آخرین مطالب

نشست هیات رییسه دانشگاه با سرپرست جدید دانشگاه مازندران تفکر، اندیشه و دانشگاه

نشست هیات رییسه دانشگاه با سرپرست جدید دانشگاه مازندران

  بزرگنمایی:
یک روز پس از ابلاغ حکم سرپرستی جدید دانشگاه از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، نشست صمیمی هیات رییسه دانشگاه و مدیران ستادی حوزه ریاست با سرپرست جدید دانشگاه مازندران ،بیستم آبان ماه ۱۴۰۰ در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

 گروه اندیشه: یک روز پس از ابلاغ حکم سرپرستی جدید دانشگاه  از سوی  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، نشست صمیمی هیات رییسه دانشگاه و مدیران ستادی حوزه ریاست با سرپرست جدید دانشگاه مازندران ،بیستم آبان ماه  1400 در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

        به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، یک روز پس از ابلاغ حکم سرپرستی جدید دانشگاه  از سوی  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، نشست صمیمی هیات رییسه دانشگاه و مدیران ستادی حوزه ریاست با سرپرست جدید دانشگاه مازندران بیستم آبان 1400 در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.


          حشمت‌اله علی‌نژاد سرپرست جدید دانشگاه مازندران در ابتدای نشست، ضمن بیان این نکته که تغییرات در مدیریت، امری طبیعی قلمداد می‌شود، از دکتر نوذری به عنوان شخصیتی فاخر، سرآمد علمی و شاخص کشوری یاد کرد و از تلاش‌های هیات رییسه دانشگاه در مدت زمان مسئولیت‌شان که با وجود شرایط جامعه و مشکلات ناشی از تحریم‌های ناعادلانه استکبار جهانی، ارتقای پژوهشی، آموزشی و ...  دانشگاه را موجب گردیدند، قدردانی کرد.

       استاد تمام گروه شیمی آلی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنانش، با تشکر از اعتماد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به ایشان برای تصدی پست مدیریت دانشگاه مازندران، ابراز امیدواری کرد: با همت و همکاری صمیمانه و مساعدت اعضای هیات علمی، کارمندان به عنوان یاوران علمی و دانشجویان بتوانیم با آرامش و فعالیت‌های جهادی و انقلابی در پیشبرد اهداف عالی نظام اسلامی و رشد و توسعه دانشگاه، گام‌های موثر و ماندگاری برداشته و دانشگاه مازندران را با وفاق، دوستی و هم‌دلی در بین اقشار دانشگاهی، به سرمنزل مقصود هدایت کنیم.


   کوروش نوذری رییس سابق دانشگاه مازندران نیز در این نشست با اشاره به شرایط بسیار سخت و بحران‌های موجود اقتصادی و مالی جامعه و به ویژه در آموزش عالی کشور، مدیریت دانشگاه در این شرایط را تنها با همت گسترده و همراهی و همدلی همه ارکان دانشگاه میسر دانست و موفقیت‌های دانشگاه در طول مدت تصدی این سمت را نیز مدیون این همراهی و همکاری دانست.

 وی با آرزوی توفیق برای ریاست جدید دانشگاه، از اعضای هیات رییسه، روسای دانشکده‌ها، مدیران ستادی، اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه به سبب همراهی و همت در رشد و تعالی دانشگاه مازندران تقدیر و تشکر کرد.


       حجت‌الاسلام موسی مستقیمان مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران نیز در این نشست، با برشمردن شاخص‌های مدیریتی، علمی و اجرایی رییس سابق دانشگاه مازندران، از دغدغه‌مندی، دلسوزی و تلاش‌های شبانه‌روزی دکتر نوذری و فعالیت‌های ارزشمند ایشان و هیات رییسه دانشگاه با عنوان «انجام کارهای بزرگ بدون هیاهو» یاد کرد و از زحمات آن‌ها که با توانمندی بالا و حسن مدیریت در فضایی صمیمی توانستند از شیب تند اداره دانشگاه عبور کنند، قدردانی کرد.

       مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنانش، از دکتر علی‌نژاد به عنوان یکی از دانشمندان دو درصد جهان با توانمندی بسیار بالا یاد کرد و از این‌که سرپرست جدید دانشگاه مازندران، شایستگی و توانمندی‌های لازم برای سکانداری دانشگاه بزرگ مازندران را دارا است، ابراز امیدواری کرد که با همت والای ایشان و همکاری و هم‌فکری نخبگان و صاحب‌نظران دانشگاهی، مسیر رشد، توسعه و تعالی دانشگاه، از سرعت بیشتری برخوردار شود.

       در ادامه، هریک از اعضای هیات رییسه و مدیران ستادی حاضر در این نشست، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر نوذری، انتصاب دکتر علی‌نژاد را به عنوان سرپرست جدید دانشگاه مازندران، تبریک گفته و برای ایشان در انجام نیکوی مسوولیت‌شان، از درگاه خداوند منان آرزوی موفقیت کردند.



خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود

آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه کربلای مازندران برگزار شد

نویسنده 18 ساله بابلسری با نخستین کتاب خود تقدیر شد

درخواست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان فولاد و معدن در سوادکوه

شهدا اسوه‌های استقامت هستند

امام جمعه کیاکلا با تبریک ایام هفته وحدت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) افزود وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

نشست هفتگی نخبگان قرآنی آمل برگزار می‌شود