آخرین مطالب

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران

تخصیص 3 هزار و 50 میلیارد تومان اعتبار به بخش کشاورزی مازندران در سفر رییس جمهور به استان کشاورزی و اقتصادی

تخصیص 3 هزار و 50 میلیارد تومان اعتبار به بخش کشاورزی مازندران در سفر رییس جمهور به استان

  بزرگنمایی:
گروه کشاورزی و اقتصادی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به سفر رییس جمهور به استان مازندران در ۲۰ اسفند ماه امسال گفت: در سفر رییس جمهور به استان، ۳ هزار و ۵۰ میلیارد تومان اعتبار به بخش کشاورزی مازندران تخصیص یافت.


گروه کشاورزی و اقتصادی  سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران  با اشاره به سفر رییس جمهور به استان مازندران در 20 اسفند ماه امسال گفت:  در سفر رییس جمهور به استان، 3 هزار و 50 میلیارد تومان اعتبار به بخش کشاورزی مازندران تخصیص یافت.



    به گزارش پایگاه خبری فجر شمال حسن عنایتی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران  با اشاره به سفر رییس جمهور به استان مازندران در 20 اسفند ماه امسال گفت: در سفر رییس جمهور به استان، 3 هزار و 50 میلیارد تومان اعتبار به بخش کشاورزی مازندران تخصیص یافت.
 وی درباره اعتبار تصویب شده به تفکیک طرح و بخش تخصصی، گفت: در این سفر 210 میلیارد تومان به حوزه تولیدات گیاهی استان تخصیص یافت که 70 میلیارد تومان برای توسعه باغات و گیاهان دارویی در اراضی شیبدار، 130 میلیارد تومان برای اصلاح، نوسازی و احیاء باغات سیاه ریشه و مرکبات و 10 میلیارد تومان برای مبارزه با مگس میوه مدیترانه‌ای و آفات و بیماری‌های عمومی و همگانی گیاهی و قرنطینه‌ای است.
عنایتی با اشاره به تخصیص هزار و 750 میلیارد تومان به حوزه آب و خاک استان، افزود: به طرح‌های زهکشی اراضی کشاورزی 600 میلیارد تومان، تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری 600 میلیارد تومان، سامانه‌های نوین آبیاری 80 میلیارد تومان، مرمت و لایروبی آب بندان 180 میلیارد تومان، پوشش بتنی کانال‌های آبیاری شبکه‌های فرعی پایاب سد‌های مخزنی 200 میلیارد تومان و تأمین و انتقال آب و ایستگاه پمپاژ برای توسعه باغات در اراضی شیبدار 90 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه در سفر رییس جمهوری به استان 307 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار به حوزه امور اراضی استان تخصیص یافت، اضافه کرد: به رفع تداخلات اجرای قوانین موازی بر عرصه‌های واحد 120 میلیارد تومان، حدنگاری (کاداستر) اراضی کشاورزی و صدور اسناد مالکیت 100 میلیارد تومان، اجرای احکام معوقه صادره از مراجع قضایی و آرای فسخ هیأت نظارت 73 میلیارد تومان و پیشگیری، شناسایی و مقابله با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی و تجهیز یگان حفاظت 14.5 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: در این سفر پر خیر و برکت 330 میلیارد تومان اعتبار به حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری استان اختصاص پیدا کرد که 250 میلیارد تومان آن مربوط به اجرای عملیات آبخیزداری، 10 میلیارد تومان طرح‌های مرتعداری، 20 میلیارد تومان تأمین و تجهیز یگان حفاظت، 10 میلیارد تومان ممیزی اراضی و تفکیک مستثنیات، 30 میلیارد تومان طرح صیانت از جنگل‌های شمال کشور و 10 میلیارد تومان مربوط به اصلاح طرح کاداستر منابع طبیعی است.
عنایتی با اشاره به تخصیص 250 میلیارد تومان به حوزه شیلات استان، افزود: برای بهسازی بنادر صیادی 10 میلیارد تومان، طرح تعدیل، ساماندهی، اقتصادی کردن و تثبیت اشتغال در تعاونی‌های صیادی 100 میلیارد تومان، ایجاد اسکله و سایت پشتیبان پرورش ماهی در قفس 100 میلیارد تومان، پرورش میگو در اراضی بهشهر 20 میلیارد تومان و طرح کلان تولید قزل‌آلای رنگین کمان عاری از بیماری‌های خاص 20 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.
این مسئول با بیان اینکه در این سفر 142.5 میلیارد تومان به حوزه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اعتبار تخصیص پیدا کرد، اضافه کرد: برای تکمیل و تجهیز زنجیره پژوهش و توسعه مرکز تحقیقات 40 میلیارد تومان، تجهیز و تکمیل پروژه‌های تحقیقات برنج 20 میلیارد تومان، تکمیل و تجهیز پروژه‌های تحقیقاتی شیلات 25 میلیارد تومان، تولید نهال سالم در پژوهشکده مرکبات رامسر 40 میلیارد تومان و احیای مجتمع گاودشت شهرستان بابل 17.5 میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرد.
عنایتی با بیان اینکه 35 میلیاد تومان برای تأمین آب شرب سالم (انسان و دام)، بازسازی و مرمت ایل راه‌های عشایی و خرید یک دستگاه گریدر به بخش امور عشایر استان تخصیص یافت، تصریح کرد: 25 میلیارد تومان اعتبار نیز برای تجهیز مجتمع شهرک‌های گلخانه‌ای به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان اختصاص یافت.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در پایان با بیان اینکه طرح‌های مصوب سفر رییس جمهور از نیاز‌ها و دغدغه‌های اصلی بخش کشاورزی بود که پس از برگزاری جلسات کارشناسی در سطح استان و ستاد وزارت متبوع بررسی و مورد تصویب قرار گرفت، گفت: برای تحقق اجرای طرح‌های فوق که از اهمیت و حساسیت بسزائی برخوردار است بایستی پی گیری و هماهنگی لازم درخصوص تخصیص و اعتبارات مربوطه از طریق معاونت‌ها و سازمان‌های ذیربط و تدوین برنامه عملیاتی بر اساس نیازسنجی منطقه و سیاست‌های اجرایی وزارت جهاد کشاورزی به تفکیک شهرستان اقدام عاجل انجام شود.



خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه