آخرین مطالب

استاندارا مازندران:

جمع‌بندی مدیران در بازدید از روستاهای بخش هزارجریب حاکی از فاصله معنادار مسئولان و مردم سیاست و جامعه

جمع‌بندی مدیران در بازدید از روستاهای بخش هزارجریب حاکی از فاصله معنادار مسئولان و مردم

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: استاندارا مازندران در نخستین نشست ادارای در سال ۱۴۰۱ گفت: جمع‌بندی مدیران در بازدید از روستاهای بخش هزارجریب حاکی از فاصله معنادار مسوولان و مردم است.


گروه سیاسی و اجتماعی: استاندارا مازندران در نخستین نشست ادارای در سال 1401 گفت: جمع‌بندی مدیران در بازدید از روستاهای بخش هزارجریب حاکی از فاصله معنادار مسوولان و مردم است.


:به گزارش پایگاه خبری فجر شمال نخستین نشست شورای اداری مازندران دوشنبه یکم فروردین1401 در بخش محروم هزارجریب شهرستان نکا و پس از بازدید مدیران استان از 63 روستای این بخش برگزار شد و مدیران استان فرآیند مدیریتی در سال جدید را با ساختار سازماندهی شده به ریاست استاندار مازندران آغاز کردند.

استاندار مازندران در نخستین روز سال جدید همراه با معاونان و حدود 20 تن از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان و نماینده مردم شرق مازندران در مجلس یازدهم از روستاهای بخش هزارجریب نکا بازدید کرد و پس از احصاء مشکلات منطقه توسط مدیران کل، نشست شورای اداری استان در روستای ولامده برگزار شد.

در این بازدید که با حضور غلامرضا شریعتی نماینده مردم شرق مازندران در مجلس یازدهم، عبدالرضا بابایی سرپرست فرمانداری نکا، رضا علیخانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و حدود 20 تن از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، هر کدام از مدیران به عنوان نماینده استاندار در سه روستای بخش هزارجریب حضور یافتند و پس از احصاء مشکلات و دریافت درخواست‌ها، در جلسه شورای اداری استان که با محوریت پیگیری و رفع مشکلات بخش هزارجریب در مسجد جامع روستای ولامده این بخش برگزار شد چالش‌های منطقه را مطرح کردند.

نماینده عالی دولت در استان درنشست شورای اداری استان گفت: یکی از افتخارات بخش هزارجریب نکا این است که مهد علماست. وجود علمای مؤثری که سطح علمی بالایی دارند حاکی از جایگاه مردم این منطقه است.

سید محمود حسینی‌پور اظهار کرد: جمع‌بندی مدیران در بازدید از روستاهای بخش هزارجریب حاکی از فاصله معنادار مسئولان و مردم است.

هزارجریب میزبان نخستین جلسه شورای اداری مازندران در سال 1401 شد

استاندار افزود: مردم مؤمن و انقلابی که حضور مؤثر و سهم بسیار زیادی در صحنه‌های پاسداری از ارزش‌های انقلاب، دفاع مقدس و صیانت از حریم حرم آل‌الله داشتند و در ادوار مختلف انتخابات حضور حداکثری را ثبت کردند باید مورد توجه باشند و مسائل و مشکلات آن‌ها در اسرع وقت رسیدگی شود.

استاندار مازندران در پایان این بازدید و پس از برگزاری نشست شورای اداری استان، با همراهی نماینده مردم شرق استان در مجلس، سرپرست فرمانداری شهرستان نکا، مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان، مشاور استاندار در امور ایثارگران و مشاور استاندار در امور روحانیت در منزل مادر معظم شهید والامقام سید جعفر فتاحی از شهدای دوران دفاع مقدس حضور یافت.  

 

نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس یازدهم نیز شامگاه دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار  ما با بیان این که یکم فروردین روزی به یاد ماندنی در تاریخ مدیریت استان است، گفت: حضور هر مسئولی در هر جایی یقینا گامی برای رفع مشکلات و باعث دلگرمی آحاد مردم می‌شود. اما این حضور و بازدید که در نخستین روز سال رقم خورد معنا دارد و معنای آن این است که رسیدگی به کار مردم تعطیلی نمی‌شناسد.

غلامرضا شریعتی اظهار کرد: مردم می‌توانند مشغول تفریح باشند، اما کار عموم مردم که باید توسط مسئولان انجام شود نباید به واسطه تعطیلات روی زمین بماند. با همین نیت که مشکلات مردم به سرعت باید برطرف شود نباید زمان را از دست بدهیم. عقب‌افتادگی‌های فراوانی داریم.

هزارجریب میزبان نخستین جلسه شورای اداری مازندران در سال 1401 شد

وی افزود: بازدید یکم فروردین از روستاهای بخش هزارجریب که همراه استاندار و همراهی مدیران دستگاه‌ها انجام شد خروجی خوبی برای منطقه خواهد داشت. به سبک سفر رییس‌جمهور در سفرهای استانی که هر کدام از اعضای هیئت دولت به عنوان نماینده رییس‌جمهور در چند شهرستان حضور می‌یافتند، در سفر اعضای شورای اداری استان به هزارجریب هر یک از مدیران همراه استاندار به عنوان نماینده استاندار در سه روستا حضور یافتند و به بررسی مشکلات این منطقه پرداختند.

نماینده شرق مازندران در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: در نهایت نزدیک به 50 مشکل عمده که در این بخش بین روستاها مشترک بود شناسایی و احصاء شد و در جلسه شورای اداری استان که در مسجد جامع روستای ولامده بخش هزارجریب برگزار شد برای پیگیری مورد بررسی قرار گرفت.

شریعتی تصریح کرد: مشکلاتی مانند دسترسی به آب آشامیدنی، وضعیت راه‌های روستایی، آنتن‌دهی تلفن همراه و بسیاری از مسائل زیرساختی دیگر در این جلسه مطرح شد که با دستور استاندار قرار شد پیگیری‌های ویژه برای برطرف شدن این مشکلات انجام شود تا در سال جاری شاهد برطرف شدن بسیاری از این مشکلات و کاستی‌ها در بخش هزارجریب باشیم.

بخش هزارجریب با جمعیتی حدود 15 هزار نفر یکی از دو بخش شهرستان نکاست که دو دهستان به نام دهستان زارم‌رود و دهستان استخر پشت دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مراسم به مناسبت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام

کاهش محسوس دما در مازندران

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن