آخرین مطالب

خطیب جمعه ساری؛

علمای شیعه و سنی مراقب تفرقه‌افکنی دشمن باشند سیاست و جامعه

علمای شیعه و سنی مراقب تفرقه‌افکنی دشمن باشند

  بزرگنمایی:
امام جمعه ساری بیست و ششم آذر ماه ۱۴۰۰ در خطبه های نمازجمعه مرکز مازندران با ارایه این مطلب ک علمای شیعه و سنی مراقب تفرقه‌افکنی دشمن باشند گفت: شیعه و سنی باید هوش انقلابی داشته باشند و با پیروی از منویات رهبری وحدت خود را حفظ کنند.

امام جمعه ساری بیست و ششم آذر ماه 1400  در خطبه های نمازجمعه مرکز مازندران  با ارایه این مطلب ک  علمای شیعه و سنی مراقب تفرقه‌افکنی دشمن باشند  گفت: شیعه و سنی باید هوش انقلابی داشته باشند و با پیروی از منویات رهبری وحدت خود را حفظ کنند.

حجت الاسلام والمسلمین «محمدباقر محمدی لائینی» امام جمعه ساری بیست و ششم آذر ماه 1400  در خطبه های نمازجمعه مرکز مازندران اظهار کرد: همه شما نمازگزاران و خودم رو به تقوا سفارش می‌کنم. چیزی بهتر از تقوا نیست و باتقوا می‌شود همه خوبی‌ها را به دست آورد و هر چیزی که موجب شقاوت و بدبختی است را از خود دور کرد.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران افزود:فرد بی‌تقوا آسیب‌پذیرتر است. ولی فرد باتقوا در هر موقعیتی قرار می‌گیرد منحرف نخواهد شد. پست‌ها و موقعیت‌ها باید به افراد باتقوا برسد.

وی تاکید کرد: با تقوا باشید هم از با تقوا ها تبعیت کنید الگوبگیرید به دنبال انسان های بی تقوا نروید از خدا بخواهیم با تقوا باشیم و از با تقواها پیروی کنیم چراکه یکی از بهترین نعمات خدا همین است.

خطیب جمعه ساری خاطرنشان کرد: پاکدست، پاکدامن و چشم پاک بودن نعمت است همنشینی با چنین انسانی، انسان را به سمت تقوا پیشه گی سوق می دهد.

وی با اشاره به ایام فاطمیه برلزوم گرامیداشت این ایام تاکید کرد و گفت: اصناف و بازاریان فضای بازار را متناسب با این ایام فضاسازی کنند.

حجت الاسلام محمدی لائینی برلزوم حفظ حرمت ایام فاطمیه تاکید کرد و ضمن گرامیداشت روز حمل و نقل، اظهار کرد:‌ مشکلات راه های روستایی، شهری و بین شهری باید مرتفع شود.

حجت الاسلام محمدی لائینی بیان کرد: هشت هزار کیلومتر جاده های روستایی استان با رانش ها و دیگر مشکلات مواجه اند که باید برای دسترسی آسان روستائیان به شهرها این مشکلات رفع و یا بازسازی شوند.

وی به روز بیمه روستا و عشایر اشاره کرد و گفت: در حوزه عشایر و روستائیان رفع دغدغه این قشر مورد توجه باشد.

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه آموزش و پرورش برنامه های متعددی نظیر جشن عبادت، اجلاسیه نماز، لاله های روشن، کتابت آیات قرآن و ... را در حوزه دانش آموزی برگزار کرده، اذعان کرد: قدران این تلاش ها در راستای تربیت دینی دانش آموزان هستیم.

وی به روز وحدت حوزه و دانشگاه اشاره و اظهار کرد: روز جهان عاری از خوشنت و افراطی گری را  نیز گرامی می داریم.

حجت الاسلام محمدی لائینی به سخنان امام جمعه آزاد شهر اشاره و بیان کرد: متاسفانه برخی از این اظهارات منجر به ایجاد فتنه می شود که باید در منابر و خطبه ها مراقبت کنیم.

وی با بیان اینکه قاطبه اهل سنت مومن و دین دار هستند، گفت: بسیاری از اهل سنت در بحث سخنرانی این شخصیت موضع گیری کردند و خواستار وحدت بیش از پیش شیعه و سنی هستند.

حجت الاسلام محمدی لائینی نباید اجازه دهیم این افراطی گری ها منجر به جنگ بین مذاهب شود.

وی تاکید کرد: شیعه و سنی باید هوش انقلابی داشته باشند و با پیروی از منویات رهبری وحدت خود را حفظ کنند.

حجت الاسلام محمدی لائینی ضمن گرامیداشت یاد و نام شهید مفتح به عنوان اولین منادی وحدت میان مذاهب به ویژه شیعه و سنی، گفت:‌جلسات فاطمیه باید سرشار از وحدت باشد.

وی خطاب به آمریکا و انگلیس گفت: سخت در اشتباه هستید و شیعه و سنی این مملکت حول محور ولایت مطلقه فقیه وحدت خود را حفظ خواهند کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه