آخرین مطالب

فرمانده سپاه کربلا؛

اهدای خون برای مردم و کمک به نیازمندان است که باید برای رفع کمبود ذخایر بانک خون تلاش کرد گردشگری

اهدای خون برای مردم و کمک به نیازمندان است که باید برای رفع کمبود ذخایر بانک خون تلاش کرد

  بزرگنمایی:
فرمانده سپاه کربلا در نشست تخصصی و هم اندیشی با مدیرکل انتقال خون مازندران گفت: اهدای خون برای مردم و کمک به نیازمندان است که باید برای رفع کمبود ذخایر بانک خون تلاش کرد.

فرمانده سپاه کربلا در  نشست تخصصی و هم اندیشی  با مدیرکل انتقال خون مازندران گفت:  اهدای خون برای مردم و کمک به نیازمندان است که باید برای رفع کمبود ذخایر بانک خون تلاش کرد.

  به گزارش پایگاه خبری فجر شمال  نشست تخصصی و هم اندیشی  مدیرکل انتقال خون مازندران با سردار مسلمی ولی الهی معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه کربلا و شعبانی مسئول سازمان بسیج کارمندان استان  در راستای برنامه ریزی‌های منسجم و هدفمند برای پیش گیری از کاهش و احساس نیاز کمبود به ذخایر خون و نیز حفظ و افزایش ذخیره بانک خون استان با حضور  معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه کربلا و مسوول سازمان بسیج کارمندان استان برگزار شد .

 سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا در این نشست  با اشاره به اینکه پایگاه‌های مقاومت ظرفیت خوبی برای ترویج فرهنگ اهدای خون هستند، گفت: در سال چندین مناسبت وجود دارد که مختص سپاه و بسیج است مثل هفته بسیج و هفته دفاع مقدس که می‌توان در این مناسبت‌ها پایگاه‌های انتقال خون برای افزایش ذخیره بانک خون استان پایگاه‌های سیار انتقال خون راه اندازی کنند.

 وی  با تاکید بر اینکه سپاه و بسیج ازبرنامه سازمان انتقال خون استقبال می‌کند، افزود: در ایام محرم اگرپایگاه‌های سیار انتقال خون راه اندازی شود، هم سپاه و هم بسیجیان برای اهدای خون استقبال خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به وجود درمانگاه‌های سپاه، برای استقرار پایگاه سیار انتقال خون اضافه کرد: اهدای خون امر خداپسندانه است و یکی از رسالت‌های بسیج برای کمک به همنوعان است.

مسلمی ا با تصریح بر اینکه اهدای خون امر ضرروی و برای درمان مردم است، خاطرنشان کرد:سپاه به این امر دغدغه‌مند است و به ویژه در ماه محرم به این امر توجه ویژه دارد.

فرمانده سپاه کربلا با ارایه این مطلب که  بیشترین مراجعه کنند گان برای اهدای خون از سپاه و بسیج هستند، افزود: ما همیشه سعی کردیم که اولین نفر باشیم و مجموعه سپاه در حوزه اهدای خون مشکلی ندارد.

فرمانده سپاه کربلا به برنامه ریزی‌های صورت گرفته با معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه کربلا برای اهدای خون هم اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط کرونایی، اهدای خون باید صورت بگیرد تا نیاز‌های خونی استان برطرف گردد.

این مقام مسوول با ارایه این مطلب که با توجه به اینکه مردم به اهدای خون نیاز دارند و این یکی از موارد حیاتی است، یادآور شد:سازمان بسیج کارمندان با هماهنگی فرماندهان پایگاه‌ها در رده‌ها نسبت به اهدای خون  اقدام خواهد کرد.

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به توجیه فرماندهان نواحی و حوزه ها، نسبت به اهدای خون، خاطرنشان کرد: طرح اهدای خون باید در شهرستان‌ها زمان بندی شده، و طبق آن برنامه ریزی کرد.

وی به ظرفیت بسیج جامعه زنان در اهدای خون هم اشاره کرد و گفت: در فراخوانی‌ها دیده شده که استقبال خانم‌ها در اهدای خون بیشتر خواهد بود.

فرمانده سپاه کربلا به برگزاری رزمایش بزرگ اهدای خون در دهه اول اول محرم اشاره کرد و افزود: تمامی نواحی نسبت به این مسئله توجیه و این رزمایش در کل مازندران برگزار می شود.

مسلمی در پایان  با ارایه این مطلب که لشکر 25 کربلا و گردان‌های رزمی هم برای اهدای خون آماده هستندتصریح کرد: اهدای خون برای مردم و کمک به نیازمندان است که باید برای رفع کمبود ذخایر بانک خون تلاش کرد.

مجید اسدی
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر