آخرین مطالب

شاگرد علامه حسن زاده آملی مطرح کرد؛ توحید و ولایت‌مداری بزرگترین سرمایه علامه حسن‌زاده آملی/علامه دغدغه مردم‌دوستی داشت فرهنگی، هنری

شاگرد علامه حسن زاده آملی مطرح کرد؛ توحید و ولایت‌مداری بزرگترین سرمایه علامه حسن‌زاده آملی/علامه دغدغه مردم‌دوستی داشت

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :آیت الله سید یدالله یزدان پناه، شاگرد علامه حسن زاده املی در مراسم ترحیم عالم ذالفنون با اشاره به شخصیت این عالم بزرگوار گفت : علامه ذلفنون از ابتدا عاشق علم و عمل بود و صفای خدادادی داشت، ولی در مسیر علم قرار گرفت و علامه دهر شد.

 وی با بیان اینکه اولین اصل انسان را علم و عمل می سازد، عنوان کرد: دو حقیت است که جوهر انسان را می سازد، علم و عمل است که در بسیاری از اثار سنگینش از ان گفت؛ چرا که علم و عمل انسان سازاست ان چیزی که انسان را به قلعه رفیع می رساند، علم و عمل است.

 این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید اینکه علامه تشنه علم بود، خاطرنشان کرد:  این را خود باور داشت و هم عمل می کرد، به دنبال علم می رفت تا هرکجا طاقت فرسا باشد، بعضی از زحماتی که کشید از طلب شوق و تشنگی و برداشت درست از عمل داشت و در مخ علم و مخ عمل می رفت.

وی تصریح کرد: به سمت حقیقت، علم و عرفان می رفت و دست به کار شد در تحصیل علم انقدر شب زنده داری میکرد که گفتنش افسانه است، اینگونه از بدن کار می کشیدن در جلسه ای فرموند برخی از روح مثل شمیر هندی هستند، جای خود را هم پاره می کند،  روح تشنه به گونه ای است که خود را می برد.

یزدان پناه ادامه داد: یک بار خواب دیده بود که خرسی به او حمله کرد و تعبیرش این بود که بدنش از او خواست اینقدر از جسمش کار نکشد؛ اما عاقلانه کار می کشید به خود وقت تفریح هم می داد، البته در همان مسیر، کتاب زندگی علما  را میخواند.

وی عمل را از اصولی خواند که علامه را به این درجه از عرفان رساند و خاطرنشان کرد:  یک اصل بود که رعایت می کرد، عمل کردن بود، خدمت خلق می کرد، هیچ عالمی را ندیدم مانند ایشان که ساعتها در بین مردم باشد و حرفهایشان را بشنود و وقت بگذارد.

یزدان پناه بزرگترین ویژگی را عمل صالح دانست و خاطرنشان کرد: عمل صالح را با هیچ کار امیخته نمی کرد، نه منفعت طلبی، نه جاه طلبی به خاطر خدا حتی دست کودک را می بوسید، می گفت باید کاری کنیم حجت بر مردم تمام شود، مردم را هدایت کنیم، این دلسوزی باعث می  شد با مردم ساعت ها نشست و برخواست داشت در خدمت خلق بود و همه را خدایی می کرد.

استاد حوزه و دانشگاه به دغدعه مردم دوستی علامه اشاره کرد و گفت: عمل صالح ، عبادتش برای خدا بود، نگارش کتاب  برای خدا بود، کتاب ها و اثار زیادی از ایشان چاپ شده است.

وی تصریح کرد: این اعمال صالح با علم اصلی که  انسان مقام فوق تجرد دارد و هیچ توقفی در مقام ندارد، فرشته هادر جایی متوقف می شوند، مقام همه موجودات حتی ملائکه ثابت است؛ اما انسان می تواند بالاتر رود که هیچ مخلوقی از این موقعیت برخوردار نیست.

یزدان پناه ادامه داد: هیچ وقت توقف در عمل و علم نکرد، همیشه می گفت باید تا انجا که می شود رفت و توقف درست نیست‌.

استاد حوزه و دانشگاه  توحید و ولایت مرداری علامه را  بزرگترین و تنها ترین سرمایه استاد خواند و اظهار کرد: در مسیر علم انچه مقدمات علم می شد، ارج می داد استادش، کتابش را به حقیقت دوست داشت و شکل خاص تعامل می کرد و به حقیقت دلبسته توحید و ولایت بود معرفت و علمش او را مرکز ثقل عالم خداوند رساند و توحید و ولایت بزرگترین و تنها ترین سرمایه استاد شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود

آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه کربلای مازندران برگزار شد

نویسنده 18 ساله بابلسری با نخستین کتاب خود تقدیر شد

درخواست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان فولاد و معدن در سوادکوه

شهدا اسوه‌های استقامت هستند

امام جمعه کیاکلا با تبریک ایام هفته وحدت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) افزود وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

نشست هفتگی نخبگان قرآنی آمل برگزار می‌شود