آخرین مطالب

خطیب جمعه ساری؛

دستگاه‌های نظارتی مملکت ما ناکارآمد است سیاست و جامعه

دستگاه‌های نظارتی مملکت ما ناکارآمد است

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: خطیب جمعه ساری در نماز جمعه این هفته گفت: دستگاه‌های نظارتی مملکت ما ناکارآمد است حراست، بازرسی و اطلاعات داریم ولی شتر با بار هم رد می‌شود .

گروه سیاسی و اجتماعی: دستگاه‌های نظارتی مملکت ما ناکارآمد است حراست، بازرسی و اطلاعات داریم ولی شتر با بار هم رد می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت الاسلام محمدباقر محمدی لائینی خطیب جمعه ساری سی ام مهرماه 1400 در خطبه های نماز جمعه این هفته مرکز مازندران با ارایه این مطلب که توفیق عمل صالح در سایه تقوا بهترین نوع آزادی است، اینکه اسیر نفس نباشیم مهم است.گفت: خداوند متعال می‌فرماید هر کسی که از مقام و جایگاه خدا بترسد و در کنارش امیدوار باشد، تا جایی که خودش را از هوای نفس نهی کند، در این صورت بهشت در انتظار این فرد است، پس اگر همه باتقوا باشند دنیا و آخرت تبدیل به بهشت می‌شود.
 

وی ادامه داد: غم و اندوه امام زمان (عج) این است که دین خدا روی زمین بماند، اینکه دین و دنیای مردم خراب شود و استکبار و ظلم دنیا را فرا گرفته برای امام زمان (عج) بسیار ناراحت‌کننده است، اولین منتظر خود امام زمان (عج) است، ایشان بزرگترین اندوه را با خود دارد، پس ما برای ظهورشان دعا می کنیم. 

محمدی لائینی با تاکید بر اینکه درخواست برای فرج از یک اصل کلی که در قرآن آمده و سنت خدای بزرگ است برخاسته، اعلام کرد: آن سنت هم در آیه 87 سوره یوسف در قرآن بیان شده، که مایوس نشدن از رحمت خدا است، کافران از رحمت مایوس هستند، پس این یک اصل است، فرج بخشی از رحمت خدا است، اگر در زندگی گرفتاری پیش آمده ما از خدا می‌خواهیم فرجی برساند تا گرفتاری‌ها را از بین ببرد.

امام جمعه ساری در خطبه دوم کنترل خویشتن را معنای واقعی عمل به تقوا دانست و افزود: کنترل خشم و غصب کار راحتی نیست، و تجربه نشان داده که عدم کنترل بر خویشتن کار دست خیلی‌ها داده! اما کنترل برای فرد باتقوا کار سختی نیست.

وی افزود: پیامبر اکرم(ص) در آغاز ورود به مدینه اقدامات مهمی هم چون بنا نهادن اولین مسجد «مسجد قبا که دو رکعت اقامه نماز در آنجا ثواب یک حج عمره را دارد» و   برگزاری اولین نماز جمعه را انجام داد.

خطیب جمعه ساری با اشاره مناسبت های پیش رو، اعلام کرد: سالروز میلاد پیامبر بزرگ اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) در هفته آینده در پیش است که واسطه شکل‌گیری هویت معنوی ما بودند از این رو روز به‌عنوان اخلاق و مهرورزی نامگذاری شده چون ایشان اسوه اخلاف حسنه و الگوی اخلاق زیبای انسانی بودند.

وی  با  ارایه این مطلب که سالروز شهادت مرموزانه سید مصطفی خمینی(ره) در پیش داریم، مهم است که گرامی داشته شود، افزود: ورزشکاران ما همواره افتخارآفرین بودند، باید بستر ورزش را که یکی از بهترین فرصت‌ها است از آسیب‌های گوناگون اجتماعی حفظ شود، دولت چندان امکانات خاصی اختصاص نمی‌دهد خیرین میتوانند ثلث خودشان را در مباحث ورزشی سرمایه‌گذاری کنند، روز آمار و برنامه‌ریزی در پیش است که در همه تصمیمات حرف اول را می‌زند باید جدی بگیریم.

محمدی لائینی خاطرنشان کرد: محکومیت اخلال‌گران اقتصادی هم چون عراقچی خوب است ولی به نظرم این ها سطح پایین است کسانی که 60 تن طلا را بی رویه وارد بازار کرده و خزانه را خالی بازار را خالی کردند بدون هیچ حساب و کتابی! یقه آن‌ها را باید گرفت و پای محکمه کشاند یعنی همان مجرمان اصلی!

خطیب جمعه ساری اذعان داشت: دستگاه‌های نظارتی مملکت ما ناکارآمد است حراست، بازرسی و اطلاعات داریم ولی شتر با بار هم رد می‌شود پس این‌ها کجا هستند؟ این دستگاه‌ها خودشان نیاز به دستکاری و اصلاحات دارند، اینجا ممکن است فسادها، رودربایستی‌ها و ساخت و سازهای نابه جا وجود داشته باشد که همه را متهم نمی‌کنیم.

وی عنوان کرد: از سه سال پیش تاکنون تصمیم بر این شده که ساری ما 2022 یک سال دیگر پایتخت گردشگری 10 کشور عضو سازمان اکو باشد، که 850 میلیارد دلار گردش مالی و 500 میلیون جمعیت دارند، اگر ساری تا آن زمان آماده نشود، برای مازندران آبروریزی است.

وی در پایان گفت: سالروز فریاد اعتراض حضرت امام راحل در رابطه با کاپیتولاسیون این استعمار قضایی آمریکا در پیش است، این‌ها همه جور مکر و کلاهبرداری را بلد بوده و هستند، وظیفه ما است که با صدای بلند به این استکبار همیشگی «مرگ بر آمریکا» بگوییم.
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی 

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد