آخرین مطالب

تجلیل خبرنگاران در نشست خبری مدیر آموزش و پرورش شهرستان بابلسر به مناسبت روز خبرنگار سیاست و جامعه - فرهنگی، هنری

تجلیل خبرنگاران در نشست خبری مدیر آموزش و پرورش شهرستان بابلسر به مناسبت روز خبرنگار

  بزرگنمایی:
گروه فرهنگی و هنری: از خبرنگاران خبرگزاری ها، اصحاب مطبوعات و فعالان فضای مجازی در نشست خبری مدیر آموزش و پرورش شهرستان بابلسر در کانون دانش آموزی فجر بابلسربه مناسبت روز خبرنگار تجلیل به عمل آمد.

            گروه فرهنگی و هنری: از خبرنگاران خبرگزاری ها، اصحاب مطبوعات و فعالان فضای مجازی در نشست خبری مدیر آموزش و پرورش شهرستان بابلسر در کانون  دانش آموزی فجر بابلسربه مناسبت  روز خبرنگار تجلیل به عمل آمد.


         به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، بمناسبت فرارسیدن روز خبرنگار نوزدهم  مرداد ماه 1400 نشست خبری مدیر آموزش و پرورش شهرستان بابلسر با خبرنگاران، اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی بابلسر در سالن آمفی تئاتر کانون دانش آموزی  فجر  این شهر با حضور مدیر،کارشناس امور مالی، کارشناس تربیت بدنی و سلامت و مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش بابلسر، خبرنگاران و اصحاب رسانه خبرگزاری ها، مطبوعات و فعالان فضای مجازی  این شهر  با رعایت شیوه نامه های بهداشتی کرونا برگزار شد.

         
رضا شفیع‌زاده سماکوش در این نشست ضمن تقدیر از زحمات خبرنگاران و اصحاب رسانه و  تبریک روز خبرنگار به خبرنگاران با ارایه این مطلب که آموزش و پرورش در ایام کرونا  متحمل ضرر و زیان بسیاری شده است گفت: انتقال آموزش از فضای حقیقی به فضای مجازی در سال اول بسیار مناسب صورت گرفت و طی
6 ماه به پیشرفت قابل توجهی رسیدیم          .

    
 
  وی با  تاکید براین که ما معتقد
یم آموزش حضوری جایگزین ندارد  افزود:  با توجه به شرایط کرونایی ناگزیر به استفاده از فضای مجازی شدیم، هیچ دانش‌آموز عقب مانده تحصیلی در بابلسر نداریم. اما میزان سواد آموزشی دانش‌آموزان در ایام کرونا بسیار کاهش یافته است. حضور دانش‌آموز در محیط آموزشی شخصیت دانش‌آموز را شکل می‌دهد و  همه به این باور هستند که آموزش مجازی نمی‌تواند جایگزین آموزش حقیقی باشد، امسال همه در تلاش هستند تا آموزش به صورت حضوری و در مدارس باشد و مقدمات آن در حال انجام است.

       
  شفیع زاده سما کوش  پرداخت شهریه در آموزشگاه دولتی و غیر دولتی اذعان داشت: دو
نوع مدرسه داریم مدارسی که شهریه مصوب دارند که شامل مدارس غیردولتی می شود  و مدارسی که نرخ مصوب ندارند شامل مدارس عادی و دولتی که  آموزش باید رایگان باشد.

   
   وی در رابطه با  سرانه  مدارس عادی و دولتی که باید از سوی دولت واریز شود  افزود:   تا کنون  ریالی از سوی دولت به عنوان سرانه مدارس واریز  نشده است و به همین منظور  باید از خانواده‌ها حمایت گرفت و آنها را به مشارکت دعوت کرد، و این را می گویم که  در دریافت شهریه اجباری  وجود ندارد.

       شفیعی سماکوش در باره گریبان گیر شدن مدارس  با ویروس منحوس کرونا  هم چون اقشار دیگر جامعه اظهار کرد:  تعداد کمی از دانش‌آموزان در بابلسر ترک تحصیل کردند که مسایل مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و به‌ویژه بیماری منحوس کرونا در آن نقش داشته است. با هماهنگی و پی گیری مدیران، تعدادی از این افراد برای ثبت‌نام مجدد و گذران تحصیل به مدارس مراجعه کردند و تعدادی نیز به بازار کار مراجعه کردند     .



   
         مدیر آموزش و پرورش شهرستان بابلسر با ارایه این مطلب که در
بحث کیفیت آموزش در طول یکسال اخیر به درجه بالاتری رسیدیم.  خاطرنشان کرد:   نیروی انسانی از مسایل مهم وتاثیر گذار در کیفیت آموزش است. خانواده، دانش‌آموز، مجموعه معلمان در موفقیت دانش‌آموز نقش دارند.

        وی با ارایه این مطلب که  ارتقای شرایط آموزشی نیازمند عزم همگانی است.ادامه داد:  باتوجه به برنامه ریزی هایی  انجام شده جهت توزیع  عادلانه نیرو های کارآمد، ترمیم نیروی انسانی را در دستور کار قرار گرفت  و در این رابطه  تغییرات و جابجایی حداقل 40درصد از مجموعه مدیران در این حوزه صورت پذیرفت.

      
در ادامه مجتب
ی باباجان‌زاده کارشناس تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش بابلسر گفت: بیش از 1900  نیروی  فرهنگی اعم از دولتی و غیر دولتی  در بابلسر فعال هستند که  70 نیروی آن  ستادی و بیش از 1340 دولتی و 530 غیر دولتی هستند.

         وی با ارایه این مطلب که واکسیناسیون مرحله اول نیروهای فرهنگی بابلسر در روز عید غدیر شروع و در مجموع 93 درصد در نوبت اول واکسینه شدند. افزود: بیش از 85 درصد ثبت واکسینه نوبت اول بین همکاران فرهنگی داشتیم. هشت درصد دیگر در ستاد انتخابات واکسینه شدند و هفت درصد دیگر باقی مانده که به‌زودی واکسینه خواهند شد.

         منصور اسداله نتاج کارشناس امور اداری آموزش و پرورش بابلسر نیز در رابطه با جذب نیرو در گفت: سیاست های شهرستان جهت جذب نیرو از دو روش داوطلبان کنکور و ماده 28 صورت می پذیرد.

    
       وی افزود: بر اساس ماده 28  امسال حدود 20 نفر در مقاطع مختلف ابتدایی ،دبیرستان و هنرستان جذب نیرو داشتیم که از مهرماه سال جاری در این  مدارس مشغول به فعالیت خواهند شد و علاوه بر این 30 دانشجو معلم هم وارد عرصه فعالیت های آموزشی در بابلسر خواهند شد.

          اسداله نتاج در رابطه با نیرو های سرباز معلم گفت: نیروهای سرباز معلم معمولا بر اساس مناطق کم برخوردار جذب آموزش و پرورش می شوند.

       در پایان این نشست از خبرنگاران و اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی با اهدای لوح تقدیر و هدایای نقدی با حضور مدیر،کارشناس امور مالی، کارشناس تربیت بدنی و سلامت و مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش بابلسر تجلیل به عمل آمد.

حمیدرضا گل محمدی تواندشتی

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم