آخرین مطالب

مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران؛

ضرورت برنامه‌ریزی برای 45 درصد از جمعیت ساکن روستاهای مازندران کشاورزی و اقتصادی

ضرورت برنامه‌ریزی برای 45 درصد از جمعیت  ساکن روستاهای مازندران

  بزرگنمایی:
گروه کشاورزی و اقتصادی: مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ۴۵ درصد جمعیت مازندران ساکن روستاها گفت: خرد بودن زمین‌ه یکی از مشکلات موجود در مازندران است از این رو باید با طرح‌های اساسی مانع خرد شدن بیشتر زمین‌های کشاورزی شویم.

گروه کشاورزی و اقتصادی:  مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای 45 درصد جمعیت مازندران ساکن روستاها گفت: خرد بودن زمین‌ه یکی از مشکلات موجود در مازندران  است از این رو باید با طرح‌های اساسی مانع خرد شدن بیشتر زمین‌های کشاورزی شویم.



ضرورت برنامه‌ریزی برای 45 درصد جمعیت مازندران ساکن روستاها


به گزارش پایگاه خبر یفجر شمال، حجت‌الاسلام حسین قبادی مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران چهارم اسفند ماه 1400 در نشست  شورای مدیران سازمان تعاون روستایی مازندران با اشاره به وظایف سازمان تعاون روستایی، گفت: سازمان تعاون روستایی رسالت‌هایی را بر عهده دارد و در بدو تأسیس این سازمان، اساسنامه‌ جامعی تدوین شده که یکی از جامع‌ترین اساسنامه‌هاست؛ که برای نهادها تدوین شده است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های این نهاد، بازرگانی محصولات کشاورزی است، بازرگانی محصولات در راستای حمایت از کشاورزان و مصرف‌کنندگان صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: تولید و مصرف دو کفه ترازوست و باید برای برقراری توازن ملاحظاتی صورت گیرد و در تعاون روستایی بر اساس شرح وظایف و دستورالعمل ابلاغ شده سعی می‌شود این توازن توازن حفظ شود.

قبادی توضیح داد: گاهی براساس زیاد شدن عرضه محصولات تولیدی به بازار قیمت تولید شده، پایین می‌آید و منجر به متضرر شدن تولیدکننده می‌شود و در نهایت تولیدکنندگان دچار رکود و ورشکستگی می‌شود و نهایتاً منجر به کاهش تولید و افزایش قیمت می‌شود.

مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان مرکزی تعاون روستایی با ارایه این مطلب که وظیفه و نقش حمایتی دولت و سازمان تعاون روستایی براساس ابلاغیه باید از تولیدکننده ادامه یابد تا تولید دچار بحران نشود و تولیدکننده بازار را رونق دهد تا دچار کمبود محصول در بازار نشویم. خاظرنشان کرد: رسالت دولت در این شرایط این است که در کشور و جامعه نسبت به تولیدکننده و مصرف‌کننده به تکلیف خود عمل کند تا توازن برقرار شود.

قبادی ادامه داد: اگر اینجا ما ورود نکنیم تولیدکننده و کشاورز انگیزه خود را برای فعالیت از دست می‌دهد و با توجه به نقشی که در ثبات اقتصادی و اشتغال دارند، در کنار از دست دادن شغل خود از دیگر فعالیت‌ها دست می‌کشند اما وظیفه دولت این است که در خدمت کشاورز باشد و به شیوه‌ای مدیریت کند تا منجر به کاهش مخاطرات برای تولیدکننده نشود.

وی اذعان داشت: 45 درصد از جمعیت مازندران ساکن در روستاها هستند و باید برای این افراد برنامه داشته باشیم و در استان طرح و برنامه‌ریزی کنیم؛ شکل‌گیری کارگروه طرح و برنامه و تدوین برنامه‌های اصولی تا حدودی می‌تواند مشکلات را حل کند.

قبادی با اشاره به مشکلاتی وجود محرومیت در مازندران گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی طی سفری که به مازندران داشتند، فرمودند محرومیت پشت برگ‌های سبز مازندران پنهان شده و نباید از این موضوع غفلت کرد و بعضا مردم با مشکلاتی مواجه هستند که باید برطرف شود.

وی با بیان اینکه وظیفه ما نسبت به این موضوعات در این حوزه سنگین است و باید برای روستاها تدبیر شود، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات در مازندران، خرد بودن زمین‌های کشاورزی است و زمین یکپارچه کم است؛ از این رو باید با طرح‌های اساسی مانع خرد شدن بیشتر زمین‌های کشاورزی شویم تا مازندران قطب بودن  خود در حوزه کشاورزی را حفظ کند.

مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به ضرورت پاسخگویی به مردم تاکید کرد: جامعه ما متشکل از افراد و صنوف مختلف است و مطالبه‌گری حق مردم است و کسی نمی‌تواند این حق را از مردم سلب کند و باید به این حق احترام بگذاریم.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کاهش محسوس دما در مازندران

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل