آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

مشکلات حوزه اقتصادی با ورود بسیج و تفکر بسیجی، بسرعت حل می شود سیاست و جامعه

مشکلات حوزه اقتصادی با  ورود بسیج و تفکر بسیجی، بسرعت حل می شود

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران در دیدار بانخبگان اقشار بسیج در ساری گفت: تردیدی نداریم که با ورود بسیج و تفکر بسیجی به حوزه های اقتصادی، مشکلات بسرعت حل می شود.

گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران در دیدار بانخبگان اقشار بسیج در ساری گفت: تردیدی نداریم که با ورود بسیج و تفکر بسیجی به حوزه های اقتصادی، مشکلات بسرعت حل می شود.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سید محمود حسینی پور، استاندار مازندران  در دیدار نخبگان اقشار بسیج که با حضور نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، ضمن تبریک هفته بسیج، ابتناء به تفکر بسیجی را برای کشور در همه حوزه ها رهایی بخش دانست و افزود: نگاه راهبردی حضرت امام خمینی ( ره ) برای تشکیل بسیج مستضعفین امروز بعد از گذشت بیش از چهار  دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف جلوه گر شده است و برای درک ابعاد عمیق تر آن باید تامل ویژه صورت گیرد.

وی بسیج را یک تفکر دانست که در قالب نهاد و تشکیلات نمی گنجد، لیکن نگاه راهبردی حضرت امام (ره) به بسیج، نگاه تشکیلاتی است، یادآور شد: امروز؛ تفکر حضرت امام راحل در تشکیل بسیج، عمقِ استراتژیک استکبار جهانی را هدف قرار داده است.


استاندار مازندران با ارایه این مطلب که بسیج، ساختاری برای صادر کردن این تفکر به کشورهای مختلف ندارد، لیکن حضرت امام خمینی با راهبرد حکیمانه ای که در تاسیس بسیج داشتند بر آن بودند تا تفکر ناب حضرت پیامبر (ص) و حضرت امیرالمومنین (ع) در قالب تفکر بسیجی به دنیا راه باز کند، تصریح کرد: امروز در جبهه مقاومت تفکر بسیجی است که در مقابل استکبار می ایستد و مبارزه می کند و سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی با بسیج عمومی کشورهای محور مقاومت نه صرفا با بسیج امکانات و تجهیزات نظامی در مقابل جریان تکفیری ایستادگی  کردند.

مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به این که در سوریه، بکارگیری الگوی بسیج موجب پیروزی های جبهه مقاومت شد، خاطرنشان کرد: در دفاع مقدس چیزی به نام بسیج نداشتیم و عراق دائما در حال پیشروی بود و از آنجا که بسیج وارد میدان شد ورق برگشت و پیروزی ها و فتوحات جبهه اسلام شروع شد.

حسینی پور، یادآور شد: چرا در برخی از جبهه ها از جمله جبهه اقتصادی نتوانستیم موفق باشیم چون تفکر بسیجی هنوز در این جبهه حضور پیدا نکرده است و جریان لیبرالیسم در جبهه اقتصادی نفوذ پیدا کرد. ما در جبهه اقتصادی عقب هستیم و باید با تفکر جهادی و بسیجی، مشکلات را زا پیش پای مردم برداریم.

استاندار باارایه این مطلب که تفکر بسیجی در جبهه اقتصاد جایی نداشت، چون اگر بسیج ورود پیدا می کرد وضعیت اقتصاد بدین شکل نبود، ما نیازمند این هستیم امروز که تفکر بسیجی در حوزه های اجرای اقتصاد حاکم شود، گفت: این نیاز امروز جامعه ماست. بسیجیان خلاق و مبتکر در موضوعات اقتصادی که در دولت انقلابی به برکت حضور مردم در انتخابات و انتخاب این جریان فکری که استمرار تفکر بسیج است، جایگاه ویژه ای در حل مشکلات دارد، باید ورود کنند.


وی ادامه داد: تردیدی نداریم که با ورود بسیج و تفکر بسیجی به حوزه های اقتصادی، مشکلات بسرعت حل می شود.کم نداریم در مجموعه، افرادی که تفکر بسیجی و نگاه اقتصادی راهبردی برای برون رفت از شرایط کنونی کشور دارند و رهبر معظم انقلاب برای برون رفت از شرایط کنونی، الگوی اقتصاد مقاومتی را در مقابل جنگ اقتصادی قرار دادند.

استاندار، تصریح کرد: هشت سال این کشور بدور از تفکر بسیجی و بهره گیری کامل از ظرفیت های بسیج، موقوف میز مذاکره شد ولی بسیج معطل این نوعِ نگاه ها نمی ماند که اجنبی ها برای ما چه تصمیمی می گیرند.

وی ادامه داد: تفکر بسیجی این است که روی پای خود بایستیم و مملکت خودمان را درست کنیم، لذا از ظرفیت جوانان نخبه استان مازندران که در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی پیشرو بودند و هستند و هرجا که تهدیدی برعلیه کشور ما شود، در میدان هستند باید بهره گیری کامل شود.

استاندار، لشکر 25 کربلا را نمونه ناب و حماسی تفکر بسیجی در میدان بزرگ نقش آفرینی دانست و گفت: در استان مازندران ظرفیت های بسیار بزرگی نهفته است و باید بتوانیم با وجود افرادی که نگاه و تفکر بسیجی دارند، استان را از بن بست اقتصادی و معیشتی که برای مردم بوجود آمده است، نجات دهیم.

وی با بیان این که بسیج از دل و بدنه مردم است و در تمام خانه ها یک بسیجی وجود دارد، افزود: انشاالله با شکستن حصار مدیریتی در استان، راه جوانان و نخبگان بسیجی را به عرصه مدیریتی استان باز خواهیم کرد و از تفکر همه جوانان بسیجی استان بهره خواهیم برد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال 
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین