آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

تاکید بر ضرورت استحکام بخشی به پیوند میان تولید و دانشگاه برای تحقق شعار سال کشاورزی و اقتصادی

تاکید بر ضرورت استحکام بخشی به پیوند میان تولید و دانشگاه برای تحقق شعار سال

  بزرگنمایی:
گروه کشاورزی و اقتصاد : استاندار مازندران در نخستین نشست قرارگاه تولید با هدف تحقق شعار سال در مازندران بر ضرورت استحکام بخشی به پیوند میان تولید و دانشگاه برای تحقق شعار سال تاکید کرد.

گروه کشاورزی و اقتصاد :  استاندار مازندران در نخستین نشست  قرارگاه تولید با هدف تحقق شعار سال در مازندران بر ضرورت استحکام بخشی به پیوند میان تولید و دانشگاه برای تحقق شعار سال تاکید کرد.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال
پس از تشکیل قرارگاه تولید با هدف تحقق شعار سال در مازندران به دستور استاندار مازتدران  نخستین نشست این قرارگاه دوم فروردین ماه 1401 با حضور معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

این قرارگاه با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر توجه به بنگاه های دانش بنیان در شعار سال با مشارکت دانشگاه های استان تشکیل شده است و دبیری آن هم بر عهده رییس دانشگاه مازندران قرار گرفته است.

سید محمد حسینی پور استاندار مازندران در نخستین نشست این قرارگاه بر ضرورت استحکام بخشی به پیوند میان تولید و دانشگاه برای تحقق شعار سال تاکید کرد و گفت : امیدواریم با استفاده از ظرفیت های دانش بنیان، محققان و پژوهشگران دانشگاهی که در طول سال های سال در استان تلاش کردند، بتوانیم گام های اساسی برداریم.

وی افزود : زمان آن فرارسیده است تا اهل نظریه و نظر به صحنه ی عمل بیایند و با اراده ای که در جوانان مازندران می بینیم این پیوند میان حوزه دانشگاه و اجرا بتواند مسیر را برای حضور حداکثری نخبگان جوانان در عرصه تولید فراهم کند.

وی ضمن ابراز این نکته که استان مازندران می تواند جهش بزرگی را در عرصه تولید داشته باشد که با توجه به سیاست دولت سیزدهم در حوزه گسترش روابط تجاری با کشورهای اورآسیا زمینه صادرات محصولات نیز فراهم است، گفت: مازندران، با توجه به برخورداری از سه بندر اقتصادی، ظرفیت های لازم را در جهت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب داراست.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: تجارت و ترانزیت هوایی در دستور کار ما قرار دارد که همه این ظرفیت ها نیازمند تولید است. با تشکیل این قرارگاه امیدواریم شاهد شکوفایی تولید در مازندران باشیم. وی افزود : مدیران استان با انگیزه و بکارگیری نخبگان و بهره مندی از توانمندی دانشگاهها می بایست در راستای عملیاتی کردن شعار سال پای کار بیایند و از ظرفیت هایی که در استان داریم بصورت ویژه استفاده کنیم.

حسینی پور اظهار کرد: معیشت و اشتغال در شمار دغدغه های مردم است و ما وظیفه داریم در این رابطه جهشی حرکت کنیم و مسائل را حل و فصل نماییم.

وی با اشاره به اینکه وقتی در شعار امسال رهبری معظم انقلاب با اصرار بر تولید و تاکید بر بی اثرکردن تحریم های دشمنان با پیوست های خاص، بحث تولید تکرار می شود، برای مسئولین باید معنا و اثرگذاری عملیاتی داشته باشد، اظهار داشت : این؛ یک تکلیف و رسالت و وظیفه کاری است بویژه مسئولینی که در حوزه اقتصادی در استان‌ مسئولیت دارند باید با منویات معظم له خود را تنظیم نمایند و تمام راهبردهای مطرح شده باید بصورت عملیاتی اجرا شود. تمام فرمانداران کما فی سابق در میدان باشند و خدمت رسانی کنند بویژه در تنظیم بازار فرمانداران می بایست برنامه مشخصی داشته باشند و دستگاه های مسوول باید بصورت لحظه ای رصد شوند.

حسینی پور تصریح کرد: در تنظیم بازار مسئولین بصورت روزانه باید برنامه داشته باشند و از طریق رسانه ها به اطلاع مردم برسانند و همچنین گزارشی از اقدامات انجام شده به ما ارائه بدهند. هر مدیری که در ایجاد اشتغال و اجرای سیاست های شعار سال رهبری معظم انقلاب اقدام قابل توجهی انجام دهد مورد تشویق قرار می گیرند.

وی افزود: مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری، دغدغه اصلی شان تولید و اشتغال است و این موضوع را رصد می کنیم و دستگاه های مرتبط می بایست به این مهم توجه ویژه ای کنند و همه دستگاه های دولتی و نهادهای غیردولتی و بخش خصوصی و اصناف می بایست پای کار بیایند که کوتاهی های زیادی در این راستا داشتیم و حسب شعارهای رهبری معظم انقلاب طی سالهای اخیر نتوانستیم حرکت کنیم و انتخاب شعار امسال یعنی این دغذغه کماکان وجود دارد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود

آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه کربلای مازندران برگزار شد

نویسنده 18 ساله بابلسری با نخستین کتاب خود تقدیر شد

درخواست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان فولاد و معدن در سوادکوه

شهدا اسوه‌های استقامت هستند

امام جمعه کیاکلا با تبریک ایام هفته وحدت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) افزود وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

نشست هفتگی نخبگان قرآنی آمل برگزار می‌شود