آخرین مطالب

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران: مازندران تا 5 سال آینده با بحران کمبود معلم مواجه می‌شود فرهنگی، هنری

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران: مازندران تا 5 سال آینده با بحران کمبود معلم مواجه می‌شود

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجرشمال :علیرضا سعدی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار  ما   در خصوص آخرین وضعیت کسری معلم در سطح مدارس مازندران اظهار کرد: طی سال جاری بیش از 4 هزار معلم می‌بایست در سطح استان بازنشسته می‌شدند که یک تعدادی تحقق پیدا کرد و یک تعدادی هم استمرار فعالیت پیدا کردند.

وی افزود: یک چیزی حدود 3 هزار معلم، امسال بازنشسته شدند و از سویی دیگر، حق التدریسی‌هایی که تعیین تکلیف شدند، حدود 4 هزار و 200 نفر بودند که در نتیجه امسال با تعادل نیروی انسانی را داریم و کمبودی در سال تحصیلی جدید در تامین معلم کلاس‌ها نداریم.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، خاطرنشان کرد: البته ما تا سال 1403 با کمبود نیرو مواجه هستیم اما برای جبران این کسری، بنا داریم تا  از طریق دانشگاه فرهنگیان، ماده 28 و حق التدریس و سایر برنامه‌های مختلفی که در دست اجرا داریم به حداقل ممکن برسانیم.

این مسئول با اشاره به عمر سابقه بالای 20 سال عمده معلمان حال حاضر فعال در آموزش و پرورش استان، گفت: این امر نشان از حضو رمعلمان با تجربه در کادر آموزشی مازندران دارد و این یعنی تعداد معلمان بالای 20 سال استان خیلی زیاد است.

سعدی‌پور با تایید اظهارات خبرنگار  ما   مبنی بر وجود بحران کمبود معلم در آینده‌ای نزدیک در بدنه آموزش و پرورش مازندران، تصریح کرد: ما در سال‌های آتی، یعنی تا 5 سال آینده با کمبود تا 19 هزار معلم در سطح استان مواجه خواهیم شد.

وی تاکید کرد: مجوز 138 هزار ساعت حق‌التدریس را از وزارت آموزش‌ و پرورش گرفتیم و با جذبی که صورت گرفت و طی سال تحصیلی جدید با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه نیروی انسانی یکی از کم چالش‌ترین سال‌ها را خواهیم داشت.


مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، در ادامه در خصوص مدارس کم جمعیت مازندران، بیان کرد: ما در استان مازندران و در مقطع ابتدایی نزدیک به 191 مدرسه، در مقطع متوسطه اول 3 مدرسه، متوسطه دوم یکی و فنی حرفه‌ای 4 مدرسه و کار دانش 2 مدرسه زیر 10 نفر داریم.

این مسئول با اشاره به تقدم سلامت به آموزش حضوری در سال تحصیلی جدید، گفت: فعلا کلاس‌ها در ماه مهر به صورت مجازی است و کلاس‌ها در آبان‌ماه با حفظ اصل تقدم سلامت، به صورت حضوری برگزار می‌شود.

سعدی‌پور بیان کرد: تعداد دانش‌آموزان ما طی سال تحصیلی امسال حدود 519 هزار نفر است که نسبت به سال گذشته، رشد داشته است و البته ثبت نام‌ها همچنان ادامه دارد.

وی عنوان کرد: استان مازندران در ثبت نام پایه ابتدایی با بیش از 97 درصد رتبه نخست کشور، در متوسطه اول با ثبت نام بیش از 90 درصد جزو 5 استان برتر کشور قرار داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، درباره واکسیناسیون دانش آموزان با بیان اینکه سامانه سلامت برای ثبت نامه دانش آموزان پایه دوازدهم باز است، اذعان کرد: پس از ثبت نام پیامک برای تزریق واکسن دانش آموزان ارسال می‌شود.

این مسئول در ادامه به شروع کلاس‌ها در اول مهر اشاره کرد و گفت: کرونا مشکلات بسیاری برای مدارس و دانشگاه‌ها ایجاد کرد اما پس از انجام واکسیناسیون همگانی،  همه دنیا به این نتیجه رسیدند که کلاس باید حضوری باشد و نظر ما نیز همین است؛ اما در زمینه سلامت فرزندان باید به اطمینان برسیم چون سلامت فرزندان، خط قرمز ماست.

سعدی‌پور در پایان متذکر شد:  در مهرماه آموزش‌ها مجازی است و پس از آن با مجوز ستاد مقابله با کرونا، کلاس‌های حضوری به صورت آرام و تدریجی، در نواحی روستایی و عشایری در کلاس‌هایی با حداکثر 15 دانش‌آموز و با رعایت همه پروتکل‌ها بازگشایی خواهد شد و جایی برای نگرانی اولیا نیست.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد