آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

حق مردم مازندران این است که رتبه نخست اقتصادی را در کشور از آن خود کنند سیاست و جامعه

حق مردم مازندران این است که رتبه نخست اقتصادی را در کشور از آن خود کنند

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران، در نخستین نشست شورای اداری استان مازندران در سال ۱۴۰۱ با عنوان اینکه نگاه ما این است که ظرفیت مازندران ظرفیت عظیمی است. گفت: مردم مازندران حق این را دارند که رتبه نخست اقتصادی را در کشور از آن خود کنند.

گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران، در نخستین نشست شورای اداری استان مازندران در سال 1401 با عنوان اینکه نگاه ما این است که ظرفیت مازندران ظرفیت عظیمی است. گفت: مردم مازندران حق این را دارند که رتبه نخست اقتصادی را در کشور از آن خود کنند.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سید محمود حسینی پور استاندار مازندران، در نخستین نشست شورای اداری استان مازندران در سال 1401 با عنوان اینکه نگاه ما این است که ظرفیت مازندران ظرفیت عظیمی است و در مجموعه مدیریتی استان تلاش داریم تجلی شکوفایی اقتصادی این سامان را شاهد باشیم و توانمندی منطقه اقتصادی شمال کشور را به رخ بکشیم،  گفت: مردم مازندران حق این را دارند که رتبه نخست اقتصادی را در کشور از آن خود کنند.

وی افزود: در حوزه ارتباط با کشورهای همسایه و اوراسیا تلاش های خوبی در استان در حال شکل گیری است و استان مازندران در سال 1401 متفاوت با سایر استان ها خواهد بود که امیدواریم با همکاری و همدلی همه مدیران و مسئولین 3 قوه در استان بتوانیم سال متفاوتی را رقم بزنیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه در روزهای اخیرچندین هیئت سرمایه گذاری از کشورهای اوراسیا و اروپایی برای مذاکره به استان آمدند و در آینده نزدیک همایش سرمایه گذاری را در استان برگزار خواهیم کرد.

حسینی پور تصریح کرد: پروژه های مهمی در استان داریم که در پورتال استانداری قرار خواهد گرفت و به استحضار سرمایه گذاران خواهد رسید و نگاه ما این است صدور مجوز در استان باید متحول گردد و پنجره واحد صدور مجوز استان را تشکیل دادیم.

استاندار مازندران با بیان این که مهم ترین عاملی که مانع از سرمایه گذاری در استان شد فساد است .خاطرنشان کرد: قاطعانه با فساد مبارزه خواهیم کرد و فساد خط قرمز ماست و دستان فساد را در استان قطع خواهیم کرد که این مهم را به سرمایه گذاران وعده دادیم و ان شاء الله در یک فضای امن، شادابی و نشاط و رشد اقتصادی را تجربه کنند .

نماینده عالی دولت در استان با اشاره به اینکه در این دولت مدیران باید جهادگر بوده و جهادی کار کنند، افزود: امروز در عرصه اقتصاد نگاهمان جهاد است و راه حل مشکلات کشور تمرکز بر تولید با نگاه دانش بنیان است.دستور مقام معظم رهبری باید به عنوان دستور کار در برنامه های مدیران باشد.

وی با بیان این که مدیران دستگاه های اجرایی باید با تمام توان و انگیزه جهادی در جهت جبران مافات گذشته تلاش نموده و گام های اساسی بردارند و از این ریل گذاری جدید در تحول دولت به نفع مردم استفاده کنند، گفت: برای رسیدن به رشد هشت درصدی که برنامه و بودجه کشور برای مازندران تکلیف کرده است نیاز به اقدام جهادی همه مدیران داریم.

حسینی پور اظهار کرد: مدیران دستگاه های اجرایی برنامه های خود را که هم دارای زمان بندی و هم قابلیت اجرایی باشد را به استانداری ارایه کنند.

وی بر فسادستیزی در ادارات تاکید کرد و گفت: چنانچه در دستگاه اداری چنین اتفاقی رخ دهد مدیر آن اداره مسئول است و باید پاسخ گو باشد.ضمن اینکه با سیستم نظارتی هوشمند رفتار تمام مدیران را در استان رصد خواهیم کرد.

استاندار مازندران؛ حمایت از سرمایه گذار، حمایت از محرومان، توجه به مناطق محروم، جهش تولید و حمایت از کارآفرینی را از مقوله های مهمی عنوان کرد که مدیران باید به آن توجه جدی داشته باشند.

وی تصریح کرد :شمار مسافران نوروزی در استان حدود 20 میلیون نفربوده است و در تعطیلات نوروز در استان شاهد پدیده چادرخوابی نبودیم و اولین باری بود که در نوروز چادرخوابی نداشتیم و کسی به خاطر نداری در خیابان و چادر نماند. تلاش‌های خوبی برای خدمات دهی به مسافران صورت گرفته است که از تلاش‌های مسئولان از جمله فرمانداران تقدیر می کنم.

استاندار مازندران توضیح داد: مجمع نمایندگان نیز همکاری خوبی با دستگاه‌های اجرایی دارد و نمایندگان در سطح ملی پیگیر مطالبات استان هستند.

حسینی پور با عنوان اینکه در دولت سیزدهم ساعت کار نمی‌شناسیم، گفت: مدیران باید به صورت جهادی و 24 ساعته برای مردم کار کنند زیرا تکلیف ما در حوزه اقتصاد، جهاد است.

وی تمرکز بر تولید با مؤلفه‌های دانش بنیان و اشتغال آفرین را راهکار برون رفت از مشکلات عنوان کرد و گفت: این دستورالعمل باید از سوی مدیران در مأموریت‌ها و برنامه‌های جاری مورد توجه قرار گیرد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر