آخرین مطالب

وزیر آموزش و پرورش؛

دانش آموزان آینده سازان اصلی کشور هستند فرهنگی، هنری

دانش آموزان آینده سازان اصلی کشور هستند

  بزرگنمایی:
گروه فرهنگی و هنری: وزیر آموزش و پرورش در نشست مشترک شورای آموزش و پرورش استان مازندران و شهرستان‌ها و مناطق استان با ارایه این مطلب که نباید به هر دلیل جزئی مدارس را تعطیل کنیم گفت: دانش آموزان آینده سازان اصلی کشور هستند و نباید در امر آموزش و تربیت آنها کوتاهی کنیم.

گروه فرهنگی و هنری: وزیر آموزش و پرورش در نشست  مشترک شورای آموزش و پرورش استان مازندران و شهرستان‌ها و مناطق استان با ارایه این مطلب که  نباید به هر دلیل جزئی مدارس را تعطیل کنیم گفت: دانش آموزان آینده سازان اصلی کشور هستند و نباید در امر آموزش و تربیت آنها کوتاهی کنیم.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در نشست  مشترک شورای آموزش و پرورش استان مازندران و شهرستان‌ها و مناطق استان ضمن تبریک ایام دهه فجر و ماه رجب گفت: برابر تحقیقی که حدود ده سال قبل انجام شد بعد از بخش معدن، آموزش و پرورش بالاترین ارزش افزوده را دارد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و رییس‌جمهور بارها تأکید فرموده اند که آموزش و پرورش یک مجموعه مولّد است، خاطرنشان کرد: دیروز از 324 دانش‌آموز برگزیده المپیادی، تجلیل شد. تعدادی از این دانش آموزان از فرزندان استان مازندران بودند وجود این دانش‌آموزان به معنای تولید سرمایه های اجتماعی برای کشور است.
نوری تاکید کرد: نباید به هر دلیل جزئی، مدارس را تعطیل کنیم. دانش آموزان آینده سازان اصلی کشور هستند و نباید در امر آموزش و تربیت آنها کوتاهی کنیم.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: برابر قوانین شورا و همچنین تصمیمات اخیر دولت، می توانید در استان، املاک بلا استفاده در آموزش و پرورش را به فروش بگذارید تا به اولویت‌های دیگر استان بپردازید.
استاندار مازندران نیز با اشاره به سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر گفت: آموزش و پرورش هم در همراهی با نهضت انقلابی امام (ره) و هم در هشت سال جنگ تحمیلی با انقلاب همراهی داشتند نقش موثری ایفا کردند.
سید محمود حسینی‌پور گفت: حضور وزیر آموزش و پرورش در استان بسیار مغتنم است و جا دارد اگر نظام مسائل استان و اولویت‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان به ایشان عرضه شود به‌ویژه این‌که مازندران در شمار استان‌های باهوش کشور است و وظیفه و تکلیف پرورش این استعدادها، کار آموزش و پرورش است.
وی به آمار و ارقام و دستاوردهای کسب شده توسط آموزش و پرورش که در گزارش جناب سعدی‌پور آمد اشاره کرده و گفت: این دستاوردها، توسط همین مدیران و همکاران به دست آمد و باید همین مسیر را ادامه دهیم. حسینی‌پور با اشاره به گام دوم انقلاب گفت: اگر بیانیه گام دوم انقلاب را بخوانیم می‌بینیم آموزش و پرورش محور اجرای گام دوم رهبر معظم انقلاب است.
رئیس شورای آموزش و پرورش با اشاره به نیاز مازندران به نیروی انسانی و احداث هنرستان‌های متعدد در شهرهای استان، گفت: توصیه من این است که دانش‌آموزان به مهارت آموزی هدایت شوند و این‌گونه نباشد که ما در مازندران، نیروی کارآزموده نداشته باشیم و امروز دنیا به این سمت پیش می‌رود و من پیشنهاد می‌کنم کارگروه مشترکی بین آموزش و پرورش با خانه صمت و خانه کشاورز ایجاد شود تا این نقیصه جبران شود.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران نیز گفت: 12 پروژه فضای آموزشی در چهل و سومین بهار پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در مازندران به بهره‌برداری می‌رسد. علیرضا سعدی پور افزود: این پروژه‌ها متشکل از 60 کلاس درس در سطح استان افتتاح خواهد شد که با افتتاح این پروژه‌های آموزشی 8 هزار و 700 مترمربع به فضای آموزشی استان افزوده می‌شود.
وی ضمن گرامی داشت ایام الله دهه فجر از همه اعضای شورای استان و شهرستان‌ها و مناطق قدردانی کرده و ادامه داد: آموزش و پرورش دستاوردهای بسیاری داشت ازجمله کسب 25 مدال کشوری، کسب رتبه اول در اجرای طرح هدایت و تهیه ابزار و لوازم مورد نیاز دانش‌آموزان نیازمند برای کلاس‌های مجازی ضمن اینکه دو دغدغه ما توجه جدی به اجرای سند تحول بنیادین و توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است.
سعدی‌پور گفت: در شاخص‌هایی چون سوادآموزی و پوشش پیش دبستانی رتبه اول کشوری را داریم همچنین در اجرای طرح ایران همدل و هدایت دانش‌آموزان به مدارس غیردولتی هم رتبه اول کشوری را به دست آوردیم و حدود 120 هزار تن از دانش‌آموزان ما در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند که باری از دوش آموزش و پرورش را برمی‌دارد و من از همکارانم در حوزه مشارکت‌های مردمی قدردانی می‌کنم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران در ادامه به اهمیت رویکرد کارآفرینی اشاره کرد و گفت: برخی از دانش‌آموزان ما به تولید داروهای گیاهی و تولید زعفران را در دست گرفتند.
سعدی‌پور به آغاز شیوع کرونا  و تعطیلی مدارس در اسفند 98 اشاره کرد و گفت: ما در پیوند با این موضوع هم سامانه مازندمحتوا را ایجاد کردیم و در کشور حائز رتبه شدیم.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقتی «جشنواره» به بازارچه بدل می‌شود

استقبال باشکوه مردم و مسئولان از سامان احمدی، MMA قهرمان طلایی آسیا

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

پیشرفت سیستم‌های اطلاعات حسابداری و خودکار کاهش نقش دستی جهت ثبت اطلاعات مالی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز