آخرین مطالب

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران:

بهره مندی از مجموعه فعالان رسانه ای، صاحبان قلم و اندیشه، در سالگرد سردار پرآوازه ایران اسلامی فرهنگی، هنری

بهره مندی  از مجموعه فعالان رسانه ای،  صاحبان قلم و اندیشه، در سالگرد سردار پرآوازه ایران اسلامی

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، در چهارمین نشست قرارگاه مرکزی ستاد عملیات حاج قاسم گفت: مجموعه فعالان رسانه ای، صاحبان قلم و اندیشه، در سالگرد سردار پرآوازه ایران اسلامی حاج قاسم سلیمانی ، معرف سبک زندگی این شهید پرافتخار افتخار باشند.

گروه سیاسی و اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، در چهارمین نشست قرارگاه مرکزی ستاد عملیات حاج قاسم گفت: مجموعه فعالان رسانه ای،  صاحبان قلم و اندیشه، در سالگرد سردار پرآوازه ایران اسلامی حاج قاسم سلیمانی ، معرف سبک زندگی این شهید پرافتخار افتخار باشند. 

 به گزاش پایگاه خبری فجر شمال، حجت‌الاسلام ناصرشکریان امیری مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، در چهارمین نشست قرارگاه مرکزی ستاد عملیات حاج قاسم با اشاره به اهمیت فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی در فضای مجازی و رسانه‌ای اظهار کرد: با توجه به اهمیت فعالیت در فضای مجازی و گستردگی و توجه مخاطبان در سال‌های اخیر باید از ظرفیت رسانه‌ها و فعالان و موثرین این حوزه در بخش تولید محتوا برای مراسم سالگرد سپهبد شهید قاسم سلیمانی و هم رزمانش بهره گرفت.
وی با اشاره به اهمیت گسترش فعالیت‌های ستاد عملیات حاج قاسم و کیفی بودن برنامه‌ها در تمامی شهرهای استان افزود: مجموعه فعالان و موثرین رسانه ای و صاحبان قلم و اندیشه باید شخصیت این شهید پرافتخار و دستاوردهای او برای امت اسلامی و ملت های مظلوم منطقه و سبک زندگی سردار پرآوازه ایران اسلامی را برای جامعه اسلامی معرفی کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به مجاهدت‌های فراوان شهید سلیمانی برای ملت‌های مظلوم و ستمدیده منطقه تصریح کرد: شهید سلیمانی نمونه بارز باور به ما بود و در تمامی بحران‌های مهم منطقه حضور داشت و برای رفع این بحران‌ها تا پای جان ایستادگی و مقاومت می‌کرد که به تعبیر رهبری عظیم‌الشان انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی‌الامام‌خامنه ای (مدظله العالی) شهادت مزد تمام سال‌های مجاهدت این شهید پرافتخار ایران اسلامی بود.
شکریان امیری با اشاره به اثرات شهادت این فرمانده بزرگ جبهه مقاومت و سردار پرافتخار ایران اسلامی در منطقه و جهان تاکید کرد: تمامی شکست‌های جبهه استکبار به سرکردگی ایالات متحده آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی در منطقه بویژه در لبنان، فلسطین اشغالی، سوریه و عراق در سال های اخیر حاصل مجاهدت های سردار نام آور جبهه اسلام و مقاومت شهید سلیمانی و هم رزمان شهیدش در این جبهه است و این پیروزی ها تا رسیدن به نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و هم پیمانانش در منطقه ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه مراسم فاطمیه اول و دوم در مساجد، هیئات و خانه ها با رعایت شیوه نامه های  بهداشتی برگزار می شود، خاطرنشان کرد: پویش چله قرائت حدیث کساء در ایام فاطمیه برای رفع مشکلات و تعجیل فرج امام عصر (عج) ، مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی ، مراسم دومین سالگرد شهادت حاج قاسم و اولین سالگرد علامه مصباح یزدی در دهه بصیرت از 9 الی 19 دیماه با عنوان بصیرت فاطمی و نسل سلیمانی ، اطعام دهی و دسته روی ایام فاطمیه با رعایت مسایل بهداشتی، همایش بانوان بصیرت فاطمی ، نسل سلیمانی ، برپایی موکب های صلواتی ، تهیه بسته های معیشتی توسط تشکل های مردمی و ... از جمله فعالیت‌های دهه بصیرت است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به اهمیت برنامه‌ها و فعالیت‌ها در فضای رسانه‌ای و مجازی ویژه ایام فاطمیه، سالگرد این شهید والامقام و حضرت علامه آیت الله مصباح یزدی (ره) گفت: مقام معظم رهبری(حفظه الله) فرمودند شهید سلیمانی فرمانده قهرمان و چهره بین المللی مقاومت است و باید از فضای رسانه ای کشور اعم از دیداری ، شنیداری و مکتوب برای سالگرد این شهید والامقام و علامه دانشمند آیت‌الله مصباح یزدی (ره) بهره گرفت.


خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود