آخرین مطالب

تصرف افراد حقیقی و حقوقی در سواحل غیرقانونی است سیاست و جامعه

تصرف افراد حقیقی و حقوقی در سواحل غیرقانونی است

  بزرگنمایی:
معاون رییس‌جمهور شانزدهم بهمن ماه ۱۴۰۰ در مراسم رسمی جشن دهه فجر انقلاب اسلامی در فرودگاه رامسر با تبریک سی‌وچهارمین سالروز فجر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: امام راحل روح خدا در کالبد زمان بود.

معاون رییس‌جمهور شانزدهم بهمن ماه 1400 در مراسم رسمی جشن دهه فجر انقلاب اسلامی در فرودگاه رامسر با تبریک سی‌وچهارمین سالروز فجر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: امام راحل روح خدا در کالبد زمان بود.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، صولت مرتضوی معاون رییس‌جمهور شانزدهم بهمن ماه 1400 در مراسم رسمی جشن دهه فجر انقلاب اسلامی در فرودگاه رامسر با تبریک سی‌وچهارمین سالروز فجر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: امام راحل روح خدا در کالبد زمان بود و مقام معظم رهبری فرمودند: " روح خدا فانی‌ناشدنی است.

وی افزود: تداوم راه امام از بدو پیروزی انقلاب اسلامی همواره در دستور کار رهبری معظم انقلاب قرار گرفته و با تمام قوت و قدرت این مسیر هموار و هموارتر می‌شود.

معاون رییس‌جمهور بیان کرد: اگرچه دشمنان این مرزوبوم و دشمنان تفکر انقلاب اسلامی همواره سعی‌شان ایجاد مزاحمت بوده است، اما به فضل الهی موتور محرکه انقلاب همواره پیش‌ می‌رود.

مرتضوی با بیان اینکه آرمان‌های امام راحل توسط رهبر عزیز انقلاب و دل‌دادگان به آن پیرمراد همواره در دستور کار است و راه هموار می‌شود، تصریح کرد: اگر شعار امام استقلال بود امروز نه در جغرافیای طبیعی ایران، بلکه در جغرافیای سیاسی جهان و جهان اسلام، حس استقلال‌طلبی و روحیه اعتمادبه نفس و توکل به خدا به‌ویژه در جهان اسلام هر روز شعله‌ورتر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این موج بیداری اسلامی از دستاوردهای انقلاب امام و در چهارچوب استقلال سیاسی و جغرافیایی تعریف می‌شود، گفت: به فضل الهی ما نه اینکه ملت مستقلی هستیم بلکه استقلال را برای سایر ملت‌ها ازجمله افغانستان، عراق، سوریه، یمن و جای جای جهان اسلام به ارمغان آوردیم.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه قطعا کسانی که گذشته را به یاد می‌آورند می‌دانند شرایط امروز ما اصلا قابل مقایسه نیست، افزود: در حوزه سلامت به اوج رسیدیم امروز می‌بینیم چندین دانشگاه‌های ما پا به پای بزرگترین دانشگاه‌های جهان در حوزه ساخت واکسن پیشتاز هستند؛ گرچه مزاحمت ایجاد کردند اما در هفته قبل مجوز و تاییدیه سازمان بهداشت جهانی به رغم تمام کارشکنی‌ها به تایید و تصویب رسید.

مرتضوی ادامه داد: در حوزه توسعه بهداشتی و درمانی با خیلی از کشورها قابل مقایسه نیست، اگر تحریم وجود نداشته باشد، شهرهای بزرگ ما مقصد توریسم درمانی خواهد شد.

وی در بخش امنیت، بیان کرد: امروز امنیت ایران اسلامی نه برای ایران بلکه برای تمام مسلمانان افتخارآفرین است، این روحیه بسیجی در کشور طنین‌انداز شده و دانشمندان فاضل سکاندار تولید امنیت شدند و دارند استکبار جهانی را به چالش می‌کشانند.

معاون رئیس‌جمهور اضافه کرد: اینکه در پاسخ به رجزخوانی‌های ترامپ سردار سلیمانی می‌گوید: " مرد میدانی وارد شو تا پاسخ بشنوی نه از مردم ایران، نه سپاه و سایر من کفایت می‌کنم.

مرتضوی ادامه داد: در سوریه تا مدخل ورودی شهر دمشق وارد شدند، سردار دل‌ها سوریه را نجات داد و به فضل الهی در آینده‌ای نه چندان دور نظام سلطه رخت خود را از سرزمین یمن خواهد بست و دولت اسلامی با رای ملت در کشور یمن زمام‌داری خواهد کرد که اینها توفیقات بسیار بزرگی است.

وی خاطرنشان کرد: امروز اقتداری که جمهوری اسلامی در حوزه دفاعی به دست آورده است تفکر تجاوز را در حوزه فکری تمام سردمداران زر و زور جهان با چالش جدی مواجه کرده است.

معاون رییس‌جمهور با اشاره به اینکه ما هم به آزادی رسیدیم و ملت‌های جهان را آزاد کردیم، افزود: مشارکت مردم در کشور مطلوب و حداکثری است که به معنای جمهوری اسلامی و لطف خدا است که باید خدا را شاکر باشیم.

مرتضوی بیان کرد: تمام دنیا امکانات‌شان را با عده و عُده در اختیار رژیم بعثی قرار دادند و نتوانستند یک وجب از خاک ما را در تصرف داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه بعد از سفر رئیس‌جمهور دستور دادند برای چند ماموریت عازم استان‌های شمالی باشیم، افزود: موضوع نخست آزادسازی سواحل در چهارچوب قانون است، قوانین متعددی اشاره دارد که انفال بود و تجاوز به ساحل ازسوی افراد حقیقی و حقوقی درست است و ساحل متعلق به مردم است.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: به استانداران دستور دادند آزادسازی به نفع مردم صورت گیرد و به همکاران در ادارات اعلام کردیم به فرض صحت از موضوع، مالکیت برای نظام بوده و برای مردم است و درصورت واگذاری به بخش خصوصی مشارکت و رونق اقتصادی به دنبال خواهد داشت.

این مسوول با تاکید بر اینکه دولت همانگونه که انحصار واکسن را شکست در اوج همه‌گیری و موج ششم این ویروس منحوس کشور ما به‌ بهترین وجه دارد این موضوع را مدیریت می‌کند، خاطرنشان کرد: حضور رئیس‌جمهوری در اجلاس شانگهای، پیگیری رئیس‌جمهور در معاهده اوراسیا و وگو و حضور اخیر در کشور روسیه و فعالیت همکاران در وزارت نفت و تیم اقتصادی دولت برای ساماندهی اقتصاد کشور بسیار چشمگیر است‌.

مرتضوی بیان کرد: نه اینکه همکاران ما توانستند تحریم‌ها را دور بزنند بلکه همانگونه که سردار دل‌ها شکست تروریسم را در بازده زمانی معین به رهبری اعلام شد انتظار داریم در آینده‌ای نزدیک پیام شکست تحریم‌ها و محاصره اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را دولت‌مردان به ملت اعلام کنند.

وی در پایان گفت: مردم ما بدانند خادمان در دولت سیزدهم سر از پا نمی‌شناسند و احساسم این است همه دغدغه‌ رئیس‌جمهور نان و جان مردم است که امیدواریم شاهد توفیقات روزافزون باشیم.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود