آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

گروه های جهادی مصداق بارز تجلی بارز کار برای خدا هستند سیاست و جامعه

گروه های جهادی مصداق بارز تجلی بارز کار برای خدا هستند

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران در دومین نشست قرارگاه سازندگی جهادی و محرومیت زدایی استان گفت: گروه های جهادی مصداق بارز فرمایشات روزهای اخیر مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه ای و تجلی بارز کار برای خدا هستند.

گروه سیاسی و اجتماعی:  استاندار مازندران در دومین نشست قرارگاه سازندگی جهادی و محرومیت زدایی استان گفت: گروه های جهادی مصداق بارز فرمایشات روزهای اخیر مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه ای و تجلی بارز کار برای خدا هستند.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سید محمود حسینی پور، استاندار مازندران در دومین نشست قرارگاه سازندگی جهادی و محرومیت زدایی استان که با حضور فرمانده سپاه کربلا استان و رییس سازمان بسیج سازندگی استان برگزار شد، با ارایه این مطلب که حضور در بین گروه های جهادی و بهره گیری از دیدگاه های این مجاهدان فی سبیل الله مغتنم است، گفت :گروه های جهادی مصداق بارز فرمایشات روزهای اخیر مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه ای و تجلی بارز کار برای خدا هستند؛ آنجا که می فرمایند: فرصت مسئولیت کم است؛ سعی کنید برای دل خوش این و آن و دوربین کار نکنید.

وب افزود: گروه های جهادی نماد ایثار و مجاهدت خالصانه هستند، چرا که نه دوربینی وجود دارد که در روزهای سخت که خالصانه و فی سبیل الله و با کمترین امکانات در مناطق محروم کار می کنند و کنار مردم محروم قرار دارند، تلاش این عزیزان را به تصویر بکشد.همه باید تلاش کنیم مصداق فرمایشات رهبری معظم انقلاب در راه خدمتگزاری به مردم باشیم.

وی ادامه داد: هرجا اخلاص و روحیه جهادی بر ما حاکم شد، برکت وارد کارمان شد مثل دهه اول انقلاب که رزمندگان دفاع مقدس کشور را از تهاجم دشمن با اراده، خلوص، تفکر جهادی و نصرت خداوند محافظت کردند.

حسینی پور اظهار کرد: راه برون رفت از مشکلات استان، حاکمیت تفکر جهادی و انقلابی در بین مدیران ارشد و میانی است و برای فائق شدن بر مشکلات باید این تفکر ملاک عمل قرار گیرد و دلیلش این است گروه های جهادی وارثان حقیقی تفکر جهاد و شهادت هستند .

استاندار مازندران با ارایه این مطلب که با تفکر جهادی از دوران دفاع مقدس و تهاجم دشمنان عبور کردیم. در قرن جدید با تفکر جهادی مسیر جدیدی را در چله دوم انقلاب اسلامی با تکیه بر جوانان انقلابی و نخبگان حسب منویات مقام معظم رهبری طی می کنیم. خاطرنشان کرد : دبیرخانه ای تحت عنوان جهاد محرومیت زدایی در استانداری مازندران تشکیل دادیم که حجت الاسلام والمسلمین عالی از رزمندگان جبهه مقاومت بعنوان مسئول این دبیرخانه معرفی شدند تا به نوعی شاهد تعامل و ارتباط بیشتر مجموعه مدیریتی استان با گروه های جهادی باشیم.

این مقام مسوول تصریح کرد: با تشکیل دبیرخانه گروه های جهادی در استانداری بدنبال شکوفایی کمی و کیفی ظرفیت نیروهای جهادی می باشیم و کار نیروهای جهادی می تواند خروجی وسیع تری داشته باشد. گروه های جهادی میدان دار شعار سال مقام معظم رهبری می باشند و در عرصه های دانش بنیان باید ورود پیدا کنند و در عرصه های مختلف مدیریتی حضور یابند.

وی در ادامه اظهار کرد:  جمعیت گروه های جهادی باید افزوده شود و اجرای بسیاری از امور حتی از سوی دستگاه های اجرایی به این عزیزان واگذار شود.
 حسینی پور با بیان این که  قرارگاه سازندگی و گروه های جهادی یکی از یادگاران امام خمینی و از جمله نیروهای واقعی مقام معظم رهبری در کشور هستند که در طول تاریخ جمهوری اسلامی ایران کارهای بزرگی به یادگار گذاشتند و در سازندگی کشور بویژه در مناطق محروم نقش بسیار موثری داشتند اذعان داشت: امروز در عرصه های علمی اجرایی و فرهنگی نیاز به تفکر جهادی داریم و برخی مناطق استان نیازمند توجه گروه های جهادی هستند و همه مسئولین و فرمانداران استان موظف هستند از گروه های جهادی حمایت کنند و کار تعریف کنند تا بتوانیم برای پیشرفت و توسعه استان و تحقق شعار سال مقام معظم رهبری از توانمندی گروه های جهادی استان بهره گیری کنیم.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود