آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

طرح ملی جهش تولید مسکن در مازندران باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود سیاست و جامعه

طرح ملی جهش تولید مسکن در مازندران باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی : استاندار مازندران ، در نشست هماهنگی تامین مسکن اقشار آسیب پذیر مازندران گفت : طرح ملی جهش تولید مسکن در مازندران باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود.

گروه سیاسی و اجتماعی : استاندار مازندران ، در نشست هماهنگی تامین مسکن اقشار آسیب پذیر مازندران گفت : طرح ملی جهش تولید مسکن در مازندران باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال سیدمحمد حسینی‌پور استاندار مازندران، نوزدهم بهمن ماه 1400 در نشست هماهنگی تامین مسکن اقشار آسیب پذیر مازندران که با حضور مشاور وزیر کشور در امور زمین و مسکن در ساری برگزار شد، افزود : ابلاغ طرح جهش تولید مسکن توسط رییس جمهور بیانگر اهمیت این موضوع است و مسوولان دستگاه های اجرایی ذیربط نیز موظف به اجرای کامل آن هستند.

نماینده دولت در مازندران ضرب الاجل 10 روزه برای دستگاه های ذیربط جهت تهیه و ارائه طرح اجرایی جهش تولید مسکن تعیین کرد و گفت : جهش تولید مسکن خواست رییس جمهور در راستای سیاست گذاری دولت سیزدهم برای خدمت رسانی به اقشار آسیب پذیر و محرومان جامعه و وظیفه دستگاه های اجرایی است و گذشته از این به نوعی یک تکلیف دینی و شرعی محسوب می شود.

وی با بیان این که در آموزه های دینی به ساخت مسکن توصیه فراوان شده است و بر همین اساس ساخت مسکن برای اقشار آسیب پذیر نیز در راستای عدالت محوری دولت سیزدهم مورد توجه دولتمردان است، افزود : دستگاه‌های اجرایی نسب به اجرای دستور رییس جمهور برای ساخت مسکن مسوول هستند.
استاندار مازندران با اشاره به سهمیه ساخت سالانه 37 هزار واحد مسکونی در قالب طرح جهش مسکن در این استان، گفت : بخس زیادی از ساخت مسکن باید توسط بخش خصوصی انجام شود و مجموعه مدیریت استان باید پس از بررسی جوانب ، مشوق های لازم را در اختیار این بخش قرار دهند تا کارها با سرعت بیشتری انجام شود.

حسینی‌پور بر ضرورت بازنگری و ایجاد  تحول در روند صدور مجوز ساخت و ساز در استان تاکید کرد و از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست با هدف توسعه مازندران، طرح تحول در سیستم اداری استان را اجرا  کنند. 
وی با بیان اینکه با نگاه و روند فعلی صدور مجوز ساخت و ساز می تواند دریچه ای برای فسادزایی باشد ، گفت : از مدیران دستگاه‌های اجرایی ذیربط انتظار می رود با تشکیل کارگروهی مشخص ، حداکثر ظرف مدت 10 روز طرح آمایش اجرایی ساخت مسکن در مازندران را تهیه و ارائه کنند.

طرح جهش تولید مسکن مهر ماه امسال توسط رییس جمهوری ابلاغ و ثبت نام هم اواخر همین ماه شروع شد.

سهمیه مازندران مازندران در این طرح ساخت 152 هزار واحد مسکونی طی چهار سال است ولی در همین چند ماهه نخست سال اول حدود 90 هزار نفر ثبت نام کرده اند.

طبق مقررات نهضت ملی مسکن، متقاضیان با داشتن پنج شرط تاهل،  سرپرست خانوار بودن و مردان مجرد 23 سال به بالا، حداقل سابقه پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا، نداشتن مالکیت خصوصی و در نهایت عدم استفاده از امکانات دولتی از اول انقلاب در حوزه مسکن، می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
بر اساس این قانون، زنان خودسرپرست مشروط به داشتن حداقل 35 سال سن، معلولان جسمی و حرکتی با 20 سال سن می‌توانند در قانون جهش تولید مسکن (نهضت ملی مسکن) مشارکت داشته باشند. همچنین، قانون برای سرپرستان خانوار، محدودیت سنی نگذاشته است چرا که این افراد سرپرست خانوار تعریف می‌شوند و برای قانونگذار متاهل یا سرپرست خانوار بودن ملاک است. در عین حال، زنان و مردان سرپرست خانوار که به دلیل متارکه به صورت مجردی زندگی می‌کنند و سرپرست فرزندان خود هستند خانوار تلقی شده و بدون ملاک سن می‌توانند ثبت‌نام کنند.


خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه