آخرین مطالب

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران:

نهم دی ماه حماسه بصیرت امت و تجدید بیعت ملت بزرگ ایران با مقام معظم رهبری سیاست و جامعه

نهم دی ماه حماسه بصیرت امت و تجدید بیعت ملت بزرگ ایران با مقام معظم رهبری

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در نشست تخصصی طرح تعالی مدیران ادارات و نمایندگی های تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران گفت: نهم دی ماه حماسه بصیرت امت و تجدید بیعت ملت بزرگ ایران با مقام معظم رهبری است.

گروه سیاسی و اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در نشست تخصصی طرح تعالی مدیران ادارات و نمایندگی های تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران گفت: نهم دی ماه حماسه بصیرت امت و تجدید بیعت ملت بزرگ ایران با مقام معظم رهبری است.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت‌الاسلام ناصر شکریان‌امیری، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران،  هفتم دی‌ماه 1400 در نشست تخصصی طرح تعالی مدیران ادارات و نمایندگی‌های تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران، ضمن عرض تسلیت به‌مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) و با اشاره به فرا رسیدن ایام سالگرد شهادت سردار پرافتخار ایران اسلامی و جبهه مقاومت سپهبد شهید قاسم سلیمانی و همرزمانش و اولین سالگرد ارتحال عالم مجاهد و دانشمند و متفکر جهان اسلام آیت‌الله مصباح یزدی(ره)، اظهار کرد: نقش مؤثر سردار سرافراز و شجاع ایران اسلامی شهید سلیمانی در حل بحران‌ها و فتنه‌های بسیار خطرناک ملت‌های مظلوم منطقه مانند سوریه، عراق، افغانستان بر هیچ کسی پوشیده نیست و علت این محبوبیت منطقه‌ای و حتی جهانی این شهید والامقام هم به خاطر این مجاهدت‌ها و جان‌فشانی‌ها بود.

وی افزود: مهم ترین و بارزترین ویژگی سپهبد شهید قاسم سلیمانی در طول عمر با برکتشان، این بود که همواره در دفاع از حریم ولایت و تبعیت از فرامین رهبری عظیم‌الشأن انقلاب از هیچ کوششی دریغ نکرد و همیشه گوش به فرمان ولی امر مسلمین جهان بود و برای عزت و اقتدار ایران اسلامی بیش از چهل سال مجاهدت کرد.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن یوم‌الله نهم دی ماه و دهه بصیرت و میثاق امت با ولایت، تصریح کرد: در طول سال‌های بعد از انقلاب اسلامی، فتنه‌ها و توطئه‌های زیادی برای نظام جمهوری اسلامی با برنامه‌ریزی مستکبران عالم به سرکردگی ایالات متحده آمریکا و نقش برخی خواص که از مسیر انقلاب و امام و رهبری جدا شدند، ایجاد شد و نهم دی ماه حماسه بصیرت امت و تجدید بیعت ملت بزرگ ایران با رهبری معظم انقلاب(حفظه الله) است.

شکریان‌امیری در پایان با اشاره به ایام شهادت حضرت زهرا(س) و سالگرد شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی و هم رزمانش و ارتحال علامه مصباح یزدی(ره) تأکید کرد: باید از ظرفیت این ایام در راستای تبیین فرهنگ اسلام ناب و گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت بهره گرفت.


خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر

آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی در جلسه درس فقه امروز:

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون