آخرین مطالب

نظام پرسشگری باید در آموزش‌وپرورش نهادینه شود

نظام پرسشگری باید در آموزش‌وپرورش نهادینه شود

  بزرگنمایی:

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار مازندران برلزوم ایجاد تحول و تغییر رویکرد در دستگاه تعلیم و تربیت تاکید کرد و گفت : نظام پرسش‌گری باید دربدنه آموزش‌وپرورش نهادینه و تقویت شود.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :حسین حسن‌نژاد روز شنبه در آیین نواختن زنگ بازگشایی مدارس مازندران که به صورت نمادین در دبیرستان دخترانه علوم  معارف اسلامی شهر ساری برگزار شد، افزود: آموزش فرصتی برای سئوال کردن است و اساس تمام فعالیت‌ها در آموزش و پرورش باید مبتنی بر پرسش‌گری باشد.

وی با بیان اینکه برای تغییر در برخی روش‌ها نباید هراس داشته باشیم، اظهار داشت : فلسفه وجودی ارایه آموزش برای ایجاد تغییرات در بین نسل جوان جامعه به عنوان آینده سازان ایران اسلامی است  و در صورت تحقق این مهم می توان به اهداف از پیش تعیین شده دست یافت.

معاون استاندار مازندران ایجاد تحول در دستگاه تعلیم و تربیت را با مشارکت خانواده‌ها و والدین دانش‌آموزان امکان پذیر دانست و گفت : هدایت کردن دانش آموزان در مسیر درست، زمینه توسعه بیش از پیش ایران اسلامی را در بخش‌های مختلف فراهم می‌کند.

وی با تاکید بر این که برای ساختن بهتر ایران اسلامی، آموزش‌های ارایه شده به دانش آموزان باید مبتنی بر شناخت و نیازهای روز جامعه باشد ، افزود : باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی، کنجکاوی و کنکاش را باید در بین دانش آموزان تقویت کرد چرا که سئوال کردن و توانایی و قابلیت شنیدن پاسخ نیز بسیار مهم و ضروری است.

حسن‌نژاد اظهار کرد : باید به نیازهای دانش آموزان پاسخ داده شود که در این صورت قشر جوان جامعه اقناع سازی را تجربه خواهد کرد و در صورت تحقق این مهم بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

وی گفت: در نظام آموزشی، اصل باید بر انجام فعالیت‌های گروهی باشد و در صورت تحقق این مهم علاوه برشناسایی و کشف استعدادها، تصمیم گیری ها نیز آسان خواهد شد و زمینه لازم نیز برای  رفع مشکلات فراهم می‌شود.

معاون استاندار مازندران با اشاره به شیوع ویروس کرونا که تعطیلی کلاس‌های درس را نیز به همراه داشت گفت: با تعطیلی کلاس های درس، فرصت و امکان فراگیری آموزش در کمترین زمان برای دانش آموزان فراهم شد که این امر بیانگر وجود زیرساخت‌های توسعه در کشورمان است.

وی افزود: برای برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری در سال تحصیلی جدید، اقدامات و تلاش‌های مطلوبی در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس مازنداران صورت گرفت تا خانواده‌ها از آرامش خاطر بیشتری نسبت به فرستان فرزندان خود بر سر کلاس‌های درس برخوردار شوند.

مدارس مازندران که از روز پنجشنبه اول مهر بر روی دانش آموزان پیش دبستانی و اول ابتدایی به صورت حضوری بازگشایی شده بودند ، از امروز به صورت فراگیر به دو شیوه حضوری و مجازی سال تحصیلی جدید را شروع کرده اند.

بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش ، تمامی مدارس روستایی و عشایری که کمتر از 100 دانش‌آموز دارند از اول مهر به صورت حضوری فعالیتشان را آغاز کردند. سهم مازندران در این زمینه فعالیت حضوری 202 مدرسه عشایری شامل 187 مدرسه ابتدایی و 15 مدرسه متوسطه بوده است که عمدتا کمتر از 50 دانش‌آموز در هر یک از آنها تحصیل می‌کنند. از این تعداد 100 مدرسه هم کمتر از 10 دانش‌آموز دارند. با توجه به این که دسترسی به اینترنت در این مناطق مطلوب نیست و همچنین تعداد دانش‌آموزان کم است، همه این مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده و فاصله‌گذاری اجتماعی از اول مهر پذیرای دانش‌آموزان شدند.

همچنین طبق تصمیم آموزش و پرورش مدارس روستایی کمتر از 100 دانش‌آموز نیز باید حضور برگزار شود که بر این اساس در استان مازندران غیر از مدارس عشایری ، یک‌هزار و 130 مدرسه شامل 808 مدرسه ابتدایی و 322 مدرسه متوسطه اول و دوم و معادل یک سوم کل مدارس استان کمتر از یکصد دانش‌آموز دارند که از امروز به صورت حضوری فعال شده اند. بر اساس ارزیابی آموزش و پرورش تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌های این مدارس عمدتا کمتر از 15 نفر است ، اما در صورتی که بیش از 15 نفر باشد برای زمان‌بندی فعالیت این مدارس و پذیرش دانش‌آموزان طبق شیوه‌نامه‌های در نظر گرفته شده به مدیران مدارس این اختیار داده شده تا در صورت نیاز با تقسیم دانش‌آموزان به دو گروه و نوبت‌بندی حضورشان در کلاس‌ به صورت زوج و فرد یا ضربدری کردن ساعات درس برای گروه‌ها آموزش حضوری را از سر بگیرند.

طبق اعلام مسئولان وزارت آموزش و پرورش ، در تمامی مدارسی که بین 100 تا 300 دانش‌آموز دارند اعم از روستایی و شهری برنامه‌ریزی‌ها متفاوت است و بازگشایی تدریجی از هفته دوم آبان آغاز می‌شود. این مدارس باید فرم06 را که مربوط به معیارهای بهداشتی بازگشایی مدارس در دوران کرونا است ، تکمیل کنند و پس از ارزیابی‌های انجام شده و تایید وضعیت می‌توانند نهایتا از هفته دوم آبان بسته به شرایط آن زمان کلاس‌های حضوری را برگزار کنند.

بر اساس الگوی فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس در شرایط کووید19 که 24 شهریور به همه استان‌ها ابلاغ شد، در مدارس با جمعیت بالای 300 نفر در سراسر کشور با توجه به جمعیت دانش‌آموزی‌شان برای بازگشایی حضوری از نیمه دوم آبان باید تقسیم کلاس‌ها به دو یا سه گروه بسته به تعداد دانش‌آموزان انجام شود. در این صورت برنامه‌ریزی برای دسترسی همه دانش‌آموزان به فرصت‌های یادگیری در متوسطه اول و دوم قدری پیچیده‌تر خواهد بود و نیازمند روش‌های خلاقانه در مدرسه است که این ظرفیت برای مدارس مطابق الگو وجود دارد. همچنین در این شیوه‌نامه عنوان شده که معیار فاصله‌گذاری کلاس درس 2.25 متر مربع برای هر دانش‌آموز و فاصله بین دانش‌آموزان نیز 1.5 متر باید باشد.

مازندران امسال در مقاطع مختلف تحصیلی حدود 520 هزار دانش‌آموز دارد که نزدیک به 261 هزار دانش‌آموز در مقطع ابتدایی تحصیل می‌کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد