آخرین مطالب

عضو هیات علمی دانشگاه مازندران،

اسپرانتو راه حل مشکل زبان بین المللی تفکر، اندیشه و دانشگاه

اسپرانتو راه حل مشکل زبان بین المللی

  بزرگنمایی:
گروه اندیشه: عضو هیات علمی دانشگاه مازندران و مدیر سابق انجمن اسپرانتو ایران گفت: فراگیران زبان اسپرانتو می توانند زبان‌های دیگر از جمله، انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی، اسپانیایی و حتی چینی و ژاپنی را به راحتی بیاموزند، بدون اینکه به این کشور ها سفری داشته باشند

              گروه اندیشه: عضو هیات علمی دانشگاه مازندران و مدیر سابق انجمن اسپرانتو ایران گفت: فراگیران زبان اسپرانتو می توانند زبان‌های دیگر از جمله، انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی، اسپانیایی و حتی چینی و ژاپنی را به راحتی بیاموزند، بدون اینکه  به این کشور ها سفری داشته باشند.


        به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، زهرا کریمی موغاری عضو هیات علمی دانشگاه مازندران با اشاره به برتری های یادگیری زبان اسپرانتو و نقش آن به‌عنوان یک زبان صلح‌آمیز و بی‌طرف در علم و هنرگفت: بی گمان  زبان اسپرانتو آینده‌ای درخشان در جهان و ایران خواهد داشت و ایران دارای  فراگیران زبان اسپرانتو بسیار فعال و فرهیخته‌ای است.

       وی افزود: مردم صلح‌دوست و با فرهنگ ایران در کنار دیگر زبان‌ها، از زبان اسپرانتو نیز برای ایجاد ارتباط با مردم جهان بهره خواهند گرفت. آشکار است هرچه ارتباطات بین‌المللی ایران بیشتر باشد و ایرانی‌ها بیشتر به سفرهای خارجی بروند، مردمان دیگر کشورهای جهان نیز بیشتر به کشور ما سفر کنند، استفاده ما ایرانیان هم از زبان‌های مختلف از جمله اسپرانتو بیشتر خواهد شد.

        کریمی موغاری ادامه داد: برخی از علاقه‌مندان به زبان‌آموزی، اسپرانتو را نیز به‌عنوان یک زبان خارجی فرا می‌گیرند. ولی بخش بزرگی از فراگیران زبان اسپرانتو در جهان به این زبان به‌عنوان ابزاری برای ایجاد دوستی بیشتر و مبادلات علمی و فرهنگی نگاه کرده‌اند و به این خاطر آن‌را آموخته‌اند.

        وی ادامه داد:  اسپرانتو زبان بسیار مناسبی برای گردشگرانی بشمار می آید که در سفرهای خود، به دنبال شناخت عمیق‌تر جامعه و فرهنگ مردم دیگر کشورها هستند، چرا که  فراگیران زبان اسپرانتو در سراسر جهان با روی گشاده از فراگیران زبان اسپرانتو دیگر کشورها استقبال می‌کنند و به آنان جهت یافتن مکانی برای اقامت یا بازدید از مناطق دیدنی کمک می‌کنند.

       مدیر سابق انجمن اسپرانتو ایران  با ارایه این مطلب که یادگیری زبان اسپرانتو از دیگر زبان‌های خارجی بسیار آسان‌تر است خاطرنشان کرد: فراگیران زبان اسپرانتو می توانند زبان‌های دیگر از جمله، انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی، اسپانیایی و حتی چینی و ژاپنی را به سادگی فرا گیرند، حتی بدون اینکه  به این کشور ها سفری داشته باشند و دوستان فرهیخته‌ای را از طریق اینترنت در سراسر جهان پیدا کنند.

         عضو هیات علمی دانشگاه مازندران اظهارکرد: دفتر روابط بین‌الملل دانشگاه مازندران فعالیت بسیار خوبی را از سال گذشته در ارتباط با معرفی و آموزش زبان اسپرانتو شروع کرده است. اولین گام، برگزاری وبینار یا سمینار مجازی بین‌المللی معرفی زبان اسپرانتو در این دانشگاه بود که در آن چند تن از روسای سابق«سازمان جهانی اسپرانتو» و اساتید دانشگاهی به‌نام اسپرانتودان سخنرانی کردند، که گروهی از دانشجویان ارشد و دکتری دانشگاه مازندران که در این نشست شرکت داشتند  و برای یادگیری زبان اسپرانتو اظهار علاقه کردند.

       وی ادامه داد: دفتر روابط بین‌الملل مقدمات برگزاری اولین کلاس آموزش مجازی زبان اسپرانتو در دانشگاه مازندران را فراهم کرد و  برای شرکت در این کلاس، حدود 200 نفر از سراسر ایران ثبت‌نام کرده‌اند. بنابراین دفتر روابط بین‌الملل گام‌های بلندی برای پایه‌ریزی آموزش زبان اسپرانتو در دانشگاه مازندران برداشته است و برای آینده نیز گام‌های بزرگ‌تری را در نظر دارد.

    وی در باره  جایگاه دانشگاه مازندران در زمینه آموزش زبان اسپرانتو در ایران  گفت:  برگزاری اولین کلاس آموزش مجازی اسپرانتو در دانشگاه مازندران  یکی از حرکات خوبی در این زمینه بوده است که  امیدوارم که در سال‌های آینده فراگیران زبان اسپرانتو بسیار فعالی در این دانشگاه آموزش ببینند  و  به آموزگاران و ترویج‌کنندگان زبان اسپرانتو در ایران مبدل شوند.

        وی افزود:  فرصت آموزش‌های مجازی در دوران کرونا به ما آموخته‌اند که با بهره‌گیری از فناوری نوین می‌توان از راه دور هم به خوبی به امر آموزش پرداخت. امیدوارم که در آینده نزدیک، علاقه‌مندان در ایران و کشورهای منطقه برای یادگیری زبان اسپرانتو در دوره‌های مختلف این زبان در دانشگاه مازندران شرکت کنند و در گام بعدی، زبان اسپرانتو به صورت یک دوره رسمی در مقطع کارشناسی و هم‌چنین به عنوان زبان دوم در دیگر رشته‌هایی مانند آموزش زبان خارجی، زبان‌شناسی و گردشگری در دانشگاه مازندران ارایه شود.

         کریمی موغاری به حضور فزاینده دانشجویان خارجی در دانشگاه مازندران برای تحصیل در رشته‌های مختلف اشاره کرد و اذعان داشت:  یادگیری زبان اسپرانتو برای دانشجویان  خارجی در دانشگاه مازندران می تواند  بسیار مفید باشد و  یار و کمک کار ان ها در فراگیری زبان فارسی و انگلیسی باشد.

   دانشیار دانشگاه مازندران در پایان با ارایه این مطلب که  دفتر روابط بینالملل برای معرفی زبان اسپرانتو به دانشجویان خارجی و توصیه به آنان جهت فراگیری این زبان می‌تواند نقش مهمی ایفا کند.تاکید کرد: امیدوارم در ترم آینده بتوانیم شاهد برگزاری کلاس آموزش زبان اسپرانتو  به‌ طور مستقل برای دانشجویان عرب‌زبان دانشگاه مازندران  باشیم.

 

حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر