آخرین مطالب

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران ؛

مازندران از نظر تعداد رقبات رتبه اول کشور را دارد سیاست و جامعه

مازندران از نظر تعداد رقبات رتبه اول کشور را دارد

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اجرای امینانه وقف را بهترین راه گسترش فرهنگ وقف بیان کرد و گفت: مازندران از نظر تعداد رقبات رتبه اول کشور را دارد.

گروه سیاسی و اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اجرای امینانه وقف را بهترین راه گسترش فرهنگ وقف بیان کرد و گفت: مازندران از نظر تعداد رقبات رتبه اول کشور را دارد.

  به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت الاسلام ابراهیم حیدری مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در نشست  خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته وقف با بیان اینکه وقف یکی از اثرگذارترین عمل خیرخواهانه بوده و زحمات دنیوی انسان را به خیرات ماندگار ابدی تبدیل می‌کند، گفت: حدود 350 هکتار از اراضی شالیزاری استان در اختیار اوقاف قرار دارد و در امر تولید محصولات زراعی و شالیزاری نقش آفرینی می‌کند.

وی مدیریت و کنترل درست اموال انسان، حفظ کرامت انسان را از جمله کارکردهای وقف بیان کرد وافزود: از ابتدای محرم تاکنون 27 هزار بسته معیشتی از محل عوائد موقوفات تهیه و توزیع شده است.

حیدری ادامه داد: اجرای امینانه نیت بهترین راه گسترش فرهنگ وقف است  و وقف مبارزه با ظلم و بی عدالتی و پشتوانه قوی برای حکومت و اسلام عزیز است و با اختلاف طبقاتی و بی تفاوتی‌ها مبارزه می‌کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به عملکرد اوقاف استان در حوزه وقف خاطرنشان کرد: در دهه وقف 130 عنوان برنامه در استان طراحی و اجرا شده است که شامل عطر افشانی گلزار شهدا و بقاع متبرکه، برگزاری همایش یاوران وقف، کلنگ زنی مجتمع فرهنگی مذهبی شهید مدافع حرم در نور، رونمایی از اسناد مالکیت شاخص، بهره برداری از شبستان امامزادگان، پرده برداری از ضریح بقاع متبرکه، تجلیل از متولیان برتر موقوفات در آمل از جمله برنامه‌ها است.

وی برپایی ایستگاه واقف، و سلامت، طرح احسان ماندگار، برپایی خیمه معرفت در امامزادگان شاخص، نشست صنفی با اقشار مختلف جامعه و دیدار با واقفان شاخص استان را از دیگر برنامه‌ها دانست و گفت: مازندران از نظر موقوفات رتبه سوم و از نظر تعداد رقبات اولین استان کشور به شمار می‌رود و 70 درصد از نیات موقوفات مربوط به عزاداری سید و سالار شهیدان بوده و 90 درصد از موقوفات استان مازندران مقید به مکان و هزینه کرد در همان مکان موقوفه هستند.

وی با بیان اینکه مازندران دارای 100 رقبه درمانی، 38 هزار رقبه کشاورزی، 418 رقبه آموزشی، 14 هزار رقبه تجاری، 138 هزار رقبه مسکونی و بیش از هزار رقبه خدماتی است، گفت: 227 رقبه با کاربری تأسیسات زیربنایی است.

حیدری یادآور شد: در سال‌های اخیر 50 هزار بسته معیشتی بین مردم توزیع شد و 80 وقف جدید در استان ثبت شد و اولین وقف هسته‌ای کشور در استان ثبت شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به پروژه‌های عمرانی اوقاف اشاره و اضافه کرد: 300 پروژه عمرانی در سطح بقاع متبرکه وجود دارد و در دو سال اخیر 30 پروژه عمرانی موقوفات اجرا شده که بیشترین در شهرستان بابل اجرا شده است.

مجید اسدی
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر