آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه درمازندران؛

مدیران صندلی‌های خود را مدیون خون شهدا هستند علم، فناوری و بازی

مدیران صندلی‌های خود را مدیون خون شهدا هستند

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه درمازندران دوم اسفند ماه ۱۴۰۰ در نشست با مدیران صنعت آب و برق استان مازندران گفت: دغدغه های مدیران صنعت آب و برق استان در بحت تولید و مصرف شایسته تحسین است.

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه درمازندران دوم اسفند ماه 1400 در نشست با مدیران صنعت آب و برق استان مازندران گفت: دغدغه های مدیران صنعت آب و برق استان در بحت تولید و مصرف شایسته تحسین است.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال حجت الاسلام والمسلمین «محمدباقر محمدی لائینی»نماینده ولی فقیه درمازندران دوم اسفند ماه 1400 در نشست با مدیران صنعت آب و برق استان مازندران با بیان اینکه در آستانه روز مبعث قرار داریم و این مناسبت مهم را گرامی می داریم، اظهار کرد: دغدغه های مدیران صنعت آب و برق استان در بحت تولید و مصرف شایسته تحسین است.

وی با اشاره به منویات رهبری درخصوص حمایت از تولید داخلی، افزود: رشد مصرف در کشور متاسفانه سریع تر از رشد تولید است.

وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ الگوی مصرف درجامعه، گفت: زیرساخت های حوزه آب و برق با ید به گونه ای آماده سازی شود که از هدر رفت این انرژی ها جلوگیری به عمل آید.

حجت الاسلام محمدی لائینی به شمار مصرف کنندگان پر مصرف در کشور اشاره و بیان کرد: شناسایی افراد پرمصرف در بحث استفاده از رمز ارزها مورد توجه باشد چراکه از بیت المال برای تولید برق استفاده می شود اما به جای روشن شدن چراغ خانه مستضعفین که انقلاب وام دار آنهاست این مزارع رمز ارزها درحال توسعه هستند.

وی با بیان اینکه تحقیق و پژوهش در صنعت آب و برق با هدف افزایش تولید داخل و کاهش مصرف مورد توجه باشد، ادامه داد: پروژه های نیمه تمام در حوزه صنعت آب و برق استان رسیدگی و تکمیل شوند تا از اتلاف سرمایه جلوگیری شود.

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه نمی توان بحث وجود فساد در بازار را منکر شد، گفت: امید است مدیران پاکدست و دلسوز با مبارزه با رانت و فساد در راستای توسعه کشور گام بردارند.

وی با بیان اینکه مازندران با بودجه استانی به جمعیت کشوری خدمات ارائه می دهد، افزود: 11درصد تردد کشور مرتبط با استان مازندران است و باید زمینه توسعه زیرساخت های پیشرفت استان در سطح ملی دیده شود.

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه مدیریت در مازندران نیازمند مهارت است، گفت: مدیران باید در کنار تدبیر قدرت چانه زنی خود را بالا ببرند. و از هدر رفت نعمت های خدادادی جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه به طور مثال 88درصد مصرف آب به بخش کشاورزی اختصاص دارد، افزود: باید الگوسازی شود تا به صورت علمی کشاورزی به گونه ای انجام گیرد و آب به صورت بهینه مصرف شود.

حجت الاسلام محمدی لائینی خاطرنشان شد: مدیران باید به گونه ای عمل کنند که از این امکانات محدود بهترین استفاده را ببرند.

وی به بیان اینکه امید است تابستان سال آینده با خاموشی مواجه نباشیم، اظهار کرد: رفتن به سمت پروژه های استفاده از آب های سطحی شایسته تحسین است.

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه مازندران با ظرفیت آبی نباید از آب های زیر زمینی استفاده کند، بیان کرد: طرح استفاده از آب های سطحی برای مصرب آب شرب مورد توجه باشد.

وی با تاکید براینکه مدیران باید خود را خدمت گزار مردم بدانند، گفت: پشتوانه نظام مقس جمهوری اسلامی موشک های خیبر شکن و ناوشکن های اقیانوس پیما نیستند بلکه این ملت ایران اسلامی هستند که پشتوانه نظام و انقلاب هستند.

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه پایه های میز خدمت مدیران روی خون شهدا بنا شده، افزود: خیانت و ترک فعل و کم کاری عاقبت بخیری به همراه نخواهد داشت.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.

نخستین دوره آموزش جامع مددکاران خانواده کمیته امداد مازندران در فریدونکنار برگزار شد

از سنگرمسجد تا میدان خدمت درسیمرغ کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ