آخرین مطالب

نماینده مردم ماندران در مجلس خبرگان رهبری؛

لزوم ارتقای عیار «معنویت و اخلاق» در انقلاب اسلامی فرهنگی، هنری

لزوم ارتقای عیار «معنویت و اخلاق» در انقلاب اسلامی

  بزرگنمایی:
گروه فرهنگی: نماینده مردم ماندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به لزوم ارتقای عیار «معنویت و اخلاق» در انقلاب اسلامی گفت: مسوولان مملکتی برای مردم شرایطی را ایجاد کنند که اگر کسی بخواهد قرب الی‌الله پیدا کند، راه برایش هموار و باز باشد، مانعی برایش وجود نداشته باشد.

گروه فرهنگی: نماینده مردم ماندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به  لزوم ارتقای عیار «معنویت و اخلاق» در انقلاب اسلامی گفت: مسوولان مملکتی برای مردم شرایطی را ایجاد کنند که اگر کسی بخواهد قرب الی‌الله پیدا کند، راه برایش هموار و باز باشد، مانعی برایش وجود نداشته باشد.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیت‌الله سیدرحیم توکل، نماینده مردم ماندران در مجلس خبرگان رهبری  ضمن عرض تبریک عید مبعث حضرت رسول به همه مسلمانان ایران و جهان، اظهار کرد: مبعث نبی مکرم اسلام سرآغاز بعثت دائمی همه مسلمانان جهان تا قیام قیامت برای تحقق اهداف این دین حیات‌بخش و نابودی عوامل و مظاهر ظلم و بیداد است.
وی افزود: انبیای الهی آمدند تا در ما قرب الی‌الله را ایجاد کنند، لذا قرب الی‌الله به اسبابی نیازمند است که این اسباب، باعث قرب می‌شود. عضو مجلس خبرگان رهبری، خاطرنشان کرد: اگر در این مسیر، اسبابی برای رسیدن به قرب هست، موانعی نیز در کار است که ما را از آن دور می‌کند.
استاد اخلاق حوزه علمیه، ادامه داد: راه را انبیای الهی برای ما بیان کردند، اسباب، شرایط و موانع را به طور کامل بیان کردند؛ لذا برای ما در این مسیر، حجت را تمام کردند.
توکل با اشاره به آیه سوم سوره انسان «  إِنَّا هَدَیْنَاهُ السَّبِیلَ إِمَّا شَاکِرًا وَإِمَّا کَفُورًا » بیان کرد: خداوند در قرآن می‌فرماید: ما به حقیقت راه (حق و باطل) را به او نشان دادیم، حال خواهد (هدایت پذیرد و) شکر (این نعمت) گوید و خواهد (آن نعمت را) کفران کند.
نماینده مردم ماندران در مجلس خبرگان رهبری با ارایه این مطلب که آنچه بشر نیازمند آن بود، همه بیان شده است، خاطرنشان کرد: عالم، عالم اختیار است و اگر دنبال انبیا رویم و به حرف‌ها عمل کنیم آنگاه انتهای کار، بهشت و عزت در دنیا است و اگر بدنبال حرف انبیا نرویم و به حرف‌ و خواسته‌های دل‌مان گوش کنیم، آنگاه انتهای کار، جهنم و ذلت در دنیا است.
وی تاکید کرد: وقتی انبیا آمدند راه را نشان دادند، حرف‌ها را بیان کردند، اسباب و موانع را عنوان کردند، لذا این وظیفه مسئولان است که در گام نخست، موانع اجتماعی را کنار بزنند تا مقدمات گسترش، احیا و ترویج معنویات و اخلاقیات اجتماعی را فراهم کنند.
استاد اخلاق حوزه علمیه، عنوان کرد: باید مسوولان مملکتی برای مردم شرایطی را ایجاد کنند که اگر کسی بخواهد قرب الی‌الله پیدا کند، راه برایش هموار و باز باشد، مانعی برایش وجود نداشته باشد.
توکل افزود: رسیدن به قرب الهی در حد کلان، کار مسوولان است و در حد شخصی، کار خود انسان است که اگر من می‌خواهم عملی انجام دهم، کدام عمل مرا بالا می‌برد و کدام عمل برای رسیدن به قرب الهی برای من مانع می‌شود.
وی تصریح کرد: وقتی حضرت امام(ره) آمدند یک تعابیر خاصی داشتند و فرمودند: «پیروزی انقلاب اسلامی مرهون وحدت کلمه و الله اکبر بود»، این الله اکبر به معنای خداوند متعال است؛ امام راحل به ملاک الهی به میدان آمدند، مقام معظم رهبری ما را به این ملاک دعوت می‌کنند؛ لذا بر مبنای این ملاک اگر ما تنها باشیم در برابر دشمن یک لقمه آن‌ها هم نیستیم و اگر با خدا باشیم، دشمن دیگر با قدرت من روبرو نیست با قدرت خدا روبرو است.
عضو مجلس خبرگان رهبری، اذعان کرد: در انقلاب اسلامی مردم به یاری خدا به میدان آمدند، برای خدا جنگیدند اما آن طرف دنیا پشت صدام ایستاد، در نهایت این ما بودیم که پیروز شدیم.
وی  متذکر شد: اگر اکنون هم به خدا توجه کنیم، برای خدا اقدام کنیم، در خط انبیا حرکت کنیم، مسلما خداوند ما را یاری خواهد کرد. آیت‌الله توکل یادآور شد: اگر از اخلاقیات و معنویات دور شویم و به سراغ شهوت و دنیا برویم، خداوند رهایمان می‌کند و در نهایت، زمین خورده‌ایم.



خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد