آخرین مطالب

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران؛

نقش اصحاب رسانه در جهت فرهنگ سازی و کمک به جامعه امنیتی استان برای ایجاد امنیت پایدار بی بدیل است سیاست و جامعه

نقش  اصحاب رسانه در جهت فرهنگ سازی و کمک به جامعه امنیتی استان برای ایجاد امنیت پایدار بی بدیل است

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در حاشیه نشست مدیریت بحران استان با ارایه این مطلب که امنیت زیربنای توسعه و وجود آن به مانند اکسیژن برای تداوم حیات اجتماعی یک جامعه ضرورت دارد. گفت: نقش اصحاب رسانه در جهت فرهنگ سازی و کمک به جامعه امنیتی استان برای ایجاد امنیت پایدار بی بدیل است.

گروه سیاسی و اجتماعی: سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در حاشیه نشست مدیریت بحران استان با ارایه این مطلب که  امنیت زیربنای توسعه و وجود آن به مانند اکسیژن برای تداوم حیات اجتماعی یک جامعه ضرورت دارد. گفت: نقش  اصحاب رسانه در جهت فرهنگ سازی و کمک به جامعه امنیتی استان برای ایجاد امنیت پایدار بی بدیل است.

           

به گزارش پایگاه خبریظ فجر شمال، علی شیرازی، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در حاشیه نشست مدیریت بحران استان با اشاره به ماموریت استاندار مازندران به حوزه این معاونت گفت: امنیت زیربنای توسعه و وجود آن به مانند اکسیژن برای تداوم حیات اجتماعی یک جامعه ضرورت دارد از اینرو اساس تشکیل حکومت ها و مهمترین انتظار مردم از حاکمان را می توان در ایجاد امنیت دانست.
وی افزود: در سطح استان ها و شهرستان ها شورای تامین عهده‌دار این وظیفه مهم است که با عضویت جامعه امنیتی ، نظامی ،انتظامی و قضایی تشکیل شود  و در راس همه آن ها استاندار بعنوان ریاست شورای تامین قرار دارد.

وی ادامه داد: بعد از حضور سیدمحمود حسینی پور بعنوان استاندار مازندران ایشان سه ماموریت مهم را در جهت مقابله با سرقت ، شرارت و مواد مخدر به حوزه معاونت سیاسی واگذار کرد که با پی گیری آن در نشست های شورای تامین دستگاه های متولی با وفاق و همدلی وارد عمل شدند و گزارش آن را در اقدامات خوب نیروی انتظامی در اجرای طرح ظفر و سپاه کربلای استان در متلاشی کردن باند سلاح و مهمات شاهد بودیم که البته بسیاری از آن ها با پشتیبانی اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) صورت پذیرفته است.

شیرازی توضیح داد: خوشبختانه فرماندهان سپاه و انتظامی استان، رزمایش های مختلفی در حوزه‌های امنیتی و مدیریت بحران طبیعی و امداد و نجات انجام دادند که آمادگی و توان بالای عملیاتی و ایجاد هماهنگی بین نیروهای مذکور در جهت خدمتگزاری مطلوب به مردم و نظام را نشان داد.

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با ارایه این مطلب که  اجرای طرح ظفر در روز گذشته در سطح 8 شهرستان استان توسط نیروی خدوم و مقتدر انتظامی استان اجرایی شد خاطرنشان کرد: این طرح گام دوم در جهت اجرای دستور استاندار مازندران بود  که در این طرح تعداد 723 نفر از مجرمین اعم از سارقین، قاچاقچیان، اراذل و اوباش، کلاهبرداران در فضای مجازی، زندانیان فراری و... دستگیر شدند و 51 قبضه سلاح شکاری و جنگی و  27دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی و قریب به پنج میلیارد تومان اموال سرقتی و قاچاق کشف و ضبط گردید.

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری با تقدیر و تشکر از جامعه امنیتی و قضایی استان، اظهار داشت: به مردم فهیم مازندران اطمینان می دهم که قاطعانه این حرکت ادامه داشته و با اخلالگران و سالبان حریم امنیت اجتماعی و روانی جامعه برخورد خواهیم نمود.

وی با اشاره به نقش مردم در جهت افزایش شاخصه های امنیت در سطح استان افزود: مردم عزیز ما باید برهم‌ زنندگان نظم و امنیت عمومی و قاچاقچیان را به مراجع امنیتی معرفی نمایند چون هرگونه ترحم به این افراد امنیت اجتماعی را تهدید کرده و چه بسا جان و مال شهروندان را به مخاطره می اندازد که جبران آن ها بسیار سخت خواهد بود.

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری در پایان  ضمن تشکر از اصحاب رسانه گفت:  نقش  اصحاب رسانه در جهت فرهنگ سازی و کمک به جامعه امنیتی استان برای ایجاد امنیت پایدار بی بدیل است.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار