کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه