آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

مظلوم واقع شدن جریان انقلابی در انقلاب اسلامی سیاست و جامعه

مظلوم واقع شدن جریان انقلابی در انقلاب اسلامی

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران یازدهم اذر ماه ۱۴۰۰ در دیدار با فعالان ستاد انتخاباتی آیت‌الله سید ابراهیم رییسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مازندران گفت: واقعیت امر این است که جریان انقلابی در انقلاب اسلامی مظلوم واقع شده است.

گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران یازدهم اذر ماه 1400 در دیدار با فعالان ستاد انتخاباتی آیت‌الله سید ابراهیم رییسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مازندران گفت: واقعیت امر این است که جریان انقلابی در انقلاب اسلامی مظلوم واقع شده است.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سید محمود حسینی‌پوراستاندار مازندران یازدهم اذر ماه 1400 در دیدار با فعالان ستاد انتخاباتی آیت‌الله سید ابراهیم رییسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مازندران، ضمن تقدیر از حاضران به‌ خاطر بیان مطالب و مباحث متنوع توسعه‌ای استان، اظهار کرد: واقعیت امر این است که جریان انقلابی در انقلاب اسلامی مظلوم واقع شده است.
وی افزود: از آغاز پیروزی انقلاب تا کنون، جریان انقلاب در مقاطع سختی به‌میدان آمده و در موقعیت های خطیر، با نجابت جای خود را به کسانی دیگر داده‌ است. انقلابیون و کسانی که با تفکر انقلابی زیست می کنند، اهل روزهای سخت هستتند و این موضوع مکررا در تاریخ اسلام به اثبات رسیده است.
احسینی پور تصریح کرد: جریانات غرب‌گرا به اسم تحریم، جریان و سناریویی ترسیم کردند که مردم را نسبت به اصل انقلاب ناامیدکنند، در حالی که مقام معظم رهبری بارها نسبت به این موضوع هشدار دارند.
وی  ادامه داد: امروز با توجه به مسائل کشور و استان، ایجاد تعهد و همدلی برادرانه، وحدت کلمه و اتحاد تنها راه برون‌رفت ما از این شرایط است.
استاندار مازندران با ارایه این مطلب که  باید توجه کنیم که در مقابل شهدا و مردم و امام شهدا، نه تنها در آخرت بلکه باید در همین دنیا پاسخگو باشیم. خاطرنشان کرد: امروز شاهد اقتدار جوانان انقلابی در حوزه‌های نظامی، موشکی و هسته‌ای هستیم که با فرمان ولی زمان و در سایه مدیریت انقلابی و اسلامی، زمینه ساز عزت و اقتدار ایران اسلامی شدند.
وی در ادامه اذعان داشت: این توان بچه‌های انقلابی بود که با دل سپردن به مقام معظم رهبری شبانه‌روز تلاش کردند و در حال حاضر دشمن نمی‌تواند به ما نگاه چپ کند، به طوریکه امریکایی‌ها به منطقه آمده بودند که جشن پیروزی بگیرند، اما امروز وسایل خود را جمع کرده و با خفت در حال رفتن و ترک منطقه هستند.
حسینی پور با بیان اینکه آیا ما این ظرفیت و فکر را نداریم که قله اقتصاد را در کشور فتح کرده و مردم را به آسایش و آرامش فکری برسانیم؟  تاکید کرد: حتما داریم، من از همه مردم همیشه در صحنه‌ی مازندران و شماهایی که توانستید با افتخار 61 درصد مشارکت مردم مازندران در انتخابات را در شرایطی که در برخی از حوزه‌ها ما شاهد مشارکت نسبتا پایین بودیم، کسب کرده و افتخار بزرگی را برای کشور رقم بزنید، توقع دارم مسیر توسعه اقتصادی مازندران و کشور را شتابان کنید.
استاندار مازندران اظهار کرد: نگرانی جبهه استکبار از توانمندی ایران یک روزه نیست، نیروهای مقاومت خودشان را نشان دادند و دشمن تسلیم شد، آن چیزی که به آن امیدوار هستیم تکیه به نیروهای نخبه درون نظام است که اخیرا مقام معظم رهبری مباحث مهمی در این حوزه مطرح فرموده است.
حسینی‌پور در پایان با بیان اینکه در گام دوم انقلاب، سند راهبردی و طرح آمایش استان با نخبگانی که بسیار جدی این گام دوم را مطالعه کردند همراه هستیم، اگفت: ما سند راهبردی توسعه استان را براساس گام دوم تنظیم می کنیم و از توان کسانی که میخواهند کمک کنند بهره خواهیم برد.
گفتنی‌ست؛ در آغاز این نشست، برخی از اعضای فعال ستاد آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود با هدف توسعه اقتصادی و اجتماعی استان مازندران پرداختند و دغدغه‌ها و پیشنهادات خود در این خصوص را بیان کردند.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.

نخستین دوره آموزش جامع مددکاران خانواده کمیته امداد مازندران در فریدونکنار برگزار شد

از سنگرمسجد تا میدان خدمت درسیمرغ کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ