آخرین مطالب

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران؛

بیکاری هفت هزار فرزند شهید و ایثارگر در استان مازندران سیاست و جامعه

بیکاری هفت هزار فرزند شهید و ایثارگر در استان مازندران

  بزرگنمایی:
گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: هفت هزار و ۳۰۰ فرزند شهید، آزاده و همچنین جانباز ۲۵ درصد و بالاتر در استان مازندران بیکار هستند.

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: هفت هزار و 300 فرزند شهید، آزاده و همچنین جانباز 25 درصد و بالاتر در استان مازندران بیکار هستند.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، گفت: متاسفانه به دلیل بی‌توجهی به اشتغال خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان در سال‌های گذشته، روند بیکاری در بین این قشر از جامعه در استان رو به افزایش است که باید اتخاذ برنامه‌های اصولی برای رفع این چالش اقدامات لازم انجام شود.

وی با استناد به بند 6 ماده الحاقی پنج احکام برنامه‌های توسعه کشور مصوب 27 اردیبهشت سال 1395 مجلس شورای اسلامی، افزود : طبق این بند تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند حداقل 25 درصد از نیازهای استخدامی و تامین نیروهای مورد نیاز خود را که وفق ضوابط و مجوزهای مربوط و جایگزینی نیروهای خروجی خود اخذ می‌کنند به خانواده‌های شاهد، جانبازان و آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان 25 درصد و بالاتر، فرزندان و همسران آزادگان یک‌سال و بالای یک‌سال اسارت، آزادگان و خواهر و برادر شاهد اختصاص دهند، اما به دلیل کاهش ورودی و جذب در ادارات دولتی روز به روز به تعداد دانش آموختگان دانشگاهی بیکار خانواده‌های ایثارگر و جانبازان استان اضافه می‌شود.

کهنسال اذعان داشت: 6 هزار نفر از مجموع هفت هزار و 300 فرزند شهید، جانباز و ایثارگری که در استان بیکار هستند ، مدرک تحصیلی دانشگاهی دارند و جویای شغل‌ دولتی هستند ، اما به دلیل کاهش ورودی و استخدام در ادارات دولتی استان، استخدام این افراد با کندی مواجه شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگر مازندران  با ارایه این مطلب که فرایند اخذ مجوز شغل دولتی برای مشمولان زیر نظر بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بسیار زمان‌بر است، گفت : از روزی که یک عضو خانواده ایثارگر مدرک تحصیلی خود را به بنیاد شهید برای انجام روند اداری کسب شغل تحویل می‌دهد و تا زمانی که جذب می‌شود حدود 2 تا چهار سال طول می‌کشد.

وی اظهار کرد: اصرار بر پشت میزنشینی و داشتن شغل دولتی را مهم ترین دلیل صف طولانی استخدام این افراد برشمرد و افزود : حمایت از کارآفرینان برتر و ایثارگر و همچنین ارایه تسهیلات به ایثارگرانی که دارای مهارت هستند با جدیت در استان در دستور کار است و اگر اصرار بر داشتن کار دولتی نباشد می تواند مشکل بیکاری را رفع کند.

 وی  توضیح داد: در ماه‌های گذشته حدود 30 میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی با همکاری بانک‌های عامل به افراد جویای کار و ایثارگر استان اعطا و برای 50 فرزند شهید و ایثارگر اشتغال‌زایی شد.

کهنسال با بیان اینکه، حدود سه هزار نیروی انسانی ایثارگر در دستگاه‌های دولتی و شهرداری‌های استان همچنان به صورت قراردادی مشغول به کار هستند و استخدام رسمی نشدند، تصریح کرد: با همراهی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان درصدد تبدیل وضعیت این نیروها هستیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگر مازندران  با بیان اینکه بیشترین نیروی قراردادی ایثارگر از مجموع ادارات دولتی و دستگاه‌های خدماتی و اجرایی استان در شهرداری ساری فعالیت دارند و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده بزودی یک‌هزار نفر از نیروهای ایثارگر شهرداری ساری تبدیل وضعیت خواهند شد. ادامه داد: در سال گذشته 250 نفر از کارکنان ایثارگر و قراردادی شهرداری بابل تبدیل وضعیت شدند و این رویه با همراهی دستگاه‌های اجرایی مربوط و مسوولان، طبق ضوابط در نظر گرفته شده ادامه خواهد یافت.

گفتنی است: مازندران در دوران جنگ تحمیلی بیش از 10 هزار و 400 شهید، 34 هزار جانباز و 2 هزار و 400 آزاده سرافراز را تقدیم نظام اسلامی کرد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم