آخرین مطالب

وزیر کشور بیستم آبان ماه 1400 در آیین تکریم و معارفه استاندار مازندران؛

اعتماد مردم شرط دولت مردم سالاری دینی ما سیاست و جامعه

اعتماد مردم شرط دولت مردم سالاری دینی ما

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: وزیر کشور بیستم آبان ماه ۱۴۰۰ در آیین تکریم و معارفه استانداران سابق و جدید استان مازندران، در سالن نشست الغدیر سپاه کربلا گفت: هر استانی دارای یک طرح پیشرفت است و باید استاندار با کمک همگان این طرح را به جلو پیش ببرد.

گروه سیاسی و اجتماعی: وزیر کشور بیستم آبان ماه 1400  درآیین تکریم و معارفه استانداران سابق و جدید استان مازندران، در سالن نشست  الغدیر سپاه کربلا  گفت: هر استانی دارای یک طرح پیشرفت است و باید استاندار با کمک همگان این طرح را به جلو پیش ببرد.

 به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، با حضور احمد وحیدی وزیر کشور، آیت الله معلمی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان، آیت الله لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران،اعضای مجمع نمایندگان مازندران، مسئولان استانی و کشوری، نیروهای مسلح، مدیران کل استانی و مسئولان شهرستانی، آیین تودیع و معارفه استاندار مازندران در سالن الغدیرسپاه کربلا مازندران آغاز شد.
  احمد وحیدی وزیر کشور  در این ایین  با ارایه این مطلب که  در عرصه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، دفاع مقدس، دفاع از حرم و ... اشاره و اظهار کرد: مردم شریف این خطه از شمال کشور بیش از 10هزار و 400شهید و سردار تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده اند.

وی افزود: خرسندم که در سرزمین 10 هزار و 400 شهید، سرزمین آیت الله حسن زاده آملی، این خطه سرسبز حضور پیدا کردم ، مازندران بزرگ سرزمینی است پر از خاطرات ارزشمند، دلاوری ها و حماسه‌ها و مملو از حب اهل بیت (ع)، استانی که به لحاظ معنوی، حماسه و طبیعت بسیار مهم است.

ویادامه داد:  استان  مازندران رتبه اول در تولید برنج، رتبه دوم در تولید مرکبات، رتبه اول در تولید گل‌های زینتی، رتبه اول در تولید طیور و آبزیان بخش کمی از ظرفیت‌های بزرگ استان است، کشور ما در حال طی کردن مسیر پیشرفت  و تمدن اسلامی و  در آموزه‌های اسلامی تکامل انسان‌ها وسیله‌ای برای پیشرفت است، در جامعه اسلامی نیز باید شاهد حرکت بشریت زیر سایه این انقلاب باشیم.

وزیر کشور باارایه این مطلب که چشم امید همه مظلومان جهان به ایران است،  خاطرنشان کرد: ایران امروز کانون توجه همه مظلومان، مستضعفان و آزادی‌خواهان است، دولت سیزدهم به‌عنوان یک دولت مردمی و قوی روی کار آمده و هیچ تفاوتی با مردم ندارد، آنگاه محقق میشود که همه امور دست مردم باشد و دولتمردان جز به خدمت مردم به چیزی فکر نکنند و بدانند بدون وحدت و وفاق حرکتی صورت نخواهد گرفت.

 وحیدی اذعان داشت: تحول شرط حرکت و حرکت تجلی تحول است که بدون همکاری اتفاق نمی‌افتد، پس حرکت و تحول که محور و اساس انقلاب است در یک بستر سامان یافته تعریف شده باید رو به جلو باشد و همه اینها در یک پیکره واحد یا همان منافع مردم تعریف شود.

وی تصریح کرد: وحدت در عمل برای حرکت بی‌امان برای رفع مشکلات لازم است، مازندران با این ظرفیت‌ها برای حل مشکلاتش اصلا نیاز به این ندارد که منتظر کسی باشد بیاید مشکلات را حل کند، صادرات مازندران باید فعال باشد.

وحیدی با بیان اینکه در حال حاضر صادرات به شدت کاهش پیدا کرد، اعلام کرد: توجه به اقتصاد دریا و حفظ جنگل، جلوگیری از تغییر کاربری‌ها، توجه به بحث صادرات در راستای توجه به منافع ملی ضرورت دارد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه مردم باید از ما یک‌پارچگی و هم‌سویی ببینند، گفت: پس تک تک  ما باید پاسخ گو باشیم، دولت مسئول است، امروز ریاست جمهور با تمام توان دنبال رفع مشکلات هستند، به بحث مدیریت کرونا، کنترل و تنظیم بازار و بعد حرکتهای زیربنایی دیگری برای حل مشکلات زیادی که وجود دارد توجه شده، استانداران هم باید با تکیه بر طرح پیشرفت استان در همین راستا قدم بردارد.

 وی یادآور شد: این انقلاب دستاوردهای خوبی دارد، خیلی‌ها زحمت کشیدند، استاندار سابق مازندران هم حدود سه سال تلاش کردند، اما کار ادامه دارد، باید برنامه‌های جهشی خودمان را طراحی کنیم، استاندار جدید با 45 درصد جانبازی از رزمندگان دفاع مقدس و مورد اعتماد در سطح ملی هستند، متعلق به خطه مازندران ظرفیت خوبی است که میتواند با همان رویکرد جهادی در این مسئولیت موفق عمل کند و شاهد دستاوردهای خوبی باشیم.

 وی با تاکید بر اینکه همه باید در میدان باشیم،تاکید کرد: در کنار استاندار همه باید پشتیبانی و حمایت کنند تا او بتواند بار مسئولیت‌های فراوان را بر زمین بگذارد و در مقابل دشمنی دشمنان و فتنه‌انگیزی فتنه‌گران بایستد، همه دیدیم در مقابل حمله سایبری دشمن به مخازن سوخت چطور مردم با اعتماد صبر کردند مقوله اعتماد امروز در حال بازسازی است.

 وحیدی ادامه داد: اعتماد مردم شرط دولت مردم سالاری دینی ما است، رهبر فرزانه ما بارها این موضوع را به ما گوشزد کردند پرچم‌دار عزت و شرف این کشور بارها به ما یادآوری کردند که مسیر ما مسیر مردم سالاری دینی است، امروز دوره جدیدی با حضور آقای حسینی پور در مازندران آغاز خواهد شد، امید آنکه با تکیه بر تجربیات، با همکاری همه مدیران هماهنگ با استاندار، جلب رضایت مردم کسب شود

وزیر کشور با اظهار اینکه، تغییر و تحول سبب تجلی می‌شود، گفت: حرکت و تحول که محور مهمی در انقلاب به شمار می‌رود و انقلاب تحول دائمی در بستر سامان یافته و تعریف شده بدون تخطی از چارچوب‌ها و اصول است.

وحیدی تعدد سلایق را امری طبیعی دانست و گفت: همه این مسائل باید در پیکره واحد که منافع مردم محسوب می‌شود، تعریف شود و وحدت در عمل برای حرکت بی امان برای رفع مشکلات باید سرلوحه قرار گیرد.

وزیر کشور با اظهار اینکه مشکلات ما پیچیده نیست، یکپارچه بودن برای حل آن را ضروری دانست و گفت: مازندران برای حل مشکلات نباید منتظر دیگران ودولت بماند.

وی با عنوان نباید از اقتصاد دریا و پرورش ماهیان خاویاری در دریای خزر غافل شویم، افزود: به دشت صادرات ما در این حوزه کاهش یافته است و باید آن را احصاء کنیم.

وحیدی با تاکید براینکه مردم از ما همسویی و یکپارچگی می‌خواهند، گفت: تنظیم بازار از کارهای جدی دولت بوده و استانداران وظیفه دارند این مسئله را پی گیر شود.

وزیر کشور یادآور شد: هر استانی دارای یک طرح پیشرفت است و باید استاندار با کمک همگان این طرح را به جلو پیش ببرد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دشمن به‌جای آن‌که جسم ملت ایران را هدف بگیرد، ذهن مردم را نشانه رفته است

جشن بین‌المللی مهدویت در آمل

محکومیت مصوبه ظالمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه ازسوی ملت ایران

دوره‌های «توانمندسازی شبکه صبرا و اسما» در بابلسر برگزار شد

حجت الاسلام خانلری افزود استمرار و پیشرفت انقلاب در گرو حضور مردم در صحنه و انجام صحیح وظایف مسئولان در عرصه های مختلف است

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی