آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بسیار حیاتی است سیاست و جامعه

اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بسیار حیاتی است

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران در گفت: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بسیار حیاتی است.

گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران در  شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بسیار حیاتی است.

      

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سید محمود حسینی پور استاندار مازندران در  شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خواستار آسیب‌ شناسی در زمینه مواد مخدر و اعتیاد شد و گفت: به‌رغم همه تلاش‌ها و زحماتی که در حوزه‌های مختلف کشیده شد، نمودار اعتیاد در استان نگران‌کننده و غیرقابل ‌قبول است.

 وی با ابراز گله‌مندی از عدم حضور برخی مسوولان در نشست  ستاد مبارزه با مواد مخدر، افزود: اینکه مدیران هنوز به عمق مساله اعتیاد پی نبردند نگران کننده است، همان‌گونه که برای مهار بیماری کرونا همه وارد میدان شدند برای مقابله و مهار اعتیاد نیز همه باید پای کار بیایند، زیرا اهمیت آن کمتر از کرونا نیست.

وی ادامه داد:  اگر کسی در خانواده خود معتادی داشته باشد، حقیقت اعتیاد را درک می‌کند،  مواد مخدر و اعتیاد عامل بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و خود این بیماری نیز معلول بسیاری از علت‌ها است.

     

حسینی پور تصریح کرد:  اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بسیار حیاتی است، اگر اعتیاد را چالش اجتماعی تلقی کنیم برای درمان آن نیز دستگاه‌های مختلف نیز باید وارد شوند.

استاندار مازندران با ارایه این مطلب که مواد مخدر سنتی و صنعتی گریبان بسیاری از خانواده‌ها را گرفته است و ما مسوول هستیم و نباید نسبت به این مسئله غفلت کنیم. خاطرنشان کرد: حرکت به سمت مازندران پاک و عاری از اعتیاد با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها باید شعار ستاد مبارزه با مواد مخدر باشد و باید ساماندهی معتادان متجاهر از اولویت‌های اصلی این ستاد قرار گیرد.

مقام عالی دولت در مازندران بر ضرورت توسعه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد تأکید کرد و آن را مقدم بر درمان دانست و اذعان داشت: نقش باورهای دینی و ارتباط با مسجد در کاهش معضل اعتیاد و آسیب های اجتماعی برجسته است متاسفانه امروزه یکی از چیزهایی که مشاهده می شود این که حضور جوانان در مساجد بسیار ضعیف شده است، جوانی که به مسجد برود اعتیاد پیدا نمی کند، خانواده هایی که فرزندانشان مسجدی باشند، اعتیاد نیز نخواهد داشت و بسیاری از آسیب های اجتماعی با مسجدی شدن خانواده ها از بین می رود.

وی ادامه داد: نقش آموزش ‌و پرورش و مراکز آموزش عالی در پیشگیری از این پدیده شوم  بسیار مهم است، اگر در این نشست ها به‌ کلی گویی بپردازیم و راهکاری برای حل این مشکل نداشته باشیم چیزی عایدمان نمی‌شود.

    

حسینی پور گفت: اگر بتوانیم تا پایان سال یک یا دو شهرستان را پایلوت قرار داده و مشکل اعتیاد را حل کنیم حرکت رو به‌ جلو را پیش گرفتیم البته اجرای این طرح مستلزم همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل است و اینکه ساز و کار مبارزه با اعتیاد در این طرح به‌خوبی دیده شود

استاندار مازندران آمار رسمی وجود 66 هزار معتاد در مازندران را نگران کننده توصیف کرد و هشدار داد: مازندران دیگر تاب و تحمل این میزان اعتیاد را ندارد و مردم هم از این وضعیت خسته شده اند.

استاندار مازندران، افزود: قابل قبول نیست که معضل اعتیاد را عمومی و اجتماعی ندانیم. اعتیاد مشکل قشری و صنفی نیست و اگر غفلت کنیم گریبانگیر همه افراد جامعه می شود.

وی با بیان این که مازندران استان گردشگری است، تاکید کرد: این امری بدیهی است که ساماندهی معتادان متجاهر باید اولویت برنامه شورای هماهنگی مباززه با مواد مخدر باشد در عین حال که برخورد همه جانبه و قاطع با قاچاقچیان خرد و کلان نیز یک امر ضروری است.

حسینی پور یکی از راه های مقابله با پدیده اعتیاد را قطع مجاری دسترسی به مواد مخدر دانست و گفت: این که دسترسی به انواع مواد مخدر صنعتی برای نوجوانان استان به راحتی وجود داشته باشد وحشتناک است. جوان جویای بسیاری از چیزها است و اگر دسترسی ها به مواد مخدر صنعتی آسان باشد یعنی خانمانسوزی در استان و به همین دلیل باید عناصر تولید و توزیع در استان با قدرت شناسایی و برخورد شوند.

       

وی افزود: فرمانداران و شهرداران مازندران باید موضوع اعتیاد را با خیرین طرح موضوع کنند و از آنان کمک بگیرند. بودجه دولت را نیز باید به این سمت سوق دهیم. مبارزه با اعتیاد باید محله محور شود چون اگر در محله ای معتاد وجود دارد همه اهالی برای کمک پای کار می آیند.

نماینده عالی دولت در مازندران یکی از دلایل روزافزون شدن معضل اعتیاد را وجود مافیای پشت آن به خاطر منافع مادی بسیار زیاد و کلان دانست و تاکید کرد: باید دست مافیا را بدون تعارف قطع کنیم. از سوی دیگر ما مسوولان با وجود منویات و راهکارهای ارائه شده از سوی مقام معظم رهبری عمل نکرده ایم.

حسینی پور با اظهار این که همه باید تلاش کنند وضعیت اعتیاد در مازندران را در یک فرآیند سه ساله بر اساس برنامه منظم به صفر برسانند، گفت: اگر با برنامه باشیم و مساله اعتیاد و آسیب های اجتماعی مقوله اول همه مسئولان و مردم استان باشد و بدانیم که آمار 66 هزار معتاد در مازندران همانند بمبی است که آرامش اجتماعی استان را تحت تاثیر قرار می دهد، معضل اعتیاد حل خواهد شد.

       

حسینی پور افزود: از این پس باید علاوه بر نظارت در حوزه درمان در برخوردها نیز مبارزه ها باید بی امان باشد، یعنی باید هزینه را برای کسانی که اقدام به تولید و توزیع مواد صنعتی و سنتی می کنند، بالا ببریم. نباید اجازه بدهیم این افراد سود جو به راحتی در جامعه فعالیت کنند. افراد تولید کننده و توزیع کننده را به جامعه معرفی کنیم و حق زندگی کردن را در محله و شهرستان و استان به آنان ندهیم.

وی با ارایه  این مطلب  که ممکن است برخی از قوانین در برخورد قاطع و مورد انتظار نواقصی داشته باشد، گفت: اما باید از حوزه افکار عمومی کمک بگیریم؛ یعنی باید در باره قاچاقچیان و توزیع کنندگان موادمخدر در محله زندگی و شهرستان به مردم اطلاع رسانی کنیم، چون مردم هر محله و شهرستان اجازه سکونت به این افراد را نخواهند داد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین