آخرین مطالب

خطیب جمعه ساری؛

دستگاه‌های نظارتی مملکت ما ناکارآمد است سیاست و جامعه

دستگاه‌های نظارتی مملکت ما ناکارآمد است

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: خطیب جمعه ساری در نماز جمعه این هفته گفت: دستگاه‌های نظارتی مملکت ما ناکارآمد است حراست، بازرسی و اطلاعات داریم ولی شتر با بار هم رد می‌شود .

گروه سیاسی و اجتماعی: دستگاه‌های نظارتی مملکت ما ناکارآمد است حراست، بازرسی و اطلاعات داریم ولی شتر با بار هم رد می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت الاسلام محمدباقر محمدی لائینی خطیب جمعه ساری سی ام مهرماه 1400 در خطبه های نماز جمعه این هفته مرکز مازندران با ارایه این مطلب که توفیق عمل صالح در سایه تقوا بهترین نوع آزادی است، اینکه اسیر نفس نباشیم مهم است.گفت: خداوند متعال می‌فرماید هر کسی که از مقام و جایگاه خدا بترسد و در کنارش امیدوار باشد، تا جایی که خودش را از هوای نفس نهی کند، در این صورت بهشت در انتظار این فرد است، پس اگر همه باتقوا باشند دنیا و آخرت تبدیل به بهشت می‌شود.
 

وی ادامه داد: غم و اندوه امام زمان (عج) این است که دین خدا روی زمین بماند، اینکه دین و دنیای مردم خراب شود و استکبار و ظلم دنیا را فرا گرفته برای امام زمان (عج) بسیار ناراحت‌کننده است، اولین منتظر خود امام زمان (عج) است، ایشان بزرگترین اندوه را با خود دارد، پس ما برای ظهورشان دعا می کنیم. 

محمدی لائینی با تاکید بر اینکه درخواست برای فرج از یک اصل کلی که در قرآن آمده و سنت خدای بزرگ است برخاسته، اعلام کرد: آن سنت هم در آیه 87 سوره یوسف در قرآن بیان شده، که مایوس نشدن از رحمت خدا است، کافران از رحمت مایوس هستند، پس این یک اصل است، فرج بخشی از رحمت خدا است، اگر در زندگی گرفتاری پیش آمده ما از خدا می‌خواهیم فرجی برساند تا گرفتاری‌ها را از بین ببرد.

امام جمعه ساری در خطبه دوم کنترل خویشتن را معنای واقعی عمل به تقوا دانست و افزود: کنترل خشم و غصب کار راحتی نیست، و تجربه نشان داده که عدم کنترل بر خویشتن کار دست خیلی‌ها داده! اما کنترل برای فرد باتقوا کار سختی نیست.

وی افزود: پیامبر اکرم(ص) در آغاز ورود به مدینه اقدامات مهمی هم چون بنا نهادن اولین مسجد «مسجد قبا که دو رکعت اقامه نماز در آنجا ثواب یک حج عمره را دارد» و   برگزاری اولین نماز جمعه را انجام داد.

خطیب جمعه ساری با اشاره مناسبت های پیش رو، اعلام کرد: سالروز میلاد پیامبر بزرگ اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) در هفته آینده در پیش است که واسطه شکل‌گیری هویت معنوی ما بودند از این رو روز به‌عنوان اخلاق و مهرورزی نامگذاری شده چون ایشان اسوه اخلاف حسنه و الگوی اخلاق زیبای انسانی بودند.

وی  با  ارایه این مطلب که سالروز شهادت مرموزانه سید مصطفی خمینی(ره) در پیش داریم، مهم است که گرامی داشته شود، افزود: ورزشکاران ما همواره افتخارآفرین بودند، باید بستر ورزش را که یکی از بهترین فرصت‌ها است از آسیب‌های گوناگون اجتماعی حفظ شود، دولت چندان امکانات خاصی اختصاص نمی‌دهد خیرین میتوانند ثلث خودشان را در مباحث ورزشی سرمایه‌گذاری کنند، روز آمار و برنامه‌ریزی در پیش است که در همه تصمیمات حرف اول را می‌زند باید جدی بگیریم.

محمدی لائینی خاطرنشان کرد: محکومیت اخلال‌گران اقتصادی هم چون عراقچی خوب است ولی به نظرم این ها سطح پایین است کسانی که 60 تن طلا را بی رویه وارد بازار کرده و خزانه را خالی بازار را خالی کردند بدون هیچ حساب و کتابی! یقه آن‌ها را باید گرفت و پای محکمه کشاند یعنی همان مجرمان اصلی!

خطیب جمعه ساری اذعان داشت: دستگاه‌های نظارتی مملکت ما ناکارآمد است حراست، بازرسی و اطلاعات داریم ولی شتر با بار هم رد می‌شود پس این‌ها کجا هستند؟ این دستگاه‌ها خودشان نیاز به دستکاری و اصلاحات دارند، اینجا ممکن است فسادها، رودربایستی‌ها و ساخت و سازهای نابه جا وجود داشته باشد که همه را متهم نمی‌کنیم.

وی عنوان کرد: از سه سال پیش تاکنون تصمیم بر این شده که ساری ما 2022 یک سال دیگر پایتخت گردشگری 10 کشور عضو سازمان اکو باشد، که 850 میلیارد دلار گردش مالی و 500 میلیون جمعیت دارند، اگر ساری تا آن زمان آماده نشود، برای مازندران آبروریزی است.

وی در پایان گفت: سالروز فریاد اعتراض حضرت امام راحل در رابطه با کاپیتولاسیون این استعمار قضایی آمریکا در پیش است، این‌ها همه جور مکر و کلاهبرداری را بلد بوده و هستند، وظیفه ما است که با صدای بلند به این استکبار همیشگی «مرگ بر آمریکا» بگوییم.
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی 

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه