آخرین مطالب

در آینده نزدیک؛

انتشار «بانوی عاشق» پنجمین رمان اعظم رحمن بروجردی فرهنگی، هنری

انتشار «بانوی عاشق» پنجمین رمان اعظم رحمن بروجردی

  بزرگنمایی:
گروه فرهنگی و هنری: اعظم رحمن بروجردی کارگردان و نمایش نامه نویس ارزشی و مطرح کشور از انتشار پنجمین رمانش با عنوان «بانوی عاشق»در آینده نزدیک خبر داد.

گروه فرهنگی و هنری: اعظم رحمن بروجردی کارگردان و نمایش نامه نویس ارزشی و مطرح کشور از انتشار  پنجمین رمانش با عنوان «بانوی عاشق» در آینده نزدیک خبر داد.





            اعظم رحمن بروجردی کارگردان و نمایش نامه نویس ارزشی تئاترکشور، اهل تهران که کارشناسی ارشد خود را در گرایش نمایش نامه نویسی از دانشگاه تربیت مدرس
دریافت کرده وتاکنون آثار بسیاری را از خود برجای گذاشته است، در گفت و گو با پایگاه خبری فجر شمال گفت: بیشتر  فعالیت های من در فضای نمایش و تئاتر بوده است و تاکنون بیش از 50 نمایش نامه را به رشته تحریر در آورده و به چا پ رسانده ام.

             وی افزود: نمایش نامه های دیگری را  هم نیز به رشته تحریر در آورده ام که در فضای سالن‌های شهر تهران و شهرهای دیگر اجرا شده و حتی بعضی از آن ها در کشورهای دیگر ترجمه و روی صحنه رفته، اما هنوز  موفق به چاپ  این نمایش نامه ها نشده ام.

            وی ادامه داد: درآغاز فعالیت های خود با سیمای  جمهوری اسلامی همکاری هایی داشتم که منجر به نوشتن فیلم نامه‌هایی نظیر «پهلوانان نمی‌میرند» و «اختر چرخ ادب» شد که به مرحله تولید رسید و در شبکه های سیما پخش شد.

             این کارگردان و نویسنده ارزشی کشور مان  با ارایه این مطلب که به دلیل این که روحیه ام با چنین فضاهایی سازگار نبود بنا را بر این گذاشتم که از فعالیت در سیما فاصله بگیرم.  خاطرنشان کرد: زمانی که انسان پا به سن می‌گذارد بیشترترجیح می‌دهد که بقیه عمر خود را در خلوت خویش سپری کند و شاید هم به همین دلیل بود که از شور و شر تئاتر به غار خویشتن پناهنده شدم تا  این که به تنهایی فعالیت خود را ادامه دهم، رمان نویسی فرصتی را برای من فراهم کردکه این گونه به فعالیت نوشتاری خود ادامه دهم و از فضای شلوغ و پر درد سر تئاتر دور شوم.

           
رحمن بروجردی اظهارکرد: از زمان فعالیت  در نویسندگی تا کنون  چهار رمان حاصل کار من بوده است که نخستین کارم در دوره جنگ و پسا جنگ و زمان جوانی ام به نام «خواب سبز عشق»، دومین اثرم رمانی فلسفی در باره کیستی انسان با عنوان «من سین»  است، سومین رمان را از روی یکی از نمایش نامه‌هایم به نام «پهلوان« با سفارش از نشر جمکران به رشته تحریر در آوردم، چهارمین اثرم  با عنوان «آخرین نامه» به انتشار رساندم و پنجمین رمانی را که راجع به زندگی و عاشقانه ای برای حضرت خدیجه کبری (س) ، بسیار مورد علاقه ام است و از بقیه کارهایم بسیار بیشتر دوستش دارم با عنوان «بانوی عاشق» اخیرا به پایان رسانده ام که در آینده نزدیک انتشار خواهد یافت.

         
این نویسنده توانای کشور به علت انتخاب این موضوع اشاره کرد و ادامه داد: حضرت خدیجه (س) شاهکار خداوند برای خلق یک زن به تمام و کمال است، همیشه برای من زندگی ایشان پر از سوال بود و از کودکی به ایشان می‌اندیشیدم به خودشان، به چیزهای اشتباهی که در باره شأن حضرتش شهرت پیدا کرده بود، حتی به سن و سالشان،  چرا کسانی قصد داشتند که به هر قیمتی از شأن و بزرگی ایشان بکاهند.

          وی اذعان داشت: به دلیل این که کمی اهل تحقیق هستم و چیزی را به راحتی باور نمی کنم، لذا دوست داشتم که به زندگی ایشان  کاوشی داشته باشم و همین موضوع باعث شد که نخستین  نمایش نامه‌ای را برهمین اساس نوشته و در ادامه به این  رمان رسیدم، البته به یقین می دانم که جرعه‌ای از اقیانوس را هم توصیف و ترسیم نکرده ام.

          بروجردی با اشاره به انتخاب سبک نوشتاریش در رابطه با این موضوع تاکید کرد: به نظرم هر زندگی شخصیتی که برای هر نگارش انتخاب می‌شود، خودش سبک نگارش را هم به همراه می‌آورد، مثلاً در رمان «آخرین نامه» نوع کار چون در باره پهلوانی و عیاری بود زبانش وام گرفته از زبان ملون و اطواری تهران قدیم بود و به همین صورت فضا و سبک حاکم بر کار اگرچه که واقع گرایی جادویی را به همراه داشت، اما از لحاظ تصویری نیز متنوع و پر از رنگ و لعاب بود. اما در این رمان حضرت خدیجه مظهر عشق و دلدادگی است این کار نوع زبان و سبکی را می‌طلبد که با شخصیتش هم سو باشد.

        
این نویسنده پرتوان کشورمان در باره  اهمیت کار برای حضرت خدیجه اظهار کرد: حضرت خدیجه کبری، شخصیت بانویی است که مسلمانان گرفته از شیعه و سنی و دیگر مذاهب درباره شأن اتفاق نظر و هم سوی باهم هستند و در امر بزرگی و جلال و جبروت ایشان نیزاتفاق دارند، دلیل اهمیت ایشان برای جهان انسان بیشتر به همین دلیل است که می‌توانند عامل پیوند همه مذاهب اسلامی باشند و وحدت ایجاد کنند.

         وی در پایان توضیح داد: نکته دیگری راکه در باره شخصیت خاص ایشان می توان  ارایه کرد، این است که در پرورش دادن فاطمه زهرا سلام الله و نسل مطهری که سلاله پاکی و انسان کامل را به همراه دارد، عملکرد خوبی از خود برجای گذاشته اند. در پایان امیدوارم که توانسته باشم حق مطلب را اداء کرده و در این راه گام مثبتی برداشته باشم.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود

آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه کربلای مازندران برگزار شد

نویسنده 18 ساله بابلسری با نخستین کتاب خود تقدیر شد

درخواست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان فولاد و معدن در سوادکوه

شهدا اسوه‌های استقامت هستند

امام جمعه کیاکلا با تبریک ایام هفته وحدت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) افزود وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

نشست هفتگی نخبگان قرآنی آمل برگزار می‌شود