آخرین مطالب

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران: تأخیر نوبت دوم واکسن استرازنکا و اسپوتنیک تا 6 ماه مشکلی ایجاد نمی‌کند آیین زندگی، بهداشت و سلامت

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران: تأخیر نوبت دوم واکسن استرازنکا و اسپوتنیک تا 6 ماه مشکلی ایجاد نمی‌کند

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :قاسم اویس در گفت وگو با خبرنگار ما  درخصوص تزریق واکسن کرونا در استان اظهارکرد: استان مازندران تابع تأمین واکسن کشور است و تأمین واکسن کشور هم تابع واردات و بخش کمی از تولیدات است.
 
وی گفت: واکسن وارداتی در سطح کلان کشور سینوفارم، اسپوتنیک و استرازنکا و واکسن داخلی پاستور و برکت که به هر دلیل محدودیت تولید دارند که امیدواریم روزهای آینده افزایش پیدا کنند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: مازندران که دچار معضل تأمین واکسن در نوبت دوم است شاید یکی از دلایلش این است که در استان 35 درصد تزریق واکسن کرونا در گروه هدف داشتیم در صورتی که میانگین تزریق واکسن کشوری 25 درصد است و استان مازندران نسبت به میانگین کشوری بیش از 10 درصد اختلاف دارد که ما در استان توانستیم بیشترین حجم واکسن کرونا را تزریق کنیم.
 
این مسئول افزود: از نظرعلمی اگر همه افراد یک نوبت واکسن کرونا را دریافت کند در پیشگیری و کاهش شدت بیماری و مرگ می‌تواند تاثیرگذار باشد.
 
اویس با اشاره به تزریق واکسن کرونا در نوبت دوم خاطرنشان کرد: براساس پروتکل‌ها، یک کمیته علمی در کشور وجود دارد که در خصوص تأخیر واکسن‌ها می‌تواند اعلام نظر کند که بر این اساس تأخیر نوبت دوم واکسن استرازنکا و اسپوتنیک تا 6 ماه مشکلی ایجاد نمی‌کند.
 
وی‌ در خصوص عقب‌ماندگی واکسن اسپوتنیک گفت: بر اساس گفته همکاران در سطح کشور این واکسن تا هفته آینده تأمین و در صورت نبود این واکسن جایگزین آن به ما اعلام می‌شود.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: با توجه به واکسن این هفته و هفته آینده یک بخش نوبت دوم سینو فارم استان تأمین می‌شود که همکاران در شهرستان موظف هستند نوبت دوم این واکسن‌ها را تزریق کنند و درصورت پایان نوبت دوم می توانند تزریق نوبت اول واکسن را آغاز کنند.
 
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور در گفت وگو با خبرنگار ما با قدردانی از زحمات کادر بهداشت و درمان شهرستان نور اظهارکرد: واکسیناسیون یک طرح ملی و کشوری است که ما در شهرستان مجری این طرح هستید و تاکنون بیش از 50 هزار نفر در شهرستان واکسن کرونا تزریق شد که 12 هزار نفر از آن‌ها واکسن نوبت دوم را دریافت کردند.

ناصر صالحی با ضرورت اولویت تزریق واکسن به شهروندان تصریح کرد: اولویت تزریق واکسن کرونا با شهروندان است که با همکاری سپاه شهرستان مرکز تجمع تزریق واکسن کرونا شهرستان راه اندازی شد.
 
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور تصریح کرد: شهرستان این آمادگی را دارد که با ورود واکسن در زمان کوتاه کار واکسیناسیون را انجام دهد و با توجه به سرعت بالای تزریق واکسن در شهرستان توانستیم در استان رتبه نخست تزریق واکسن کرونا در سنین بالای 70سال را کسب کنیم.
 

 
این مسئول با اشاره به پیک پنجم و شرایط بحرانی خاطرنشان کرد: وظیفه ما رسیدگی به بیماران است و تمام بستری‌های کرونایی در بیمارستان امام خمینی نور(ره) تحت درمان بودند و در این بحران درمانگاه‌های خصوصی در شهرستان نیز برای درمان بیماران سرپایی با ما همکاری داشتند.
 
صالحی با اشاره به شرایط بحرانی که در کشور وجود دارد،افزود: کادر بهداشت و درمان شهرستان با تمام توان و امکانات شبانه‌روزی تلاش کرد تا پاسخگوی بیماران کرونایی باشد که با قدردانی از زحمات همکاران برای تمام نواقص و مشکلات در این بحران از مردم شریف شهرستان نورعذرخواهی می‌کنم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود