آخرین مطالب

ناظر گمرکات مازندران؛

447 هزار تن کالا از مازندران صادر شد علم، فناوری و بازی

447 هزار تن کالا از مازندران صادر شد

  بزرگنمایی:
گروه اقتصادی: ناظر گمرکات مازندران با اشاره به رشد صادرات گفت: امسال ۴۴۷ هزار تن کالا از گمرکات استان به کشورهای مختلف صادر شده است.

گروهاقتصادی: ک ناظر گمرکات مازندران با اشاره به رشد صادرات گفت: امسال 447 هزار تن کالا از گمرکات استان به کشورهای مختلف صادر شده است.

           به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، علی یوسفی منشاظر گمرکات مازندران و مدیرکل گمرک نوشهر  شامگاه پنجشنبه در  نشست خبری با خبرنگاران اصحاب رسانه  از ترخیص بیش از 613 میلیون دلار کالا از گمرکات خبر داد و با اشاره به رشد تجارت خارجی کشور در نیمه نخست سال‌جاری اظهار کرد: تجارت خارجی گمرکات مازندران در این مدت با حفظ روند رشد صادرات، به 748 میلیون دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 43 درصد رشد نشان می‌دهد.

          وی افزود: در این مدت یک میلیون و 867 هزار تن کالا بین گمرکات مازندران و کشورهای مختلف جهان مبادله شد.

          ناظر گمرکات مازندران و مدیرکل گمرک نوشهر گفت: در نیمه نخست سال‌جاری 447 هزار تن کالا به ارزش 134 میلیون و 717 هزار دلار از سوی گمرکات مازندران به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزن 27 درصد و از نظر ارزش 45 درصد افزایش داشت.

          وی افزود: مهمترین کشورهای مقصد صادرات ایران به ترتیب روسیه با 135 هزار تن کالا به ارزش 31 میلیون دلار، قزاقستان با 106 هزار تن و به ارزش 9 میلیون دلار، ترکمنستان با 104 هزار تن به ارزش 9 میلیون دلار، عراق با 66 هزار تن به ارزش 54 میلیون دلار و رومانی با 2 هزار تن به ارزش 3 میلیون دلار بودند. یوسفی منش اضافه کرد: سیمان، مواد معدنی، نفت سفید و نفت خام، فرآورده‌های لبنی، چوب و اشیا چوبی، مواد پلاستیکی، فرآورده خوراکی گوناگون، کاغذ، فلزات معمولی از مهمترین اقلام صادراتی گمرکات مازندران در مدت مذکور بوده است.

          ناظر گمرکات مازندران با اشاره به سرعت بخشی به روند ترخیص کالاهای اساسی از سوی سازمان‌های دخیل در امر تجارت خارجی گفت طی شش ماهه سال جاری، بیش از یک میلیون و 419 هزار تن به ارزش 613 میلیون و998 هزار دلار از نقاط مختلف جهان از طریق گمرکات مازندران وارد کشورمان شد که در مقایسه با مدت مشابه سال 99، از حیث وزن 6 درصد و از لحاظ ارزش 43 درصد رشد داشت.

        وی عمده‌ترین کشورهای طرف معامله واردات با گمرکات مازندران را روسیه با 564 هزار تن کالا به ارزش 266 میلیون دلار، امارات متحد عربی با 299 هزار تن کالا به ارزش 112 میلیون و698 هزار دلار، قزاقستان با 286 هزار تن به ارزش 96 میلیون و 221 هزار دلار، ترکیه با 80 هزار تن به ارزش 42 میلیون و 343 هزار دلار، ترکمنستان با 42 هزار تن به ارزش 37 میلیون و 431 هزار دلار اعلام کرد و گفت: 10 قلم اول کالاهای وارداتی گمرکات مازندران در این مدت را جو دامی، ذرت دامی، سویا، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی ونباتی، گندم، کک نفتی، چوب و اشیا چوبی، روغن پایه، کاغذ ومقواو ماشین آلات و اجزاءآن تشکیل می‌دادند.

        یوسفی منش با اشاره به تداوم رشد ترانزیت خارجی کالا از گمرکات استان مازندران، اظهار داشت: در شش ماهه نخست سال‌جاری 71 هزار تن کالا به ارزش 74 میلیون دلار از خاک مازندران ترانزیت خارجی شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از 100 درصد رشد را نشان می‌دهد.

مجید اسدی
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود