آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

قوانین صادرات محصولات کشاورزی نیازمند بازنگری است کشاورزی و اقتصادی

قوانین صادرات محصولات کشاورزی نیازمند بازنگری است

  بزرگنمایی:
گروه کشاورزی : استاندار مازندران در حاشیه بازدید از مرکز لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی کشور در شهرستان جویبار گفت: : قوانین صادرات محصولات کشاورزی کشور برای دستیابی به بازارهای هدف در نقاط مختلف جهان و تولید کالاهای استاندارد و صادراتی نیازمند بازنگری است.

گروه کشاورزی: استاندار مازندران در حاشیه بازدید از مرکز لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی کشور در شهرستان جویبار گفت: : قوانین صادرات محصولات کشاورزی کشور برای دستیابی به بازارهای هدف در نقاط مختلف جهان و تولید کالاهای استاندارد و صادراتی نیازمند بازنگری است.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سید محمود حسینی پور استاندار مازندران  هیجدهم دی ماه  در حاشیه بازدید از مرکز لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی کشور در شهرستان جویبار گفت: کالاهایی که در مازندران تولید می شود باید در گمرکات استان گواهی شود، اما به دلیل نقص در قوانین می بینیم که این رویه در کشور اجرا نمی شود و در نهایت مشکلات زیادی را در این حوزه شاهد هستیم.

وی خاطر نشان کرد: اگر کالای صادراتی مازندران در گمرگات و مراکز صادراتی استان مجوز بگیرد به هیچ عنوان دیگر شاهد نخواهیم بود که برخی از محصولات کشاورزی استان در برخی از کشورها برگشت بخورد.

استاندار مازندران با تاکید بر این که ضعف در قوانین حوزه صادرات محصولات کشاورزی باید هرچه سریع تر اصلاح شود. گفت : در این بین دشمن هم بیکار نیستند و با رویکردهای مختلف درصدد از بین بردن بازارهای هدف کشور با ترفندهای غیر حرفه ای هستند و همه ما باید نسبت به اهمیت صادرات دقت نظر داشته باشیم.

حسینی پور اضافه کرد: باید پایانه های صادراتی استان باتوجه به میزان تولیدات محصولات کشاورزی افزایش یابد و  تمام کالاهای تولیدی مازندران به نوعی صادرات محور شوند.

وی تصریح کرد: باید به نوعی با استانداردسازی حتی کالاهایی که در روستاهای استان تولید می شود در دستور کار قرار گیرد و دارای بِرند شود تا با برنامه ریزی اصولی برای صادرات این کالاهای مرغوب تلاش شود.

استاندار مازندران گفت: در مرکز پایانه صادراتی جویبار سالانه 330 هزار تن انواع محصولات کشاورزی بسته بندی و صادر می شود و باید با حمایت از این مراکز نسبت به افزایش صادرات کالا از استان دغدغه و برنامه داشت.

حسینی پور ادامه داد: تمام کالاهای تولیدی در حوزه کشاورزی و بخش صنعت استان با استانداردسازی محصول باید صادرات محور شوند و باید در بحث تولید، بسته بندی و ارسال کالا برای توسعه صادراتی دقت کنیم.

استاندار مازندران گفت : در مرکز لجستیک و پایانه صادراتی محصولات کشاورزی کشور در جویبار مراکز نگهداری و ذخیره سازی کالا به میزان 90 هزار تن وجود دارد که باید از این ظرفیت برای بسته بندی دقیق کالاها و همچنین صادرات محصولات استفاده کرد.

وی افزود : اگر می بینیم که در صادرات محصولات کشاورزی با مشکلاتی مواجه شدیم دلیل آن این است که در برخی مواقع خارج از سیستم استاندارد برخی از فعالان اقتصادی کالا صادر می کنند که این رویه نادرست باید برچیده شود و کیفی سازی محصولات تولیدی یک رویکرد اساسی برای توسعه اشتغال و رونق کسب و کار در استان است.

حسینی پور گفت : در برخی موارد متاسفانه می بینیم که در مرز کشور، گواهی مبدا صادرات کالا بدون آن که مسایل بهداشتی و استانداردسازی آن توجه شود، صادر می شود که باید این رویه های غیرکارشناسی برچیده شود.


خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود

آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه کربلای مازندران برگزار شد

نویسنده 18 ساله بابلسری با نخستین کتاب خود تقدیر شد

درخواست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان فولاد و معدن در سوادکوه

شهدا اسوه‌های استقامت هستند

امام جمعه کیاکلا با تبریک ایام هفته وحدت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) افزود وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

نشست هفتگی نخبگان قرآنی آمل برگزار می‌شود