آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

نگاه جناحی به اقتصاد مازندران و منافع مردم را به هیچ وجه نمی‌پذیریم کشاورزی و اقتصادی

نگاه جناحی به اقتصاد مازندران و منافع مردم را به هیچ وجه نمی‌پذیریم

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت : نگاه جناحی به اقتصاد مازندران و منافع مردم را به هیچ وجه نمی‌پذیریم.

گروه سیاسی و اجتماعی:  استاندار مازندران در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت :  نگاه جناحی به اقتصاد مازندران و منافع مردم را به هیچ وجه نمی‌پذیریم.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در پیام نوروزی بر ضرورت نگاه عملیاتی و جهادی با ابعاد مختلف شعار سال، خاطرنشان کرد: به بیان رهبری معظم انقلاب، شعار سال برای نوشتن در سربرگ ها نیست، بلکه باید بدان عمل شود و موضوعی سرنوشت‌ساز است و به شکل تخصصی باید به این راهبرد پرداخته شود .
وی گفت: آن چیزی که این شعار در دل نخبگان کشور ایجاد کرد این است که مقام معظم رهبری همچون سال گذشته توجه ویژه‌ای به جوانان و نخبگان داشتند و این نگاه ویژه را معظم له در حوزه کاری خودشان سال‌هاست به اجرا در آوردند.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه رهبری معظم انقلاب با هوشمندی و درایت، تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین را برای ایجاد تحول در حوزه اقتصادی مطرح فرمودند و تاکیدات همیشگی ایشان؛ وظایف و رسالت ما را بسیار سنگین می‌کند، خاطرنشان کرد: ریل اقتصاد کشور در حال تغییر ماهیت از منبع محوری به سمت دانش‌محوری است و مبادا از این مسیر عقب بمانیم.
این مسوول با بیان اینکه نگاه جناحی به اقتصاد مازندران و منافع مردم را به هیچ وجه نمی‌پذیریم، اضافه کرد: از تمام ظرفیت‌ها برای تحول اقتصادی در استان بهره گیری می کنیم و هیچ مانعی نمی‌تواند ما را از دست‌یابی به این هدف ارزشمند و ضروری در زندگی امروز مردم بازدارد، همه باید برای این هدف بزرگ، متحد باشیم.
حسینی‌پور با اشاره به این که تاریخ نسبت به ما قضاوت خواهد کرد و نمی‌توانیم از این موضوع بگذریم، اظهار کرد: صدور مجوز برای شرکت های دانش‌بنیان مساله بسیار مهمی است که در دنیا دیگر به عنوان یک مشکل مطرح نیست، نباید اجازه دهیم صدور مجوزها در پیچ و خم اداری گیر کند و شرکت‌های دانش بنیان به استان دیگری بروند. وی یادآور شد: در سال 1401 گرایش ما در استان باید برنامه محوری باشد متاسفانه برنامه در استان مازندران که این همه دانشمند و مدیران ارشد در سطح ملی دارد قابل دفاع نبود.
استاندار مازندران یادآور شد: آمایش و اسناد بالادستی در استان وجود دارد اما در سیاست‌های اجرایی دستگاه های مختلف هیچ هژمونی مشخصی ندیدیم و مدیران ما در زیرمجموعه های خودشان داشبورد نظارتی ندارند و باید به سمت سیستم نظارتی دانش بنیان برویم. این مسوول با اعلام اینکه نیازمند خانه تکانی اساسی در سیستم مدیریتی استان هستیم، خاطرنشان کرد  سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان باید بصورت مدون بودجه ریزی کند تا سره از ناسره مشخص شود که چه دستگاه‌هایی کار می‌کنند و دستگاه‌های اجرایی براساس زمان‌بندی مشخص گزارش دهند و علت نداشتن پیشرفت باید مشخص شود.
حسینی‌پور با تاکید  بر اینکه همه دستگاه‌ها باید در خصوص شعار سال 1400 گزارش دهند که چه اقداماتی انجام دادند و چه موانعی را برداشتند و چه گره‌ای را از کار استان باز کردند، بیان کرد:  یکی از مهم‌ترین موانع در توسعه استان موضوع مجوزها است و باید پنجره واحدی برای صدور همه مجوزها ایجاد شود و سرمایه گذاران نباید در پیچ و خم ادارات قرار بگیرند و با سرمایه گذار باید با احترام رفتار کرد. وی تصریح کرد: برنامه مفصلی برای معادن استان داریم. فعلا صدور هرگونه مجوز برای معادن ممنوع است و طرح جامعی برای معادن در دستور کار داریم.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه بزرگترین محور رشد اقتصادی استان معادن خاص است که البته با همکاری یک گروه مطالعاتی معادن ویژه‌ای را در استان شناسایی نمودیم که می تواند تحول شگرفی را در استان ایجاد کند، اظهار کرد: با مجموعه‌ای از هلدینگ شستا و شرکت‌های روسی جهت احداث پتروشیمی و پالایشگاه در مازندران به توافق رسیدیم که می تواند انقلابی در اقتصاد مازندران ایجاد کند که این توافق مهم با کشور روسیه بزودی نهایی می‌شود.
استاندار مازندران با بیان اینکه تولیدات دانش‌بنیان در موضوعات کشاورزی باید خارج از نوبت در دستور کار مدیران جهاد کشاورزی استان قرار گیرد و شرکت‌هایی که تقاضای مجوز دادند باید به سرعت رسیدگی شود، گفت: در سازمان جهاد کشاورزی کارگروه ویژه دانش بنیان با مشارکت دانشگاه‌های کشاورزی تشکیل شود و در اسرع وقت تشکیل جلسات عملیاتی دهند تا شاهد تحول در امر کشاورزی استان باشیم.


خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد