آخرین مطالب

امام جمعه ساری:

ملت ایران با ایستادگی تمام توطئه‌های دشمنان را خنثی کرد سیاست و جامعه

ملت ایران با ایستادگی تمام توطئه‌های دشمنان را خنثی کرد

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: امام جمعه ساری در خطبه های نمازجمعه مرکز مازندران با ارایه این مطلب که ملت ایران با ایستادگی تمام توطئه‌های دشمنان را خنثی کردگفت: شکر نعمت هدایت استقامت است، پیروزی انقلاب اسلامی مصداق بارز همین موضوع است.

گروه سیاسی و اجتماعی: امام جمعه ساری در خطبه های نمازجمعه مرکز مازندران  با ارایه این مطلب که ملت ایران با ایستادگی تمام توطئه‌های دشمنان را خنثی کردگفت: شکر نعمت هدایت استقامت است، پیروزی انقلاب اسلامی مصداق بارز همین موضوع است.


حجت الاسلام والمسلمین «محمدباقر محمدی لائینی»امام جمعه ساری بیست و هفتم اسفند ماه 1400در خطبه های نمازجمعه مرکز مازندران با بیان اینکه انسان گاهی برای اینکه وارد کار حرام نشود باید از انجام کارهای مباح هم چشم‌پوشی کند، اظهار کرد: انسان به مقام پرهیزکاران نمی‌رسد مگر اینکه وارد کار حرام نشود، مصداقی از آنها شبهات است یعنی مواردی که اطمینان نداریم حرام است یا خیر، پس توجه به تقوا ضرورت دارد.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: همه شما نمازگزاران و خودم رو به تقوا سفارش می‌کنم. چیزی بهتر از تقوا نیست و باتقوا می‌شود همه خوبی‌ها را به دست آورد.

 

وی بیان کرد: در سالروز خجسته میلاد امام زمان (عج) و روز جهانی مستضعفین و روز سربازان گمنام امام زمان (عج) قرار داریم که جای تبریک دارد، در این هفته مناسبت‌هایی همچون ملی شدن صنعت نفت، سالروز تاسیس حوزه علمیه قم با بیش از یک قرن سابقه، سالروز تهاجم به مدرسه علمیه فیضیه در سال 1342 و بالاخره اعدام 81 نفر نیروهای مجاهد باعنوان ترویست اتفاقی بود که این روزها رقم خورد.

 

خطیب جمعه ساری گفت: سپاه مقتدر ما پایگاه اربیل عراق را مورد حمله قرار داد، اینکه نفت عراق توسط اسرائیل دزدیده و برده میشود جای تامل و شرم دارد.

 

وی افزود: همزمان با مناسب نیمه شعبان بحث مهم این است که یکی از فلفسه‌های غیبت امام زمان (عج) آزمون هدایت، استقامت و دینداری است، یعنی بر دین خود محکم بودن، در روایات داریم که خداوند از مومن بی دین بدش می‌آید.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی ادامه داد: گاهی افراد در اثر اینکه کارش در یک اداره لنگ مانده می گوید من دیگر نماز نمی‌خوانم! این نشانه این است که استقامت در کار نیست، کار اشتباه خلق ربطی به خداوند ندارد، ما باید در مسیر مبارزه با فساد جدی و محکم باشیم.

 

امام جمعه ساری با بیان اینکه در مقابل ظلم و دشمن ایستادن، شهادت و جانبازی به‌ همراه دارد، یادآور شد: شما مردم از دوران دفاع مقدس تا دفاع از حرم این همه خون دادید چرا که نخواستید نوکر آمریکا باشید، پس مسیر سخت است ولی به استقامت می ارزد.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه نتیجه استقامت اعدام دسته‌جمعی، پیشرفت‌های عظیم، تولید سلاح‌های پیشرفته، جرات و شهامت، تشکیل جبهه مقاومت و نابودی پایگاه‌های دشمن است، تاکید کرد: اینها نتیجه مقاومتی است که شما مردم به‌دست آوردید که در زندگی انسان ضرورت دارد.

 

وی در بخش دیگر از این خطبه بر لزوم ثبات قدم تاکید و عنوان کرد: شکر نعمت هدایت استقامت است، پیروزی انقلاب اسلامی مصداق بارز همین موضوع است و نشان می‌دهد که در دینداری بی رمق و ضعیف شدن جایز نیست و باید با استقامت شکر نعمت هدایت را به‌جای بیاوریم.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه مهم این است که چه کسی پای انتظار امام زمان (عج) مقاوم می‌ماند، اذعان کرد: باید دعا کنیم حتما روزی ظهور محقق خواهد شد، ما به دنیای استکبار اعلام میکنیم که ملت ایران در مسیر انقلاب اسلامیف راه عزت و  شهیدان مقاوم می ماند و با هیچ فتنه‌ای، از این مسیر دست بر نخواهد داشت.


خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود