آخرین مطالب

امام جمعه مرزن آباد:

رشد و تکمیل مکارم اخلاقی هدف بعثت پیامبر(ص) است فرهنگی، هنری

رشد و تکمیل مکارم اخلاقی هدف بعثت پیامبر(ص) است

  بزرگنمایی:
گروه اجتماعی: امام جمعه مرزن آباد گفت: عید مبعث آقا رسوالله به فرموده حضرت امام راحل عظیم الشان؛ شریف ترین روز ازل تا ابد روز مبعث پیامبر است .


گروه اجتماعی:  امام جمعه مرزن آباد گفت: عید مبعث آقا رسوالله به فرموده حضرت امام راحل عظیم الشان؛ شریف ترین روز ازل تا ابد روز مبعث پیامبر است .




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال حجت الاسلام یزدان جهاندار امام جمعه مرزن آباد گفت: عید مبعث آقا رسوالله به فرموده حضرت امام راحل عظیم الشان؛ شریف ترین روز ازل تا ابد روز مبعث پیامبر است و همانطوری که حضرت علی «ع» هم در نهج ال بلاغ ه، خطبه 192 اشاره کرد؛ من ناله شیطان را هنگامی که وحی بر پیامبر نازل شد شنیدم ، پس ولایت عین نبوت است و نبوت عین ولایت است و باطن نبوت ولایت است.
وی افزود: مبعث یعنی اینکه پیامبر مبعوث شد برای رشد و تکمیل مکارم اخلاقی، احیای اخلاق و ترویج معنویت و الگوی انقلاب اسلامی ما که انقلابی با معنویت و اخلاق است از حکومت پیامبر و اخلاق پیامبر و جانشینان پیامبر است.
امام جمعه مرزن آباد با اشاره به کلام پیامبر اکرم (ص) که فرمود من مبعوث شدم تا مکارم اخلاقی را تمام کنم تصریح کرد : انبیای قبلی کاراهایی را انجام دادند اما پیامبراسلام آمد که این مکارم اخلاقی را تمام کند و انسانها را از رذایل اخلاقی و بدیها عبور دهد و آنها زیر آبشار فضائل اخلاقی تطهیر شوند و رذایل اخلاقی مثل دروغ، حسد، کینه و تمسخر را از خودشون دور بکنند لذا هدف مبعث پیامبر در این است که او مبعوث شد تا مکارم اخلاقی را تمام بکند ‌و شرح دقیق مکارم اخلاقی هم که در دعای 20 صحیفه کامله سجادیه حضرت زین العابدین است که میفرماید: همه دعاهای او با صلوات شروع و با صلوات ادامه و با صلوات هم پایان می‌پذیرد و آن دعا هم اینست که ایمان مرا به بالاترین درجات و با فضیل ترین یقین ها و نیت مرا به احسن بهترین نیات و عمل مرا به احسن اعمال برسان.
جهاندار خاطرنشان کرد : خداوند کسی است که در بین مردم عادی و درس نخوانده و از جنس آنها پیامبری فرستاد تا آیات قرآن را برای آنان تلاوت کند ، آنها را پاک و کتاب حکمت را به آنها بیاموزد و مهمترین هدف بعثت انبیا و پیامبر اکرم هم تزکیه تعلیم و تربیت و تکامل وجودی انسان است. وی با اشاره اینکه تزکیه یعنی پاکسازی یادآور شد: انسان موجودی طبیعی و مادی است و همواره گناهان اورا در بر میگیرد و احاطه می‌کند و این رذایل اخلاقی باید تخلیه شود و به فضایل اخلاقی آراسته شود که به اصطلاح علمای علم اخلاق تخلیه از رذایل اخلاقی و تهلیه یعنی زیور آراستن به فضایل اخلاقی مثل صداقت، تواضع، فروتنی و صفات اخلاقی خوب دیگر است و هدف بعثت در چهار جای قرآن آیات 151سوره بقره، آیه 129 سوره بقره ، آیه 164 سوره آل عمران و آیه 2 سوره جمعه اشاره شده است.
امام جمعه مرزن آباد تاکید کرد: تا انسان ترکیه نکند و تزکیه نفس نداشته باشد به اخلاق و معنویت نمیرسد حتما باید این تزکیه را داشته باشد ، اخلاق خیلی مهم است همه پیامبران صاحب اخلاق بزرگ بودند اما پیامبراکرم (ص)در جهت اخلاق و معنویت بسیار مهم بود بخاطر اخلاق پیامبر اسلام پیشرفت کرد، اخلاق و معنویت و اسلام باهم در آمیخته است و انقلاب اسلامی هم الگوی او حکومت پیامبر است که همراه با معنویت و اخلاق است، ما علم داریم و در راه اخلاق و معنویت استفاده میکنیم نه اینکه بمب اتم درست کنیم و بر سر مردم بیگناه و مظلوم بریزیم، ما قدرت داریم و این علم و قدرت ما در جهت احیای معنویت است که الگوی ما در این جهت در انقلاب اسلامی حکومت پیامبر (ص) و جانشینان او حضرت علی (ع) و ائمه اطهر است .
وی گفت: عید مبعث عید ترویج معنویت و اخلاق است اگر به این اخلاق و معنویت رسیدیم یعنی مبعوث حقیقی شدیم و پیرو واقعی و حقیقی پیامبر شدیم و ترویج معنویت در تمام ابعاد زندگی ، بعد فردی و اجتماعی، مادی و معنوی، دنیوی و اخروی است و این جهادی است که دین ما او را لحاظ کرده تا معنویت و اخلاق در تمام صحنه ها و عرصه های زندگی ما محقق شود.
وی بیان کرد: ورزشکاران ، دانشجویان، کارمندان و بازاریان، خبرنگاران و اقشار مختلف مردم باید یک جور اخلاق و معنویت داشته باشیم و این پیام انقلاب اسلامی است که الگوبرداری از آقا رسول الله و حکومت نبوی است.



خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار