آخرین مطالب

تغییر کاربری قانونی به قیمت تخریب 32 هزار مترمربع باغ! سیر تا پیاز رویش کاخ مجلل در باغات مرکبات کیاکلای سیمرغ/ مجوزها چگونه و با حمایت چه دستگاه‌هایی صادر شد؟ سیاست و جامعه

تغییر کاربری قانونی به قیمت تخریب 32 هزار مترمربع باغ! سیر تا پیاز رویش کاخ مجلل در باغات مرکبات کیاکلای سیمرغ/ مجوزها چگونه و با حمایت چه دستگاه‌هایی صادر شد؟

  بزرگنمایی:

طی روزهای اخیر انتشار تصاویری از ساخت یک کاخ مجلل در وسط یک زمین باغی واقع در محله کیاکلای سیمرغ، سرو صدای زیادی در فضای مجازی کرده است که جزییات مکان و چگونگی ساخت این بنا را می‌توانید در این گزارش بخوانید.
مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :  طی روزهای اخیر انتشار تصاویری از ساخت یک کاخ مجلل در وسط یک زمین باغی در شهرستان سیمرغ مازندران، موجب تعجب مردم و رسانه‌ها قرار گرفت.

بنا بر این گزارش، برای ساخت این عمارت مجلل که با چندین اتاق خواب، سالن بیلیارد، چندین تالار مجزا و ده‌ها امکانات دیگر  با قیمت نجومی برای گروهی خاص در حال احداث است، بیش از 32 هزار متر مربع از باغات مرکبات تخریب شده است.

افکار عمومی بدنبال این پاسخ است که در حالی بسیاری از مردم برای احداث یک خانه 15 تا 20 متری محل استراحت در اراضی باغی با ممنوعیت و تخریب مواجه می‌شوند، چگونه این کاخ مجلل با قطع درختان بی‌شمار دور از چشم دستگاه‌های نظارتی، سر از خاک برآورده است؟

                                      


برای اطلاع از جزییات این ماجرا، به سراغ مجتبی حبیب‌نژاد فرماندار شهرستان سیمرغ رفتیم و جزییات این کاخ پر حاشیه را از او جویا شدیم.

مجتبی حبیب‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ما در این باره، اظهار کرد: علیرغم انتشار مکان این بنا در بابلسر از سوی رسانه‌ها، این بنا در بخش تالارپی شهرستان سیمرغ در روستایی به نام «سالدوزکلا» در ابتدای ورودی ملاکلا واقع شده است.

وی افزود: پروانه ساخت این بنا در سال 1391 از سوی مسئولان وقت صادر شده است، در همان سال حدود 3 هزار متر مربع، کاربری مسکونی به مالک این ملک داده شده است که باید بیش از هزار مترمربع سطح اشغال داشته باشد.

فرماندار شهرستان سیمرغ، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، یک مقداری از سطح اشغال در پی پروانه به او داده شده است، مقداری هم افزایش بنا دارد و لذا گزارش بازدید بازرسان ما از این مکان، تنظیم و به مراجع ذی‌صلاح ارسال شده است.

                              


این مسئول، ادامه داد: البته این بنا در محدوده طرح هادی واقع شده است و جزو محدوده غیر بافت روستایی به شمار نمی‌آید.

حبیب‌نژاد بیان کرد: این بنا در سال 1391 جزو محدوده بافت قرار داده شده است و در محدوده طرح هادی قرار گرفته است و مراحل کاری و روال اداری صدور پروانه را نیز طی کرده است.

وی عنوان کرد: این بنا علیرغم قرار داشتن در محدوده طرح هادی و دارا بودن پروانه ساخت اما به دلیل بالابردن تراکم و اضافه بنا، مجاز نیست و لذا برای این مورد، تشکیل پرونده شد و برخورد قاطع و بدون اغماض با مالک هم حتما صورت خواهد گرفت.

فرماندار شهرستان سیمرغ، تاکید کرد: به محض انتشار این خبر در رسانه‌ها و مشاهده این مطلب، بلافاصله بازرسان ما به این منطقه اعزام و گزارش هم گرفته شد، مشخص شده که به لحاظ قانونی در داخل بافت قرار دارد، دارای مجوز هم هست؛ اما یک مقداری افزایش بنا دارد که در گزارش قید شده است.


                          
این مسئول اعلام کرد: تخلف این بنا در ساخت با مساحت بالا است که چون اضافه بنا دارد، حتما برخورد جدی هم صورت خواهد گرفت؛ ولی در کاربری و الحاق به بافت، مشکلی ندارد و رویه قانونی آن قبلا انجام شده است.

حبیب‌نژاد گفت: واقعیت امر این است که خیلی از مردم که در روستاها زندگی می‌کنند برای ساخت یک بنا در حیاط خانه‌شان برای فرزندان‌شان با مشکلات عدیده مواجه می‌شوند؛ در هر صورت تصمیم‌گیران وقت، مجوز ساخت برای این بنا را صادر کردند و لذا این مورد به کمیسیون 99 جهت برخورد و جریمه ارجاع داده می‌شود.

وی متذکر شد: بنا بر شنیده‌ها، مالک بومی این بنا که قصد فروش ملک خود داشت در فضای مجازی اقدام به انتشار آگهی می‌کند که برای جلب توجه از برند بابلسر استفاده می‌کند و لذا در رسانه‌ها مکان این بنا کیاکلای بابلسر عنوان شده است که صحت ندارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آمادگی موکب اربعینی سوادکوه از پذیرایی زوار حسینی در کربلای معلی

نمایش «لبیک» در بابلسر به روی صحنه رفت

افتخارآفرینی نمایندگان دانشگاه مازندران در مسابقات پیکل‌بال کشور

حکم ریاست ابراهیم صالحی عمران به عنوان رییس دانشگاه مازندران تأیید شد

میزبانی موکب مازندران از 5 هزار زائر اربعین در سامرا به‌صورت شبانه‌روزی

نقش کلیدی هیئت‌های مذهبی مازندران در تقویت سرمایه اجتماعی و آرامش جامعه

بازدید مسئول محور سامرا از موکب اوقاف مازندران

گزارش تصویری فعالیت موکب اوقاف مازندران در شهر مقدس سامرا

روند فعالیت‌های اجرایی نهضت ملی مسکن دانشگاهیان دانشگاه مازندران

برگزاری سومین یادواره شهدا چندلا با محوریت شهدای معلم شهرستان سوادکوه

آغازمقاوم سازی 12 هزار واحد مسکن روستایی در مازندران

جزئیات شرکت در بخش خوشنویسی سومین پویش ملی «سوغات اربعین»

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا شد

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

طهماسب پور فاتح اولین مدال جهانی کشتی فرنگی برای بابلسر

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور