آخرین مطالب

در دانشکده هنر و معماری برگزار شد؛

آیین تکریم رییس پیشین و معارفه سرپرست دانشگاه مازندران تفکر، اندیشه و دانشگاه

آیین تکریم رییس پیشین و معارفه سرپرست دانشگاه مازندران

  بزرگنمایی:
گروه اندیشه:آیین تکریم رییس پیشین و معارفه سرپرست دانشگاه مازندران با حضور معاون وزیر علوم و ‌رییس سازمان امور دانشجویان سوم آذر ماه ۱۴۰۰ در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد.

گروه اندیشه:آیین تکریم رییس پیشین و معارفه سرپرست دانشگاه مازندران  با حضور  معاون وزیر علوم و ‌رییس سازمان امور دانشجویان سوم آذر ماه 1400 در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد.




 به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و ‌رییس سازمان امور دانشجویان در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه مازندران سوم آذر ماه 1400 در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد. گفت: که تعداد دانشجویان در کشور از پیک دهه 80 به سمت کاهش حرکت می‌کند، انتظارات نسل جدید دانشجویان را متفاوت از نسل قبل خواند که دلیل آن را نیز کوچک‌شدن حجم خانواده و قرارگرفتن جوانان در شرایط رفاهی بیشتر بیان کرد و از مجموعه دانشگاه‌های کشور خواست تا خود را با نیازهای جدید تطبیق دهند.

وی با اشاره به شرایط کرونایی و تحولات اقتصادی کشور، وضعیت آموزش کشور و به‌ویژه دانشجویان را با تاثیر از این شرایط، نامساعد دانست و با اعلام این‌که براساس پروتکل‌های بهداشتی، وضعیت جدیدی را در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های کشور تجربه خواهیم کرد، به حجم عظیمی از اتقاقاتی که روسای دانشگاه‌های جدید باید تجربه کنند اشاره کرد و بر لزوم توجه ویژه به دانشجویانی که با شرایط اجتماعی و اقتصادی خاص در دانشگاه‌های کشور حضور دارند، تاکید کرد.

                                                

داداش پور  از دانشگاه به‌عنوان یکی از مجموعه‌های محرک اقتصاد جامعه به دلیل حضور دانشجو در سطح شهر یا استان نام برد و تاکید کرد:  اگر ظرفیت‌های دانشگاهی در خدمت جامعه قرار نگیرد دانشگاه اثر قابل توجهی در محیط اطراف خود از منظر زایندگی و پیشرفت ندارد.
رییس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: توجه مسئولان و مشارکت آحاد مردم در راستای حفظ و تقویت مزیت‌های نسبی استان و پیوند میان دانشگاه، صنعت و منابع طبیعی با تکیه بر ظرفیت‌های عظیم دانشگاهی را خواستار شد.



در ادامه حشمت‌اله علی‌نژاد سرپرست دانشگاه مازندران نیز در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن هفته بسیج، و خوشآمد گویی به حضار در این آیین، به بیان برنامه‌ها و اقدامات آینده دانشگاه پرداخت. و گفت: از خداوند بزرگ تمنا دارم که این راه پرفراز و نشیب را بر من حقیر و کمترین هموار کند تا بتوانم خدمتگزار خوبی برای این قشر فرهیخته و مجموعه دانشگاهیان دانشگاه مازندران که به حق شایستگی هرچه بیشتر را دارند، باشم.
وی ادامه داد: مسوولیت این مکان مقدس، توفیق بزرگی است که خدای متعال نصیب اینجانب کرد و امیدوارم بتوانم به نحو احسن، دین خود و وظایف محوله را ادا نمایم. البته بنده معتقدم که انجام تکلیف در این جایگاه والا و این مسوولیت خطیر به ویژه در شرایط خاص کنونی که هم به لحاظ شرایط اقتصادی و هم به لحاظ شرایط کرونایی تحت تاثیر قرار گرفته است، نیازمند همدلی، پشتیبانی، حمایت، همکاری، راهنمایی و مساعدت وزارت علوم، مسوولان استانی و همه همکاران عزیز در دانشگاه است.

                                            
         

وی افزود: اینجانب تمام تلاش خویش را برای پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه و خدمت به جامعه دانشگاهی به کار خواهم برد و در این راه از هیچ کوشش و تلاشی فروگذار نخواهم کرد و از تمام ظرفیت‌های نهفته در دانشگاه استفاده می‌کنم. بنای بنده بر اعتماد به همه افراد، احترام، همکاری و همراهی مثبت، البته در قالب قانون و مقررات و اتحاد و همبستگی همه دانشگاهیان است.
وی ادامه داد: به اعتقاد بنده، عاملی که می‌تواند یک جامعه یک‌پارچه و در حال پیشرفت را به قهقرا ببرد، عدم اتحاد و توجه به شایسته‌سالاری است. خاضعانه تمنا دارم با هم‌افزایی و اجماع، منافع دانشگاه را در اولویت و مقدم بر منافع شخصی قرار دهیم. مسایل و مشکلاتی وجود دارد که با هم‌فکری و هم‌یاری قابل حل بوده اگرچه وضع اقتصادی دانشگاه تعریف چندانی ندارد ولی اگر بنا را بر صداقت و اعتماد بگذاریم، انشاءالله از این طوفان‌ها، با دلی آرام عبور خواهیم کرد.

علی نژاد  اذعان داشت: جا دارد از برادر عزیزم، دانشمند برتر جهانی، جناب آقای دکتر نوذری که در این مدت، ناخدای کشتی پرتلاطم دانشگاه بودند، کمال تشکر را داشته باشم و دست یاری به سمت ایشان دراز کنم.
سرپرست دانشگاه مازندران با ارایه این مطلب
از اعتمادی که وزارت علوم و مشخصا جناب آقای دکتر زلفی‌گل وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به بنده داشتند، تشکر ویژه می‌ کنم  خاطرنشان کرد:  امیدوارم این انتخاب، باعث هم‌گرایی و وحدت بیشتر در دانشگاه مازندران شود و با عملکرد خود، ضمن پاسخ مثبت به این اعتماد، موجبات نقش‌آفرینی بیشتر دانشگاه در حل مسایل و مشکلات استان را فراهم کنیم. البته در این راه، چشم امید به حمایت و پشتیبانی دانشگاه‌های دیگر نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: اما سخنی با همکاران عزیز و یاوران علمی و نیز بحثی کوتاه در مورد برنامه‌هایم را مطرح خواهم کرد. بزرگواران، اساتید برجسته کشور و به‌ویژه عزیزی که در سال‌های اخیر به جمع خانواده دانشگاه مازندران ملحق شدید، به خاطر استعداد، ذکاوت و توانایی که خداوند به شما عطا فرموده و خدماتی که تاکنون ارایه شده تا به این جایگاه برسیم، همه مسوولیم و باید احساس وظیفه کنیم.

                                                    

علی نژاد با اشاره به برنامه ریزی در بخش های مختلف اداری، اموزش، پژوهشی و... و راهکار های آن در آینده تصریح کرد:
به‌طور کلی سعی خواهیم کرد در کنار اهمیت‌دادن به پژوهش‌های بنیادی کیفیت‌محور، تولید علم و ارتقای رتبه دانشگاه از لحاظ چاپ مقالات بین‌المللی، به همان اندازه به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور در راستای حل مشکلات و مسایل جامعه و پژوهش‌هایی که با هدف تولید یک محصول یا یک خدمت با قابلیت تجاری‌سازی که می‌تواند منجر به تاسیس یک شرکت نوپا و استارت‌آپی دانش‌بنیان شده و در نهایت باعث اشتغال‌زایی تعدادی از دانشجویان عزیز ما شود، توجه ویژه داشته باشیم.
 سرپرست دانشگاه مازندران  با ارایه این مطلب که هدف در بحث کارآفرینی، فرهنگ‌سازی و تشویق اساتید دانشگاه و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به سمت تاسیس شرکت‌های استارت‌آپی و دانش‌بنیان و  به‌کارگیری فارغ‌التحصیلان در این شرکت‌ها خواهد بود. تاکید کرد:  در این راستا آموزش نوآوری و کارآفرینی، یکی از اولویت‌های ما خواهد بود و سعی خواهیم کرد تا این امر به ارزش و اولویت تبدیل شود. در بحث رسالت اجتماعی، سعی خواهیم کرد تا با برقراری ارتباط هرچه بیشتر بین جامعه و دانشگاه، رسالت اجتماعی خود را انجام دهیم.
 وی ادامه داد: سعی خواهیم کرد تا با بررسی و تشخیص نقاط ضعف و قوت جامعه، مسیر اجتماعی و فرهنگی استان و ...، به سمت‌وسویی حرکت کنیم که بتوانیم در این حوزه‌ها، جایگاه مناسبی را در سطح کشور داشته باشیم. برگزاری نشست‌های تخصصی هم‌اندیشی با حضور کارشناسان و مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان و اساتید صاحب‌نظر در دستور کار خواهد بود که خروجی آن‌ها می‌تواند ارایه راهکارهایی در راستای مسوولیت اجتماعی ما در قبال جامعه باشد. اهم برنامه‌هایی که در زمینه اعتلای بحث فرهنگی دانشگاه به دنبال آن هستیم .



       در ابتدای این مراسم، حجت‌الاسلام موسی مستقیمان مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران، با تاکید بر این نکته که در نظام جمهوری اسلامی، یک مدیر در این تراز باید بسیجی باشد و این مجموعه را با فرهنگ بسیجی اداره کند، از همه ارکان دانشگاه خواست تا با روحیه انقلابی‌گری، در کنار مسوولان جدید دانشگاه حرکت کنند و در راستای تعالی دانشگاه گام بردارند.          

       در ادامه  این آیین، بهرام سعادتی نماینده مردم شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی نیز به نمایندگی از مجمع نمایندگان استان به ایراد سخن پرداخت. هم‌چنین دکتر کوروش نوذری رییس سابق دانشگاه مازندران نیز در سخنان مبسوطی به ارایه گزارشی از اهم فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته در دانشگاه در زمان تصدی مسئولیت خود پرداخت و اعلام آمادگی کرد تا در صورت لزوم، در جهت هم‌فکری و همکاری با سرپرست جدید دانشگاه گام بردارد. پس از پایان سخنان دکتر نوذری، لوح تقدیر وزیر علوم توسط معاون وزیر و ‌رییس سازمان امور دانشجویان به ایشان اهدا شد. هم‌چنین حکم دکتر حشمت‌اله علی‌نژاد جهت تصدی سرپرستی دانشگاه مازندران نیز به وی ابلاغ گردید.  

گفتنی است: در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه مازندران، تعدادی از روسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان، تعدادی از نمایندگان مردم استان مازندران در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مسوولان استانی، شهرستانی و دانشگاهی و جمع کثیری از دانشگاهیان نیز حضور داشتند.


خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد