آخرین مطالب

با رمز یا امیرالمونین آغاز شد

عملیات اجرایی نظارت بر بازار استان سیاست و جامعه

عملیات اجرایی نظارت بر بازار استان

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: عملیات اجرایی نظارت بر بازار استان توسط نهاد مقدس بسیج و دستگاه های اجراییِ امر با همکاری دستگاه قضا، دستگاه تعزیرات حکومتی از امروز دراصناف استان با رمز یا امیرالمونین آغاز شد.

گروه سیاسی و اجتماعی: عملیات اجرایی نظارت بر بازار استان توسط نهاد مقدس بسیج و دستگاه های اجراییِ امر با همکاری دستگاه قضا، دستگاه تعزیرات حکومتی از امروز دراصناف استان با رمز یا امیرالمونین آغاز شد.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سید محمود حسینی پور، استاندار مازندران، در نشست قرارگاه تنظیم بازار و قرارگاه نظارت و بازرسی بر بازار استان گفت: مردم بهترین ناظرین هستند،  متولیان نظارت بر بازار؛ سازو کاری ارایه دهند تا مردم به راحتی گزارهای خود را در بازار اعلام کنند.

وی افزود:کسانی که قیمت های خود را در بازار اعمال می کنند وآرامش را از مردم گرفته اند، بدانند که نمی توانند از امروز از دست قانون بگریزند و حتما ناظران ما خواب گرانفروشی را از سر خاطیان خواهند پراند.

وی ادامه داد:  برای تولید کنندگان و اصنافی که؛ سوداگران و دلالانِ مخل بازار را شناسایی و به ناظران معرفی کنند، مشوق هایی در نظر گرفته می شود.

حسینی پورتصریح کرد: اعتقاد ما بر این است که اول باید مسوولان امر، تحت نظارت قرار بگیرند،کسانی که با ترک فعل ها و غفلت ها باعث ولنگاری در بازار کنونی شده اند، باید در حوزه مسئولیت شان پاسخ گو باشند .

استاندار مازندران  با ارایه این مطلب که واسطه گران و سوداگران  علت اصلی بی ثباتی قیمت ها در بازار هستند خاطرنشان کرد: ما با کسانی کار داریم که واسطه ی بین تولید و مصرف هستند و در این بین سوداگری می کنند. ما با این افراد کار داریم و دستگاه های نظارتی، عناصری را شناسایی کرده اند.


وی اذعان داشت: قیمت ها و هزینه ی تمام شده برای بازار مشخص است؛ ازهمه ی تولید کنندگان و کسبه محترم می خواهیم که از قانون تمکین کنند.

حسینی پورتاکید کرد: ما با کسی که با معیشت مردم بازی کند هیچ تعارفی نداریم و برخورد قانونی و قاطعانه می کنیم.

نماینده عالی دولت در مازندران  با ارایه این مطلب که باید مازندران را به عنوان یک استان نمونه گردشگری به کشور و جهان بشناسانیم،اظهار کرد: این نگاه و مطالبه مردم مازندران است که با توجه به ظرفیت های الهی که در این استان است تولید ثروت شود، پس اگر بخواهیم چنین باشیم ابتدایی ترین مرحله ای که باید مورد توجه قرار بگیرد، بحث اخلاق، مهمان نوازی، رعایت عدالت در قیمت ها و تمهید زمینه های لازم است.

حسینی پور با اشاره به اینکه کسی که به آداب اخلاقی در معاملات صنفی خودش پایبند نیست نمی تواند پذیرای مهمان و گردشگر باشد، خاطرنشان کرد: در برخی ازکشورها که گردشگران رفت و آمد زیادی دارند یکی از عوامل مهم آن ثابت بودن قیمت ها است و اگر ما در این امر نتوانیم ثابت قدم باشیم قطعا در زمره ی کشورهایی که در گردشگری توفیقاتی دارند قرار نمی گیریم.

استاندار مازندران خطاب به بازاریان واصناف گفت: از کسبه محترم و همه ی کسانی که برای عزت و سربلندی این استان تلاش می کنند درخواست می کنیم در درجه ی اول خودشان از قانون و قیمت ها تمکین کنند و همچنین در این امر بزرگ با ما همکاری لازم را داشته باشند.

مقام عالی دولت در مازندران در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه کم فروشی و گران فروشی و احتکار جزء جرایمی است که در قرآن کریم به عنوان عنصر تقلب یاد شده است، گفت: به نقش گران فروشی در سوره های مختلف کلام الله مجید اشاره شده است. گران فروشی ملازم تقلب است و فطرت بشری با تقلب مخالف است. در عُرف اجتماعی، دین و اخلاق اسلامی، گرانفروشی و کم فروشی امری قبیح است.


خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد