آخرین مطالب

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران ؛

مازندران از نظر تعداد رقبات رتبه اول کشور را دارد سیاست و جامعه

مازندران از نظر تعداد رقبات رتبه اول کشور را دارد

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اجرای امینانه وقف را بهترین راه گسترش فرهنگ وقف بیان کرد و گفت: مازندران از نظر تعداد رقبات رتبه اول کشور را دارد.

گروه سیاسی و اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اجرای امینانه وقف را بهترین راه گسترش فرهنگ وقف بیان کرد و گفت: مازندران از نظر تعداد رقبات رتبه اول کشور را دارد.

  به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت الاسلام ابراهیم حیدری مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در نشست  خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته وقف با بیان اینکه وقف یکی از اثرگذارترین عمل خیرخواهانه بوده و زحمات دنیوی انسان را به خیرات ماندگار ابدی تبدیل می‌کند، گفت: حدود 350 هکتار از اراضی شالیزاری استان در اختیار اوقاف قرار دارد و در امر تولید محصولات زراعی و شالیزاری نقش آفرینی می‌کند.

وی مدیریت و کنترل درست اموال انسان، حفظ کرامت انسان را از جمله کارکردهای وقف بیان کرد وافزود: از ابتدای محرم تاکنون 27 هزار بسته معیشتی از محل عوائد موقوفات تهیه و توزیع شده است.

حیدری ادامه داد: اجرای امینانه نیت بهترین راه گسترش فرهنگ وقف است  و وقف مبارزه با ظلم و بی عدالتی و پشتوانه قوی برای حکومت و اسلام عزیز است و با اختلاف طبقاتی و بی تفاوتی‌ها مبارزه می‌کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به عملکرد اوقاف استان در حوزه وقف خاطرنشان کرد: در دهه وقف 130 عنوان برنامه در استان طراحی و اجرا شده است که شامل عطر افشانی گلزار شهدا و بقاع متبرکه، برگزاری همایش یاوران وقف، کلنگ زنی مجتمع فرهنگی مذهبی شهید مدافع حرم در نور، رونمایی از اسناد مالکیت شاخص، بهره برداری از شبستان امامزادگان، پرده برداری از ضریح بقاع متبرکه، تجلیل از متولیان برتر موقوفات در آمل از جمله برنامه‌ها است.

وی برپایی ایستگاه واقف، و سلامت، طرح احسان ماندگار، برپایی خیمه معرفت در امامزادگان شاخص، نشست صنفی با اقشار مختلف جامعه و دیدار با واقفان شاخص استان را از دیگر برنامه‌ها دانست و گفت: مازندران از نظر موقوفات رتبه سوم و از نظر تعداد رقبات اولین استان کشور به شمار می‌رود و 70 درصد از نیات موقوفات مربوط به عزاداری سید و سالار شهیدان بوده و 90 درصد از موقوفات استان مازندران مقید به مکان و هزینه کرد در همان مکان موقوفه هستند.

وی با بیان اینکه مازندران دارای 100 رقبه درمانی، 38 هزار رقبه کشاورزی، 418 رقبه آموزشی، 14 هزار رقبه تجاری، 138 هزار رقبه مسکونی و بیش از هزار رقبه خدماتی است، گفت: 227 رقبه با کاربری تأسیسات زیربنایی است.

حیدری یادآور شد: در سال‌های اخیر 50 هزار بسته معیشتی بین مردم توزیع شد و 80 وقف جدید در استان ثبت شد و اولین وقف هسته‌ای کشور در استان ثبت شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به پروژه‌های عمرانی اوقاف اشاره و اضافه کرد: 300 پروژه عمرانی در سطح بقاع متبرکه وجود دارد و در دو سال اخیر 30 پروژه عمرانی موقوفات اجرا شده که بیشترین در شهرستان بابل اجرا شده است.

مجید اسدی
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار