آخرین مطالب

مدیر جهاد کشاورزی مازندران ،

سطح زیر کشت پاییزه مازندران بیش از 150 هزار هکتار است کشاورزی و اقتصادی

سطح زیر کشت پاییزه مازندران بیش از 150 هزار هکتار است

  بزرگنمایی:
گروه کشاورزی: مدیر جهاد کشاورزی مازندران گفت: سطح زیر کشت پاییزه مازندران بیش از ۱۵۰ هزار هکتار است.

  گروه کشاورزی: مدیر جهاد کشاورزی مازندران گفت: سطح زیر کشت پاییزه مازندران بیش از 150 هزار هکتار است.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، خلیل حقیقی مدیر جهاد کشاورزی مازندران  یا ارایه این مطلب که  سطح زیر کشت پاییزه مازندران بیش از 150 هزار هکتار است گفت : بذرهای گواهی شده به عنوان هسته اولیه تولید در حال توزیع است و کشاورزان باید برای گرفتن بذر مورد نیاز به کارگزاری های تحت پوشش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و یا مراکز خدمات کشاورزی استان مراجعه کنند.

وی با توضیح این نکته که در سال های اخیر سالم سازی بذر و تهیه بذرهای کیفی  برای کشت پائیز مورد توجه  وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است ، بیان کرد: از آن جایی که طبق اعلام رسمی شرکت آب منطقه ای مازندران با کمبود منابع آبی مواجه هستیم ، کشت بموقع محصولات پائیزی بسیار مهم و ضروری است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی مازندران از کلزا، گندم، جو و علوفه به عنوان مهم ترین محصولات کشاورزی پاییزه استان نام برد و گفت: طبق برنامه پیش بینی شده امسال 24 هزار هکتار کلزاکاری ،54هزار هکتار گندم و  حدود 85هزار هکتار نیز زیر کشت انواع علوفه از جمله جو  ، گیاهان علوفه ای ، صیفی و سبزیجات می رود.

وی با اعلام این که وزارت جهاد کشاورزی سهمیه استان را برای کشت دانه روغنی کلزا در سال زراعی پیش رو را 24هزار هکتار عنوان کرد ، افزود : با هماهنگی های صورت گرفته در نظر داریم امسال سطح کشت دانه روغنی کلزا را تا 28هزار هکتار یعنی چهار هزار هکتار بیشتر از سهمیه ابلاغی مورد حمایت جدی قرار بدهیم.

وی ادامه داد : امسال نیز همانند سال های گذشته حمایت های ویژه از جمله تامین بذر گواهی شده ، علف کش ها و تسهیلات کم بهره به کلزاکاران می شود و امیدواریم با توجه به افزایش قیمت خرید تضمینی گندم و کلزا سطح کشت کلزا نیز به عدد 28هزار هکتار مورد نظر برسد. اعلام به موقع نرخ خرید تضمینی، پرداخت بموقع مطالبات کشاورزان، تخصیص تسهیلات بلاعوض و یارانه ای برای تهیه نهاده های کشاورزی بویژه بذرو علف کش و همچنین توجه به کشت مکانیزه از جمله بسته های حمایتی بوده است که به کلزاکاران ارائه شد.

کشت پائیزه کلزا در زمین های خشکه زاری از اواخر شهریور آغاز می شود و این محصول استراتژیک در زمین های شالیزاری نیز از دهه اول آبان زیر کشت می رود.

شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی خرید تضمینی هرکیلوگرم دانه روغنی کلزا برای سال زراعی جاری را 150 هزار ریال اعلام کرد که 40 هزار ریال بیشتر از سال گذشته است.

 

حقیقی با بیان اینکه امسال 54هزار هکتار از زمین های استان مازندرا نیز زیر کشت گندم می رود، ادامه داد: همه شرایط برای کشت گندم که از 15آبان تا 10 آذر انجام می شود، مهیا است.

وی قیمت تعیین شده 75 هزار ریالی برای خرید تضمینی گندم را با توجه به نرخ فعلی تورم مناسب توصیف کرد و گفت: مطمئنا این نرخ مورد استقبال گندمکاران مازندران  قرار خواهد گرفت و قیمت خرید تضمینی هر کیلو گرم گندم با  افت چهار درصد مفید و یک درصد غیرمفید رد سال زراعی گذشته 50هزار ریال بود. 

مدیر زراعت جهاد کشاورزی مازندران به اهمیت توسعه کشت شبدر و جو به عنوان مهمترین کشت پائیزه در تامین علوفه دام استان مازندران اشاره کرد و گفت: با توجه به این که امسال سطح زیر کشت دوباره برنج  به سنبت سال گذشته کاشه محسوسی یافته است ، پیش بینی شود  و از آنجایی که نیاز علوفه دامی در استان زیاد است ، کشاورزان از فرصت حمایتی این بخش استفاده کنند.

خلیلی کشت پاییزه در محصولات صیفی و سبزیجات استان را شامل سبزی های برگی و ریشه ای ، شلغم ، هویج ، کاهو ، لوبیا سبز ، کدو سبز ، نخود فرنگی ،سیب زمینی و سیر معرفی کرد.

گفتنی است: بر اساس آمار سازمان جهاد کشاورزی ، مازندران 460 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی دارد که سالانه از این اراضی حدود هفت میلیون تن محصول از جمله برنج، مرکبات، گل گیاه ، انواع آبزیان و دام وطیور برداشت می شود و مازندران در تولید 15 نوع محصول کشاورزی رتبه اول تا سوم را دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

برپایی نخستین نمایشگاه انفرادی آثار بانوی هنرمند بابلی

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر