آخرین مطالب

مسوول نمایندگی ولی فقیه در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛

مملکت ما متعلق به امام زمان (عج) است، حق شهدا را ادا کنیم سیاست و جامعه

مملکت ما متعلق به امام زمان (عج) است، حق شهدا را ادا کنیم

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: مسوول نمایندگی ولی فقیه در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یادواره شهدای روحانی شهرستان بابل در مدرسه فضیه بابل گفت: این مملکت متعلق به امام زمان (عج) است حق شهدا را باید ادا کنیم.

گروه سیاسی و اجتماعی: مسوول نمایندگی ولی فقیه در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یادواره شهدای روحانی شهرستان بابل در مدرسه فضیه بابل گفت: این مملکت متعلق به امام زمان (عج) است حق شهدا را باید ادا کنیم.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت الاسلام علی رضایی  مسوول نمایندگی ولی فقیه در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیست و پنجم دی ماه 1400 در یادواره شهدای روحانی شهرستان بابل در مدرسه فضیه بابل، با ارایه این مطلب که  خداوند باریتعالی در قرآن کریم  فرموده است که شهدا زنده‌اند و نزد خدا روزی می‌خورند.
گفت: خداوند به شهدای جنگ احد فرمودند اگر خواسته‌ای دارید بیان کنید، شهدا در پاسخ گفتند ما بهترین جایگاه را داریم ولی از شما می‌خواهیم بار دیگر ما را به دنیا بازگردانید تا باز هم در راه خداوند شهید شویم. 

وی با اشاره به کتاب « جهاد زمینه شهادت«  شهید مطهری، ادامه داد: در این کتاب چند مساله درمورد شهیدان بیان شده اعم از نشاط در وجود شهیدان که خداوند به آن‌ها هدیه داده است، ما در طول تاریخ از دوران پیامبر اکرم تا دفاع از حرم شاهد رغبت شهدا برای حضور در جنگ بوده‌ایم، همان نشاط که از صدر اسلام وجود داشته است.


وی یادآور شد: همچنین خداوند توجه ویژه‌ای به بدن شهدا کرده است، چنانچه در میدان جنگ به شهادت برسند با همان بدن و همان لباس خون‌آلود در قبور قرار خواهند گرفت تا حقانیتی بر فداییان اسلام و راه حق باشد.

مسوول نمایندگی ولی فقیه در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ارایه این مطلب که  بخش عمده‌ای از بزرگی انقلاب به‌خاطر خون شهدا است، خاطرنشان کرد: در گذشته در هر کوچه‌ای که شهید تقدیم انقلاب می‌شد روح بصیرت و آگاهی دمیده می‌شد و شهید دیگری می‌رویید، موضوع بعدی این است که خداوند سبحان برای شهیدان حقی درنظر گرفته است.

وی با اشاره به وصیت‌نامه‌های شهدا، عنوان کرد: بیش از 90 درصد شهدا در وصیت‌نامه خود سفارش به پشتیبانی از ولایت فقیه کردند تا به مملکت آسیبی نرسد، این محفل متعلق به شهدای روحانی است، این شهیدان رفتند همه ما و مسئولان در قبال شهدا وظایفی داریم.

رضایی با بیان اینکه استان مازندران دارای بیشترین شهید روحانیت بوده و بیشترین یادواره‌ها را در حوزه شهدا برگزار می‌کند، با اشاره به خاطره‌ای، تاکید کرد: در گذشته والدینی داشتیم که حاضر بودند همه فرزندان خود را در راه انقلاب و امام بدهند، در آن زمان امام راحل خود می‌فرمودند اگر لازم باشد بنده خودم به میدان جنگ خواهم رفت.

 مسوول نمایندگی ولی فقیه در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اضافه کرد: حالا مسوولان مملکت ما چه کردند؟ برجام یکی از خیانت‌هایی بود که آقای روحانی در حق مملکت انجام داد، اولا برجام را بنا داشتند در 6 بخش، هسته‌ای، تروریست، موشکی، حقوق بشر، فلسطین، توافق منطقه‌ای و تسلیم مرز بود.


این مسوول ادامه داد: دولت‌مردان اصرار بر مذاکره با آمریکا داشتند این فرموده مقام معظم رهبری است، ایشان شرایطی برای برجام گذاشت که مسوولان نتوانستند اجرا کنند، می گفتند اگر آقا اجازه داده بود ایران را گلستان می کردیم! درصورتی که مقام رهبری فرمود اینها اهل نیرنگ هستند در تاریخ انقلاب ما مصدق‌ها را از دست دادیم چرا آقایان به وصیت شهدا عمل نکردند؟

وی با اشاره به بحث 2030، اظهار کرد: خلاصه 2030 یعنی تربیت نیرو برای غرب! مقام معظم رهبری به‌عنوان نائب امام زمان (عج) فرمودند این نباید در کشور ما اجرایی شود، اما آقای روحانی گفت تا دولت دوازدهم سرپا است من بحث 2030 را ادامه می‌دهم که مورد مخالفت مقام رهبری قرار گرفت و فرمودند جوانان مدمن نخواهند گذاشت که تقی زاده‌ها کارشان را به نتیجه برسانند، اگر کسی بخواهد در حق شهدا و مملکت خیانت کند رسوا خواهد شد.

 رضایی، خاطرنشان کرد: مقام رهبری در دوران امام راحل تبعیت کامل از ایشان داشتند و دارای فضل و حکمت است، هر کس تبعیت کند خدا عزت می‌دهد، این انقلاب به‌واسطه داشتن ارکان مهمی هم چون اسلام، مردم و رهبری به پیروزی رسید و روحانیت در این سه رکن جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی همچنین اذعان داشت: حوزه و دانشگاه در کنار هم مبلغ اسلام هستند اما دشمن برای شکاف میان این دو قشر سرمایه‌گذاری می‌کند، اما این مملکت متعلق به امام زمان (عج) است حق شهدا را باید ادا کنیم، تا مردم شیرینی پیروزی انقلاب را هم چنان پس از سال‌های سال بچشند همه چیز داریم نیروهای مسلح آماده هستند مقام رهبری فرمودند اگر زدند بزنید،حکمت ایشان همه چیز را مدیریت می‌کند اگر دشمن حمله کند هواپیمایی بلند شود جایی برای نشستن نخواهد داشت.

 

گفتنی است: شهرستان بابل تاکنون  95 شهید روحانی تقدیم انقلاب کرده است.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کاهش محسوس دما در مازندران

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل