آخرین مطالب

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران؛

مهمترین مساله در دولت سیزدهم بحث خدمت صادقانه به مردم سیاست و جامعه

مهمترین مساله در دولت سیزدهم  بحث خدمت صادقانه به مردم

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در خصوص آخرین اقدامات انجام گرفته در خصوص آغاز تغییرات فرمانداران و بخشداران مازندران گفت: در دولت سیزدهم آنچه که مهم است بحث خدمت صادقانه به مردم است و از این منظر آنچه مدنظر است انتخاب افراد شایسته و انقلابی است که بخواهند در راستای خدمت به مردم تلاش کنند.

 گروه سیاسی و اجتماعی: سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در خصوص آخرین اقدامات انجام گرفته در خصوص آغاز تغییرات فرمانداران و بخشداران مازندران گفت: در دولت سیزدهم آنچه که مهم است بحث خدمت صادقانه به مردم است و از این منظر آنچه مدنظر است انتخاب افراد شایسته و انقلابی است که بخواهند در راستای خدمت به مردم تلاش کنند.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابظ عمومی استانداری مازندران، علی شیرازی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در   در خصوص آخرین خبرها از اقدامات انجام گرفته در خصوص آغاز تغییرات فرمانداران و بخشداران مازندران، اظهار کرد: به‌طور قطع یقین در دولت سیزدهم آنچه که مهم است بحث خدمت صادقانه به مردم است و از این منظر آنچه مدنظر است انتخاب افراد شایسته و انقلابی است که بخواهند در راستای خدمت به مردم تلاش کنند.
 وی افزود: آنچه که هست به‌دور از نگاه‌های جناحی، گروهی و فردی، کمیته انتصابات در حال فعالیت است و در این راستا، دقت‌نظر دارد تا انشاءالله بر اساس موازینی که دولت سیزدهم دارد و با توجه به چالش‌هایی که امروزه در سطح جامعه داریم، افراد شایسته‌ای انتخاب شوند. سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، خاطرنشان کرد: البته و مردم هم این انتظار دارند که افراد مسئولی که انتخاب می‌شوند شأنی جز خدمتگزاری برای خودشان قائل نشوند.
وی ادامه داد: به طور قطع، تجربه افراد، پاک‌دستی فسادستیزی آن‌ها مدنظر است و به هر حال در آینده‌ای نزدیک شاهد این خواهیم بود که مدیرانی که شایسته هستند و خدمت‌گراز مردم بودند، یقینا حمایت خواهند شد و افرادی هم که بتوانند توانمندی لازم را داشته باشند و بتوانند شرایط را برای خدمت به مردم، بهتر و بیشتر فراهم کنند، مورد استفاده قرار خواهند گرفت. وی بیان کرد: در انتخاب افراد یقینا قشر جوان، فرهیخته و نخبه از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند و سهم قابل توجهی از مدیران استانی را به خود اختصاص خواهند داد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، در پاسخ به این سوال که تغییر فرمانداران از چه زمانی در دستور کار استانداری مازندران قرار خواهد گرفت؛ اظهار کرد: فعلا کمیته انتصابات در حال انجام بررسی‌ها روی گزینه‌ها است و بنا به دستور استاندار، تیمی در حال مطالعه برای این منظور است. شیرازی تاکید کرد: نگاه استاندار در انتصابات به سمت جوانان و نگاهی فراجناحی است که در همین راستا بدنبال استفاده از بدنه مدیریتی جوان، دلسوز و انقلابی است که بتوانند وضعیت را به نفع خدمت به مردم در استان تغییر دهند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در انتصابات فرمانداران طبق روال گذشته تنها جابه‌جایی از یک شهر به شهر دیگری است یا شاهد تغییرات زیربنایی خواهیم بود؛ گفت: باید به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از مدیرانی که واقعا خادم هستند می‌تواند در همه دولت‌ها اتفاق بیفتد، صرفا اینکه با تغییر دولت‌ها، مدیرانی که خادم، دلسوز و پاک دست هستند تغییر کنند، مبنا نیست و اصول مدیریتی چنین چیزی را به عنوان یک الگوی مدیریتی نمی‌پسندد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، اضافه کرد: بنابراین حفظ مدیران خادم و پاک دست حتما در دستور کار قرار دارد و در ادامه نیز دولت جدید باید مدیرانی را پای کار بیاورد که با برنامه‌های دولت هم‌سو باشند و بتوانند آنچه را که شعار دولت است در جهت خدمتگزاری صادقانه به مردم، فسادستیزی و تغییر الگوهای خدمت به سمت و نفع مردم و گذار از شرایط بد و رسیدن به شرایط مطلوب را محقق سازند. شیرازی اعلام کرد: انشاءالله که بتوانیم افرادی را در مصادر امور حاکم کنیم که بتوانند خادم واقعی باشند و در مقام شعار نه بلکه در عرصه عمل بتوانند خدمتگزاری به مردم را ثابت کنند. وی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به اظهارات استاندار در روز معارفه آیا مدیری داشتیم که نسبت به استعفا خود از پست مدیریت اقدام کند؛ اذعان کرد: مسئولیت یک امانتی است که بر روی دوش یک مدیر است و مسئولی که نتواند  پاسخگوی مشکلات و مطالبات مردم باشد و نتواند خود را با شرایط خدمتگزاری وفق دهد و صرفا بخواهد از جایگاه مدیریتی برای منافع و مطامع خود، گروه و جناحش استفاده کند، بالطبع این مدیران نمی‌توانند تحول‌آفرین باشند. سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، افزود: قطعا مدیرانی که پاسخ گو هستند و درقبال مسوولیتی که دارند دغدغه مردم را دارند حفظ خواهند شد و مدیرانی که عملکرد مطلوبی نداشتند شناسایی خواهند شد و به طور یقین از دور مدیریتی خارج خواهند شد.
شیرازی در پاسخ به این سوال که آیا عملکرد شهرداران در اولتیماتوم 15 روزه استاندار در خصوص پاکسازی معابر و خیابان‌های شهری و بین شهری رضایت‌بخش بوده یا خیر، عنوان کرد: بله، بنا بر دستور استاندار و پی گیری‌های معاونت عمرانی و نشست استاندار با شهرداران این اقدام در دستور کار شهرداران مازندران قرار گرفت و قطعا با نظارتی که اصحاب رسانه و مردم دارند، این مهم محقق خواهد شد.


خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

برگزاری جلسه ستاد شهرستانی راهیان نور دانش آموزی دختران سال 1404 شهرستان سیمرغ

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار

تداوم اجرای نهضت آسفالت در سیمرغ