آخرین مطالب

در حسینه دارالشفاء عربخیل شهر بهنمیر شهرستان بابلسر برگزار شد؛

آیین جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور بهاییان مشرف شده به دین مبین اسلام فرهنگی، هنری

آیین جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)  با حضور بهاییان مشرف شده به دین مبین اسلام

  بزرگنمایی:
گروه فرهنگی و هنری: آیین جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در پنجم بهمن ماه ۱۴۰۰ با حضور بهائیان مشرف شده به دین مبین اسلام، در حسینیه دارالشفای روستای عربخیل بهنمیر، برگزار شد.

 گروه فرهنگی و هنری:  آیین جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)  در پنجم بهمن ماه 1400 با حضور بهائیان مشرف شده  به دین مبین اسلام، در حسینیه دارالشفای روستای عربخیل بهنمیر، برگزار شد. 



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، فخری داوری بانوی بهایی که شانزده سال پیش به آیین پاک اسلام مشرف شد در آیین جشن میلاد حضرت فاطمه زهراء پنجم بهمن ماه 1400 در حسینه دارالشفاء عربخیل شهر بهنمیر شهرستان بابلسر  گفت:  من در خانواده‌ای بهائی به دنیا آمدم ما را از کودکی با آداب و آیین‌های بهائی آشنا کردند و از همان کودکی در کلاس‌های درس اخلاق شرکت می‌کردم .

 وی افزود: بنده فردی بسیار مومن در جامعه بهائی بودم و در خانواده‌ای که حضور داشتم طوری  تربیت شد م که توانستند ما را در بهائیت به بهترین مقام‌ها برسانند. از دید تشکیلات فرقه ما شدیم بهترین! همسرم از لحاظ جامعه بهائی کمی ضعیف‌تر بود و تمایل بیشتری به اسلام داشت و ما با ایشان ازدواج کردیم و دارای دو فرزند شدیم.



 وی ادامه داد: باتوجه  به حضورمان در جامعه بهائی هیچ زمان بر ضد اسلام حرکتی انجام ندادم که مورد اعتراض جامعه مسلمانان قرار بگیرم، با همه هم خوب بودم و همه هم من را دوست داشتند.

 داوری تصریح کرد: من شبی در خواب حضرت فاطمه (س) را دیدم که بچه من را که بیمار بود شفا داد، بعد از دیدن این خواب بچه‌هایم را صدا کردم و به آن ها گفتم که زندگی و سرنوشت ما ممکن است تغییر کند و هر دو بچه من تعجب کردند که مادرمان چنین حرفی را زد! و از آنجا بود که متحول شدم و حقیقت واقعی را دریافتم.

 بانوی بهایی مسلمان شده مازندرانی با ارایه این مطلب که سال‌ها پیش دخترم پیش‌تر از من و پدرش مسلمان شد و از زمانی که دخترم مسلمان شد جامعه بهائی بر من فشارهایی آوردند که چرا بچه شما مسلمان شده؟  خاطرنشان کرد: تشکیلات بهائیت به من گفتند که دیگر به او نگاه نکن و او را طرد کن و او را به خانواده راه ندهید؛ تشکیلات به من می‌گفت تو فرض کن که بچه‌ات مرده و طردش‌ کن، من گفتم که من یک مادر هستم؛ نمی‌توانم دخترم را طرد کنم و از خانه بیرونش کنم.



 وی اظهار کرد: از این به بعد نمی‌توانستم قواعد دینی را قبول کنم که می‌گوید بچه‌ات را از خود طرد کن و گفتم تو چه طور جامعه‌ای داری و چه مذهبی داری؟ و در درون خودم می‌گفتم که من چگونه در این سال‌ها بهائی بودم؟ و من نتوانستم این را قبول کنم که فرزندم را طرد کنم و او را نبینم و گفتم که من خدا را می‌پرستم و خدا این بچه را به من داده‌ است و من هم آن را بزرگ کردم و وظیفه دارم به عنوان یک مادر سرپرستی این بچه را داشته ‌باشم.

داوری ادامه داد:  پنج سال تحقیق کردم تا به یقین برسم، چون باید به این حقیقت می‌رسیدم، اجباری در کار نبود و پس از آن در جشن میلاد حضرت فاطمه (س) همراه با همسرم به اسلام مشرف شدیم، قبل از آن هم با همسایه‌ها و مسلمانان اطرافمان ارتباط داشتیم و با ما مهربان بودند و من از آن‌ها بسیار کمک گرفتم.

در ادامه آقایان سید جاوید زمانی و همت الله فهیمی از دیگر بهاییان  مسلمان شده حاضر در این آیین، در باره چگونگی  مسلمان شدنشان و مصائبی که هم اکنون از سوی بهاییت بر سر راهشان قرار می دهند، مطالبی را ارایه کردند.



در پایان این آیین از خانم فخری داوری و آقایان همت الله فهیمی و سید جاوید زمانی با حضور محمد حسین منصف از جانبازان جنگ تحمیلی و خانواده شهدا با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است که این آیین با حضور خبرنگاران اصحاب رسانه شهرستان بابلسر و تنی چند از مسوولان شهرستانی بابلسر و  اجرای مدایحی و مسابقه و اهدای جوایز برگزار شد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود

آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه کربلای مازندران برگزار شد

نویسنده 18 ساله بابلسری با نخستین کتاب خود تقدیر شد

درخواست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان فولاد و معدن در سوادکوه

شهدا اسوه‌های استقامت هستند

امام جمعه کیاکلا با تبریک ایام هفته وحدت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) افزود وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

نشست هفتگی نخبگان قرآنی آمل برگزار می‌شود