آخرین مطالب

عاون تعاون و امور اجتماعی بنیادشهید و امور ایثاگران کشور؛

اجرای قوانین ایثارگری سالانه به 126 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد سیاست و جامعه

اجرای قوانین ایثارگری سالانه به 126 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: معاون تعاون و امور اجتماعی بنیادشهید و امور ایثاگران کشور دوم دی ماه ۱۴۰۰ در آیین معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در ساری گفت: اجرای قوانین ایثارگری سالانه به ۱۲۶ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

گروه سیاسی و اجتماعی: معاون تعاون و امور اجتماعی بنیادشهید و امور ایثاگران کشور دوم دی ماه 1400 در آیین معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در ساری گفت: اجرای قوانین ایثارگری سالانه به 126 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش پایگاه خبری فجرشمال،محمود پاکدل معاون تعاون و امور اجتماعی بنیادشهید و امور ایثاگران کشور دوم دی ماه 1400 در آیین معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در ساری اعتبارات تخصیص یافته سال جاری برای این منظور را 31 هزار و 600 میلی ارد تومان اعلام کرد و افزود : باید با تعامل و همکاری دستگاه های اجرایی ذیربط ، مشکلات و موانع فراروی اجرای قوانین و مقررات ایثارگری را کاهش دهیم. 

وی از  ثبت نام 272 هزار تن از فرزندان ایثارگران برای اشتغال خبر داد و گفت : در دوره مدیریتی جدید بنیاد شهید و امور ایثاگران به دنبال آن هستیم که قوانین تصویب شده در حوزه ایثارگری را که سال‌ها راکد مانده بود اجرایی کنیم و برای تحجقق این مهم بی شک از تمام ظرفیت ها و امکانات نیز به شکل مطلوب استفاده می‌شود.

پاکدل لازمه حل مشکلات ایثارگران از جمله ایجاد اشتغال برای فرزندان آنان را علاوه بر همکاری و تعامل تمام دستگاه‌های اجرایی ذیربط ، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، نیازمند اهتمام بیشتر مسوولان و متولیان در اجرای بخش نامه های مرتبط با این امر دانست و افزود : تمامی دستگاه های اجرایی به همراه شرکت ها و موسسات بخش خصوصی باید بند « د » تبصره 20 موضوع تبدیل وضعیت جامعه ایثارگری و فرزندان آنها را به صورت جدی عملیاتی کنند.

معاون بنیاد شهید کشور با بیان اینکه انقلاب اسلامی تداوم نهضت عاشورا است و این نظام الهی 227 هزار شهید و بیش از 600 هزار جانباز را در راه پاسداری از ارزش های اسلامی تقدیم کرده است، گفت : راهبرد و سیاست اصلی نظام اسلامی ایستادگی در برابر ظالمان و دفاع از تمام آزادیخواهان جهان است.

وی اقتدار و عزت ایران اسلامی را مرهون تلاش رزمندگان اسلام و ایثارگری های شهدا در هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود : لازمه مقابله با دسایس سازمان یافته دشمنان ترویج و نهادینه کردن فرهنگ شهید و شهادت در جامعه است و با تکیه بر همین اصل مهم نیز نظام اسلامی در برابر زیاده خواهی های سران استکبار مقاومت و ایستادگی می کند.

سرپرست معاونت ساسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران نیز در این مراسم امنیت موجود در نظام اسلامی را مرهون فداکاری های رزمندگان اسلام و رشادت های ایثاگران در هشت سال دفاع مقدس دانست و گفت: خدمت به خانواده های معظم شهدا، بزرگ ترین توفیقی است که خداوند نصیب مسوولان کرده است.

علی شیرازی افزود : رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس با ایستادگی در برابر دشمن بعثی ، آرامش ، امنیت و اقتدار را برای نظام اسلامی به ارمغان آوردند و اکنون فرزندان جامعه ایثارگری نیز با پیروی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در کنار سایر مردم، پاسداری امین از کیان اسلامی هستند.

وی ترویج فرهنگ شهید و شهادت را رمز بقا و ثبات نظام اسلامی توصیف کرد و افزود: کار در بنیاد شهید و امور ایثاگران عبادت و توفیق بزرگی است که نصیب برخی مسوولان شده است.

در این آیین سعید کهنسال به عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران معرفی و از زحمات حجت الاسلام جواد یوسف در این سمت قدردانی شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره‌های «توانمندسازی شبکه صبرا و اسما» در بابلسر برگزار شد

حجت الاسلام خانلری افزود استمرار و پیشرفت انقلاب در گرو حضور مردم در صحنه و انجام صحیح وظایف مسئولان در عرصه های مختلف است

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران