آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه در مازندران؛

طلبه باید دغدغه انقلاب را داشته باشد سیاست و جامعه

طلبه باید دغدغه انقلاب را داشته باشد

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی:ماینده ولی فقیه در مازندران، در نششست جامعه روحانیت ساری که در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت:طلبه باید دغدغه انقلاب را داشته باشد.

گروه سیاسی و اجتماعی:ماینده ولی فقیه در مازندران، در نششست  جامعه روحانیت ساری که در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت:طلبه باید دغدغه انقلاب را داشته باشد.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت الاسلام والمسلمین«محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران، بیست و یکم اسفند ماه 1400 در نششست  جامعه روحانیت ساری که در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، با تاکید بر برگزاری نشست های  مشترک بین این جامعه یک بار در ماه اظهار کرد: با توجه به آغاز ثبت نام طلاب خواست ما این است که جامعه روحانیت نقش مشوق را ایفا کرده و همچنین حداقل یکی از فرزندان خود را در این مسیر قرار بدهند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه هیچ کسی از طلبه شدن پشیمان نیست، افزود: سعادت دنیا و آخرت ار طلبه شدن است، برای حل مشکلات نیاز به یک مرد بزرگ و عزمی بزرگ‌تر داریم، اگر حضرت امام راحل نبود این انقلاب اتفاق نمی‌افتاد، خداوند متعال را شاکریم که علم وافر، زهد و تقوا، شجاعت و شهامت، درایت و آگاهی نسبت به زمان، دشمن شناسی، عاقبت اندیشی، تیزبینی، ایثار و از خودگذشتی در این انسان جمع شده بود.

حجت الاسلام محمدی لائینی ادامه داد: داشتن مرد بزرگ لازم است ولی کافی خیر، باید مردمی بزرگ هم داشت، امام علی (ع) بزرگ بود اما مردمی داشت که خون به دلش کرده بودند‌. از دوران غیبت تا به امروز قطعا شخصیت‌های برجسته‌ای همچون امام راحل بودند اما شاید مردمی بزرگ نداشتند.

امام جمعه ساری گفت: مهمتر از مرد بزرگ کشف مرد بزرگ است، گاهی جهل الرجال وجود دارد، تنها داشتن مردم بزرگ کافی نیست و کشف مردم بزرگ نیاز است، خوشبختانه در انقلاب ما هم مرد بزرگ کشف شد و هم مردم بزرگ کشف شدند دو طرف یکدیگر را شناختند و در کنار هم این انقلاب بزرگ را رقم زدند.

نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: سوال اینجاست که بزرگی چه شاخصه‌ای دارد، یکی از آن‌ها بی‌توجهی به دنیا به معنای کوچک دین آن است، کسانی خودشان را به پست و مقام می‌فروشند افراد حقیری هستند، اینجاست که بزرگ تبدیل به بزرگوار می‌شود، همچون امام علی (ع) و پیامبر اکرم (ص).

حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به آیه 54 سوره مائده، تصریح کرد: در این آیه مردم بزرگ را توصیف کرده و این بشارت را می‌دهد که این مردم در کنار امام زمان (عج) عدل و ایمان را تبیین می‌کنند، خداوند برای ما مردان بزرگ را برای ما معرفی کرده است، اما سوال اینجاست که حضرت مهدی (عج) ظهور نمیکند؟ شاید یک دلیل این باشد که در انتظار مردم بزرگ در مقیاس جهانی است، شاید این انقلاب زمینه‌های تربیت مردم بزرگ در جهان باشد تا آن مرد بزرگ ظهور کند.

وی تاکید کرد: بنا به فرموده امام راحل این انقلاب مقدمه آن انقلاب است، انقلابی که نیاز به مرد و مردم بزرگ دارد، پس وظیفه روحانیت خیلی سنگین است، گرچه ریزش‌هایی داشتیم اما به مراتب رویش‌های بیشتری داشتیم بنابراین وظیفه ما ایجاد زمینه تربیت مردم بزرگ است ولی تا خودمان بزرگ نباشیم که نمیتوانیم بزرگ تربیت کنیم پس باید فراتر از مادیات پرواز کرده و مجاهد باشیم و امر به معروف و نهی از منکر کنیم.

حجت الاسلام محمدی لائینی در پایان اذعان کرد: مبارزه با منکرات لازمه بزرگ تربیت کردن است، وعده خدا حق است اما مقدمات هم لازم است، باید همه ما در راستای جریان انقلاب حرکت کنیم، منجسم بوده و منحرف نباشیم، زاویه گرفتن از انقلاب کاری اشتباه است، ما باید خودمان اولا مدعی باشیم و یقه کسانی را که در لباس ما هستند را بگیریم، چرا جامعه روحانیت سکوت کند، باید اقدام کرده و از لباس خودمان دفاع کنیم ما باید پاسخ گوی خون شهدا باشیم، این خون‌ها یقه ما را می گیرد اگر کاری نکنیم.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کوچک‌ترین کلیسای جهان با آغاز سال نو میلادی از غبار بی‌توجهی پاک نشد

تقدیر هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از نماینده مردم بابلسر و فریدون‌کنار

بازدید میدانی از پایلوت بسترسازی و پالت‌گذاری جایگاه دام سبک با بازتاب مثبت در درک رودبار شهرستان سوادکوه

دانشگاه علوم و فنون مازندران؛ قلب تپنده تبادل دانش در پردازش سیگنال و سیستم‌های هوشمند

کسب سهمیه المپیاد کشوری توسط دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران؛ مهیار بهورپور مقتدرانه قهرمان شد

انتصاب مجدد رئیس جهاددانشگاهی واحد مازندران

گفت‌وگوی فرم، معنا و رؤیا در آثار زهرا کوچنانی

انتخاب معتمدین اصلی و علی‌البدل هیات اجرایی انتخابات شوراهای سیمرغ

برگزاری جشن شب یلدای 1404 در دانشگاه علوم و فنون مازندران

در آستانه میلاد باسعادت امام محمد باقر علیه‌السلام، خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با اقدامی خداپسندانه،نذر خدمت را به ساحت اهل‌بیت(ع) تقدیم کردند

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرارسیدن حلول ماه رجب و ولادت امام محمدباقر (ع)

بررسی عملکرد شهرستان سیمرغ در نشست شورای معاونین کانون‌های خدمت رضوی استان

جشن «گِت چله‌شو» در ساری برگزار شد

معرفی و تجلیل رتبه‌های برتر مسابقه تیراندازی با اسلحه دختران دانشگاه علوم و فنون مازندران

در آستانه شب یلدا، سپاه شهرستان سیمرغ توزیع 100 بسته معیشتی ویژه این مناسبت در میان خانواده‌های نیازمند و کم‌برخوردار شهرستان کرد.

محمد حاجی آقا نیا میری رئیس دادگستری سیمرغ گفت / اهمیت نقش خبرنگاران در ترویج صلح و سازش

درخشش شناگران دانشگاه علوم و فنون مازندران در مسابقات شنای منطقه 2 کشور

«چله‌شو»؛ هویت فرهنگی مردم مازندران

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /اما باید وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در کارهایشان در مورد دلار تجدید نظر کنند و نباید عده خاصی تصمیم گیرنده بازار ما باشند

جشن تکلیف دختران دانش‌آموز ناحیه 2 ساری و اهدای 100 سری جهیزیه به نوعروسان بی‌بضاعت

آیین تحویل سری کامل جهزیه به 14 زوج نیازمند

فعالیت‌های انجمن علمی روان‌شناسی دانشگاه علوم و فنون مازندران

سقوط مرگبار بانوی کوهنورد در دماوند؛ هشدار جدی نسبت به صعودهای انفرادی زمستانه

بابلسر پیشگام اعتکاف دانش‌آموزی در مازندران

شب یلدایی که شیرینی‌اش با تلخی قیمت دلار تعریف می‌شود

برگزاری دومین همایش ملی «راهبردهای مربیگری و حل مسئله»

تجلیل از دانشجوی افتخارآفرین دانشگاه علوم و فنون مازندران در مسابقات منطقه‌ای تنیس روی میز

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

وقتی «جشنواره» به بازارچه بدل می‌شود

استقبال باشکوه مردم و مسئولان از سامان احمدی، MMA قهرمان طلایی آسیا

جشنواره‌هایی با نام بومی و محتوای تهی

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

با تأکید بر ویژگی‌های ممتاز حضرت زهرا از جمله عصمت، پاکی، عبودیت و پیوند عمیق با ولایت و امامت، تصریح کرد

دیدار وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ از پدر شهید گرانقدر عباس جهانیان در روستای رکن کلا

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

سیمرغ | جشن روز زن در مرکز روزانه سالمندان "سرای امید" شهرستان سیمرغ برگزار شد

غبارروبی و عطرافشانی مزار مادران شهدای که در دستکنده کلا شهرستان سیمرغ آرامیده اند،

امروز شنبه بیست و دوم آذر ماه بمناسبت میلاد با سعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر،در روستای رکن کلا دیدار کردند

جشن کوثرانه بانوی آفرینش در سیمرغ جشن بزرگ ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها ویژه خواهران

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

پیشرفت سیستم‌های اطلاعات حسابداری و خودکار کاهش نقش دستی جهت ثبت اطلاعات مالی