آخرین مطالب

9 طرح عمرانی و تولیدی درغرب مازندران افتتاح شد علم، فناوری و بازی

9 طرح عمرانی و تولیدی درغرب مازندران افتتاح شد

  بزرگنمایی:

همزمان با هفته دولت ، 7 پروژه عمرانی و کشاورزی با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد و 746 میلیون تومان در بخش نشتا شهرستان تنکابن و 2 طرح زیرساختی در رامسر امروز شنبه در غرب استان افتتاح شد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :اجرای طرح هادی بنیاد مسکن شامل تعریض ، جدول کانیو ، جابجایی تیر چراغ برق ، زیرسازی و آسفالت روستای زوار به طول یکهزار و 150 متر با اعتبار 3 میلیارد و 700 میلیون تومان ، روکش آسفالت جاده روستای سفیدآب به طول 1.2 کیلومتر با اعتبار 560 میلیون تومان ، روکش آسفالت خیابان روستای کوهسار به طول 500 متر به مبلغ 396 میلون تومان ، آسفالت خیابان روستای عبداله آباد به طول800 متر با هزینه 700 میلیون تومان ، آسفالت کوچه شاهد 6 روستای دینارسرا به طول 500 متر به مبلغ 450 میلیون تومان ، دیواره گابیون بندی به طول 60 متر و ارتفاع 3 متر با هزینه 340 میلیون تومان و احداث گلخانه در روستای کترا به هزینه 600 میلیون تومان که 500 میلیون تومان آن به صورت تسهیلات بوده از پروزه های هفته دولت در بخش نشتا بود .

این پروژه ها به دلیل شیوع کرونا با رعایت کامل پروتکل های بهدشتی و به صورت تجمیعی در روستای زوار بخش نشتا برگزار شد .

فرماندار ویژه شهرستان تنکابن در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: اکثر نامگذاری های مناسبت های کشور به نام یک شهید مزین می باشد که نشان از شروع یک الگوبرداری در ساختار مدیریتی است.

سیدامیر حسینی جو افزود: دوران خدمت شهیدان رجایی و باهنر بسیار کوتاه بود ولی از آنجا که نیت آنها خدمت به مردم بود آثاری که به جا گذاشتند ماندگار شد.

وی با بیان اینکه در هفته دولت 66 پروژه با اعتبار 84 میلیارد و 946 میلون تومان در شهرستان تنکابن افتتاح می شود ، اظهار داشت : اگر در هفته دولت افتتاح ، کلنگ زنی و معرفی پروژه ها را داریم بی معنای تنها بیان عملکرد نیست بلکه به معنای استفاده از همه فرصت ها برای رفع مشکلات مردم است.

حسینی جو با بیان اینکه رفع مشکلات در سایه اتحاد و همدلی امکان پذیر است ، خاطر نشان کرد : امروز آنچیزی که در کنار سخنرانی ها و صحبت ها نیاز است  ، عمل به برنامه ها و گفته هاست تا بتوانیم فضای مناسبی را در شهرستان تنکابن فراهم نماییم.

شهرستان 170 هزار نفری تنکابن در غرب مازندران قرار دارد.


همزمان با پنجمین روز از هفته دولت 2 طرح در حوزه برق و اسفالت محور روستایی با اعتبار بیش از 6 میلیارد و 50 میلیون تومان به بهره برداری رسید.این طرح ها شامل طرح توسعه زیرساخت های برق با اعتبار 5 میلیارد و 210 میلیون تومان و بهره برداری از فاز اول اسفالت جاده های روستای لیماک با اعتبار 840 میلیون تومان است.

رییس اداره مخابرات شهرستان رامسر  در آیین افتتاح پروژه ها احداث خط 20 کیلو ولت، نصب ترانس، احداث شبکه فشار ضعیف، تبدیل شبکه ها مسی به کابل خودنگهدار را از طرح های مورد بهره برداری این نهاد برشمرد.

تقی حاتمیان در تشریح اهمیت این پروژه ها به خبرنگار ایرنا گفت: این طرح ها در راستای تامین برق پایدار برای متقاضیان جدید انجام شد، ضمن اینکه ضعف ولتاژ برق در منطقه نیز برطرف شده است.

وی افزود: از سوی دیگر تبدیل شبکه سیم به کابل خودنگهدار علاوه بر افزایش مقطع شبکه و رفع ضعف ولتاژ باعث می شود جلوگیری از سرقت آن‌ می شود، به طوریکه برق با قابلیت اطمینان بیشتری به مشترکین ارایه می شود.

 

رییس بنیاد مسکن شهرستان رامسر نیز در آیین افتتاح آسفالت جاده روستایی گفت: یکی از مطالبات همیشگی مردم آسفالت جاده های روستایی بوده که تلاش شد تا بخشی از این مطالبات پوشش داده شود. 

علی مقدم در ادامه در تشریح اسفالت جاده روستای لیماک گفت: برای  اجرای طرح روکش آسفالت روستای لیماک به طول 4 هزار و 880 متر 8 میلیارد و 400 میلیون ریال هزینه شده است.

 به گفته او در این طرح  حدود 749 تن آسفالت در این طرح مورد استفاده قرار گرفته است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود

آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه کربلای مازندران برگزار شد

نویسنده 18 ساله بابلسری با نخستین کتاب خود تقدیر شد

درخواست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان فولاد و معدن در سوادکوه

شهدا اسوه‌های استقامت هستند

امام جمعه کیاکلا با تبریک ایام هفته وحدت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) افزود وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

نشست هفتگی نخبگان قرآنی آمل برگزار می‌شود